Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne bilim benim sanki 1 aydır göbeğim çıkık gibi. ama zayıf olanlarda daha çabuk belli oluyormuş sanırım bendeki de öyle bir durumdu. birde görenlere ayıp olmasın diye iç göbeğim yokmuş diyorumbunuda duydumya bir yerinde slogan oldu ağzımda
herkeslere günaydın. gününüz güzel geçsun inşallah
gunaydin bayanlar
bende cok zayif sayilmam ama hic gobegim olmadi bu zamana kadar 13 haftada zink cikti kiloda almadim nerden buyuyor anlamadim...bol seyler giyindigimde belli olmaz ama dar birsey giyindigimde cok belli gobekli gibi duruyorum...
birde kimse inanmadi hamile olduguma oysa bu gun 3 bucuk aylik oldu
merhaba arkadaşlar benimde oğlum olacak inşallah yemek yediğinizde göbeginiz cıkıyormu merak ediyorum benimki cıkıyorda 15 haftalık oldu cevap verirseniz sevinirim
merhaba arkadaşlar benimde oğlum olacak inşallah yemek yediğinizde göbeginiz cıkıyormu merak ediyorum benimki cıkıyorda 15 haftalık oldu cevap verirseniz sevinirim
kizlar doktor bana et ve diger et urunlerini yiyemedigim icin b12 vitamini verdi sizler arasinda kullanan varmi ayrica folik asit takviyesi demir takviyesi var...gunde 3 kapsul iciyorum
kan hapi + diger vitamin minareller
kan hapi + b12+folik asit ve diger vitaminler \
kalsiyum +magnezyum
birde hamile mamasi kullaniyorum ondada
butun minerla ve vitaminler var + b12+ omega 3
bu doktor beni ucuracak heralde dayadi vitamini ama halada yemek yiyemiyorum onuda cozmus degilim gecer dediler 4 aya dogru gecen bisey yok
Canım kilo kaybettiğin için sana bu kadar çok vitamin mineral verdiğini düşünüyorum..
Ben her gün folik asit+elevit alıyorum..Haftada 3 günde balık yağı içiyorum..