• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

***** 2011 Mart Hamileleri *****

Devam ama 2 gündür sabah öğürmelerim gitti. Ama onun haricinde sanki devamlı midem kaynıyor. Birde mide yanması başladı yeni yeni. Ama yinede geçsin istemiyorum. çünkü mide bulantısı iyiymiş yani hormonlar çalışıyorya onun için. Mide bulanması bebek iyi anlamı taşırmış. Onun için hareketlerini duyana kadar midem bulansın. Birde yine aynı koku hassasiyeti kötü yani. Herşey kokuyor kokmayada devam.:43:

Devam ama 2 gündür sabah öğürmelerim gitti. Ama onun haricinde sanki devamlı midem kaynıyor. Birde mide yanması başladı yeni yeni. Ama yinede geçsin istemiyorum. çünkü mide bulantısı iyiymiş yani hormonlar çalışıyorya onun için. Mide bulanması bebek iyi anlamı taşırmış. Onun için hareketlerini duyana kadar midem bulansın. Birde yine aynı koku hassasiyeti kötü yani. Herşey kokuyor kokmayada devam.:43:

hadi ya..bende de arada mide yanması oluyor ama kraker falan geçiştiriyorum..bulantılarım hele ki kusmalarım çok şükür hiç kalmadı..Dr bana demişti 4-5-6. aylar sultansın keyfini çıkar diye :D gerçekten yorgunluk harici birşeyim kalmadı..:nazar::nazar:

kızlar çok az kaldı bütün bu şikayetkler geçecek :)) 4-5 ve 6. ayların tadını çıkarmak lazım neyseki bu aylarımızda havalar güzel, bu havalarında hakkını vermek lazım dimi :64::64:

Inşallah inşallah geçsin bir hatta çabuk geçsin doğum izinlerine çıkalım. Bebeklerimizi kucaklarımıza alalım. Kızlar hamilelikte batıl inançlarınız varmı, hani ona elimi sürmem bunu yemem tarzında....:97:

ya benim yok aslında ama çevreden duyduklarım oluyor ister istemez ve aklımın bi köşesine takılıp kalıyor malasef....örneğin; ciğere dokunma diyorlar, birde ben çiçekleri çok severim gül koklama diyorlar, çiçek vs tarzı bitkileri dikmekte ii değilmiş...şu an duyduklarım bunlar, sizin bildikleriniz var mı??

aşerme nasıl bi şey yaaa??? kızlar aşermleriniz oluyor mu? benim öyle şeylerim hiç olmadı yada oldu da ben mi fark etmedim (ne kadar komik dimi :P )?? olsa da eşimi süründürsem :D gerçi biz de tam tersi eşim aşeriyor galiba olmadık saatlerde olmadık şeyler istiyor 2 gündür irmik tatlısı diye diye başımın etini yedi :P

Son düzenleme:
GÜLÜ NİYE KOKLAMA DİYORLAR. BEN KOKLADIM VALLA:nazar:BİRDE ZEYTİN FALAN ELLEME DİYORLAR BEN ELLİYORUM AMA.BİR SÜRÜ ŞEY SÖYLÜYORLAR ABUK SABUK BATIL İŞTE AMA İNSANIN İÇİNE KURT DÜŞÜYOR...

BU ARADA AŞERMELERİM OLMUYOR. AMA DEVAMLI ACIKTIĞIM İÇİN DEVAMLI CANIM BİRŞEYLER İSTİYOR. BU DA AŞERME DEĞİLDİR HERHALDE...

Son düzenleme:
ya benim yok aslında ama çevreden duyduklarım oluyor ister istemez ve aklımın bi köşesine takılıp kalıyor malasef....örneğin; ciğere dokunma diyorlar, birde ben çiçekleri çok severim gül koklama diyorlar, çiçek vs tarzı bitkileri dikmekte ii değilmiş...şu an duyduklarım bunlar, sizin bildikleriniz var mı??

selemi gerçekten ben de unları düşünmekten psikolojim bozuldu resmen ne yesem elimi yıkıyorum yanlışlıkla bi yerime değmemeye çalışıyorum. Doktora soracaktım ama kızar diye soramadım:9: Birde senin söylediklerinin yanında çilek ve tüylü meyveler var bunları yedikten sonra biyerine dokunmuycaksın bende dün gül koklamıştım bişey olurmuki yaa:52:

benim çok fazla yaptığım birşey yok açıkçası sadece canım bir şey istediği zaman avcumu yalıyorum ve bir yerime sürmemeye çalışıyorum :68:
Ama gül koklama,zeytin yeme vs gibi şeyleri hiç duymamıştım pek de inandırıcı değil bence :68:

kızlar gül koklama vs. tarzı batıl inançların hiç birinin gerekçesini bilmiyorum çok saçma geliyor zaten ama işte duyduktan sonrada insanın içi rahat etmiyor...çilek, zeytin ve avcunu yalama olayını ilk defa duyuyorum...hayır anlamadığım bi şey var her koyun kendi bacağından asılır derler dimi benim yaptıklarım-ettiklerim yüzünden küçücük bir bebeğin ömrünün sonuna kadar sıkıntı çekmesi mantıklı gelmiyor. Ayrıca yüce Allah tarafından bebişlerimizin alın yazısı,kaderi, fiziki yapısı, cinsiyeti vs. bebek anne rahmine düşer düşmez yazılmış olmuyor mu??

selemi gerçekten ben de unları düşünmekten psikolojim bozuldu resmen ne yesem elimi yıkıyorum yanlışlıkla bi yerime değmemeye çalışıyorum. Doktora soracaktım ama kızar diye soramadım:9: Birde senin söylediklerinin yanında çilek ve tüylü meyveler var bunları yedikten sonra biyerine dokunmuycaksın bende dün gül koklamıştım bişey olurmuki yaa:52:

hiç takılma arkadaşım bende bu dediklerini ilk defa duyuyorum ve şimdiye kadar hiç dikkat etmedim bebeklerimiz Allaha emanet için rahat olsun...

Back