İnş. canım çok teşk. ederim...hemogram değerlerinde HGB de düşmüş kansızlık başlangıcı onun içinde dün kan hapına başladım...Siz siz olun dikkat edin bu değerler kısa süre içende nasıl bu kadar hızlı değişiyor anlamıyor insan..
sende benim gibi olmussun ben idrar yollari iltihabindan direk hastaneye yattim 2 serun 1 bucuk litre su ile gecirdim gunumu...sonra doktor ilac vermeyecegim sana dedi 3 ltr su iceceksin dedi gunde sonra basladim 10 gun icerisinde duzeldi ama hala bu sicaklarda evde dahi coraplarimi cikarmiyorum uzun kollu ile geziyorum mumkun oldugu kadar yatarak battaniye ile dinleniyorum..dogum olana kadar tekrarlar dedi ondan sahip cikacaksin dedi kendine...
mesela ben anne karninda idrar yolu enfeksiyonu olmusum annem olmus bana gecmis sonra ben 8 aylik dogdum nedeni buyuk bir ihtimalle enfeksiyon....bir sorun olmamis cok sukur ama bende olmasin diye cok dikkat ediyorum..
kansizlik bendede oldu hemen hic bekletmeden baslatti doktor kabiz yaparmis ama bende bisey yapmadi...hatta iste yemedi bir hap daha verdi ....annelik zor valla