• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

***** 2011 Mart Hamileleri *****

kızlar benım 1 martta 178 di hcg m bu persembe gıtsem acaba keseyı görebılcem mmı ya..

sat ne canımm? Şuan sata göre kaç haftalık? benim 286 çıkmıştı o zaman kese görünmüyordu. 1 hafta sonra gittiğimde göründü yani 5 hafta da.

Tebrikler bu arada güzel anne adayı :)))))))

Yaaaa kızlar bişey dicemmm. Ben çok biliyormuş gibi yazıyorum.Yanlış anlamıyrosunuz dimi. Bi hamilelik yaşadım o yüzden bilgilendirmek istiyorum.:68:

Yaaaa kızlar bişey dicemmm. Ben çok biliyormuş gibi yazıyorum.Yanlış anlamıyrosunuz dimi. Bi hamilelik yaşadım o yüzden bilgilendirmek istiyorum.:68:

yok canımmmm aşk olsun herkes bildiğini duyduğunu paylaşasacak heleki sen daha önce yaşamışın paylşamalısın tabiki çok memnun oluruz.....

arzum valla ne yanlis anlayacagiz.. sahsen benim ihtiyacim var.. :)
bende hic bisey bilmiyorum, ne olsa korkuyorum .. bugün saat 3 e dogru terminim var doktora gidecegim ins. kalp atislarini duyarim 5+6 olduk bugün..

canım bana da alttan baktı ve ben dedim kimyasal gebelik felan olmasından korkuyorum dedim o da yok dedi kimyasal gebelik olsa şimdiye düşerdi dedi 3mm kese göründü iki hafta sonra gel rutinlerini alalım dedi olumsuz hiçbirsy demedi

çok sevindim canım bende biraz araştırdım dedigin gibi kimyasal gebelik olsa akarmış şimdiye bende cumartesi gidecegim ozaman belli olur inşallah bebegim belki banada alttan bakmış olsaydı şimdiye belli olurdu

olurmu öyle şey canım sen bizimle tecrümelerini paylaşıyorsun

arzum valla ne yanlis anlayacagiz.. sahsen benim ihtiyacim var.. :)
bende hic bisey bilmiyorum, ne olsa korkuyorum .. bugün saat 3 e dogru terminim var doktora gidecegim ins. kalp atislarini duyarim 5+6 olduk bugün..

canım inş güzel haberler alırsın.....yalnız kalp atışı 7 yada 8 de duyuluyor muş diye biliyorum.... inş sen duyarsın..... bende 21 nide gideceğim inş....ozaman 6+5 olacaz inş....

çok sevindim canım bende biraz araştırdım dedigin gibi kimyasal gebelik olsa akarmış şimdiye bende cumartesi gidecegim ozaman belli olur inşallah bebegim belki banada alttan bakmış olsaydı şimdiye belli olurdu

canım seninki kaç haftalık?

hepinizi tebrik ederim kızlar inşallah sağlıcakla alırsınız beişleri kucağınıza. burada yerim yok ama topik hoşuma gitti, akşam kan testi yaptıracam, bende bu topiğe girmek istiyorum artık:62:

hepinizi tebrik ederim kızlar inşallah sağlıcakla alırsınız beişleri kucağınıza. burada yerim yok ama topik hoşuma gitti, akşam kan testi yaptıracam, bende bu topiğe girmek istiyorum artık:62:

ben de sabah yaptırdım kan testini, sonuç saat 4 te belli olacak saatler geçmiyor...inş. ikimizde güzel sonuçlar alırız...

drgks.. ins. sende güzel haberi alirsin..

ya kalbini duymam belki ama olsun kücücük bebegimi göreyim.. iyi seyler duyayim bana yeter bugülük :)
az kalmis sabret..

ben de sabah yaptırdım kan testini, sonuç saat 4 te belli olacak saatler geçmiyor...inş. ikimizde güzel sonuçlar alırız...
inşallah canım meleklerimiz bizimledir:nazar:
drgks.. ins. sende güzel haberi alirsin..

ya kalbini duymam belki ama olsun kücücük bebegimi göreyim.. iyi seyler duyayim bana yeter bugülük :)
az kalmis sabret..

çok sağol, seninde herşey yolunda gider inşallah sağlıklı mutlu bir ahmilelik geçirirsin:nazar:

Sağol canım sen nasılsın?

bende iiyim cnm icim icime sigmio da heyecandan bayilacam ole dolasiom topik topik adetime 4 5 gun kaldi da ondan ama bende hic belirti yok burda konusunca rahatliom ama herkeste genelde belirti oluo peki sen hamismisin cnm

bende iiyim cnm icim icime sigmio da heyecandan bayilacam ole dolasiom topik topik adetime 4 5 gun kaldi da ondan ama bende hic belirti yok burda konusunca rahatliom ama herkeste genelde belirti oluo peki sen hamismisin cnm

Canım ben 2 ay önce hamileydim kuzumu almak zorunda kaldı doktorlar. ama bu ay tekrar hamile lmak istiyrum inş hayırlısı ise.

Bende de o zaman hiç belirti yoktu. Sadece kollarında sivilce vardı. Dr hamilelikten olabilir demişti.

İnş seninde güzel haberlerini alıp listemize ekleriz.:16::16:

Canım ben 2 ay önce hamileydim kuzumu almak zorunda kaldı doktorlar. ama bu ay tekrar hamile lmak istiyrum inş hayırlısı ise.

Bende de o zaman hiç belirti yoktu. Sadece kollarında sivilce vardı. Dr hamilelikten olabilir demişti.

İnş seninde güzel haberlerini alıp listemize ekleriz.:16::16:

ay cnmm kiyamam bnmde 1 dusuk oldu ama 1 bucuk aylik cok gecmis olsun cnm...benm bat 14 mart cnm eklersin insallah bi hayirli haber veririm burdan bende hic belirti yok ya goguslerim hafif sis sadece o kadar:44:

ay cnmm kiyamam bnmde 1 dusuk oldu ama 1 bucuk aylik cok gecmis olsun cnm...benm bat 14 mart cnm eklersin insallah bi hayirli haber veririm burdan bende hic belirti yok ya goguslerim hafif sis sadece o kadar:44:

İnşallah bitanemmm. Az kalmış senin belli olmasına. Benim 25 Mart a kadar beklemem gerekiyor. Ama her hamiş haberi aldığımda sanki kendim hamileymişim gibi seviniyorummm.

Allah isteyen herkese verir inşallah.

İnşallah bitanemmm. Az kalmış senin belli olmasına. Benim 25 Mart a kadar beklemem gerekiyor. Ama her hamiş haberi aldığımda sanki kendim hamileymişim gibi seviniyorummm.

Allah isteyen herkese verir inşallah.

insallah cnm senin yuzunude guldurur..opuorum seni..

Back