• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

***** 2011 Mart Hamileleri *****

sulisim cok sevindim.. allahim yardimci olsun bize.. sanada hayirli olsun.. ayyy cok sevindim ya..
trde nasilki anlamadim? burda pozitif ciktiysa 1hafta bekleyip gitmelisin doktora.
bende tekrar carsamba gidecegim doktora :)

çok teşekkür ederim.....tr de testi yaptır git dr a öyle bir prosedür yok... ben bilmiyroum ne zaman gideceğimi???

bu ay hamile oldugunu ögrenen tüm arkadaslarımı tebrik ediyorum.Allah saglıklı bir sekilde kucagınıza almayı nasip etsin bebeklerinizi..:54:ve hamile olmayı bekleyen biz kadınlarada aynı duyguyu tatdırmayı nasip etsin ALLAHIM..

aminnnnn en kısa zamanda inş.....

günaydınnnnn kızlar az önce dr randevusu aldım taaa 21. marta verdiler en erken.....inş bir aksilik olmazsa o günün bebişimizle görüşeceğiz......

sağol canım.. kızlar ilk doktor muaynesi kaçıncı haftada olmalı sizce??

5. haftadan itibaren gidebilirmişiz kese görünüyormuş ama 6-7.hafta gibi kalp atışı duyuluyormş....ben 2 sinide birleştirmek için geç gideceğim....21 marta aldım randevuyu....6 hafta 5 günlük olacak ozaman bebiş inş.....

bakalım dr la ilk bebişli randevumuzu ozaman yaşıcaz....

5. haftadan itibaren gidebilirmişiz kese görünüyormuş ama 6-7.hafta gibi kalp atışı duyuluyormş....ben 2 sinide birleştirmek için geç gideceğim....21 marta aldım randevuyu....6 hafta 5 günlük olacak ozaman bebiş inş.....

bakalım dr la ilk bebişli randevumuzu ozaman yaşıcaz....

banada doktor ayın 18 de gel dedi ama bu zaman çok uzun ya sabırsızlanıyorum biran önce bebişimi görmek istiyorum

evet ALLAh a sükür :66::66: .. bizim millet kadar bebek isteyen yok :)) allahim herkese nasip etsin.. cok tuhaf duygu.. karnimda ama ben onu hissetmiyorum.. :)))
yarin görecegim ins. tekrar bebegimi :))

2011 Mart hamileleri başlığını arıyordum çok iyi yapmışsınız....inş. yarın ki kan testi sonucuna göre aranıza katılacam dua edin bana pozitif sonuç görmek ve duymak istiyorum :))

hayırlı olsun canım benimde test sonucum 657 çıktı bende sabah bi heves gittim doktora ama kasıktan baktı ve bakmadanda zaten söyledi bebek çok küçük büyük ihtimal görünmez 2 hafta sonra gel o zaman belli olur dedi şimdi bebek daha görünmedigi için böyle gebeliklere kimyasal gebelik denir dedi bende çok korktum sende gittikten sonra ne söyledi banada haber verirmisin
canım bana da alttan baktı ve ben dedim kimyasal gebelik felan olmasından korkuyorum dedim o da yok dedi kimyasal gebelik olsa şimdiye düşerdi dedi 3mm kese göründü iki hafta sonra gel rutinlerini alalım dedi olumsuz hiçbirsy demedi

bugün öğrendim ve ben de hamileyimmmmm:49:allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsinnnnnnn....aminnnnnnn:66:

Back
X