• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

***** 2011 Mart Hamileleri *****

bende olmaya başladı ya bacaklarda özellikle :95:
sporu bıraktım pilates yapıyordum o zaman sıkı sıkıydı bacaklarım ve kalçam şimdi bırakıyor tabi kendini bir de kilo alınca :96:

bence kilo alımın gayet normal spora devam etmende bir sakınca yoksa bence devam et...zararın neresinden dönülürse kardır dikkat etmek lazım...

sordum canım ya sadece yürüyüş diyor dr şimdilik pilates 5. aydan sonra diyor..
yürüyşe de halim kalmıyor ya :D zatn akşam 6-6:30 a kadar işteyim sonra git birde yürü zor oluyor bana ama yine de gdiyorum tabi bazen:97:

Kızlar bir alışveriş sitesinde gezerken gördüm. Fetal dopler diye bişey var 79 civarında bir fiyatı var. Volkman gibi birşey bebeğin kalp atışlarını falan algılıyormuşsun. çok ilginç link vermek yasakmı acaba??

bebişler kendi kalp seslerini duymaktan pek hoşlanmıyor kızlar..
belkide sizin onu dinlediğinizi duymaktan da pek hoşlanmaz :D
bence abartılı bir hareket..Çağla şıkel di sanırım hamile olunca evine ultrason cihazı almıştı ya bu da öyle bence :D

bebişler kendi kalp seslerini duymaktan pek hoşlanmıyor kızlar..
belkide sizin onu dinlediğinizi duymaktan da pek hoşlanmaz :D
bence abartılı bir hareket..Çağla şıkel di sanırım hamile olunca evine ultrason cihazı almıştı ya bu da öyle bence :D

:) yok alasım var diye röportaj vermişti

Evet alasım var diye röpartaj vermişti. Benimde alasım vardı ya neyse. Zararlımı bilmiyorum. Gördünüzmü ürünü????en azından tekmeleyene kadar iyidir diyorum. Benim kocamda rahat bırak çocuğu haziran 18 de gitcez nasılsa diyor:55:

Kızlar çalışan bayanlar akşam yemeklerini kaçta yiyorsunuz ve nezaman hazırlama fırsatı buluyorsunuz. Akşama yemeğim yok. Pratik,kolay besleyici bir yemek öneriniz varmııı....

Kızlar çalışan bayanlar akşam yemeklerini kaçta yiyorsunuz ve nezaman hazırlama fırsatı buluyorsunuz. Akşama yemeğim yok. Pratik,kolay besleyici bir yemek öneriniz varmııı....

Benim eşim 9 da işten geliyor bende 6:30*07:00 gibi evde oluyorum.haftada 1 gün iznim var pzar hariç tabi :D o günlerde bol yemek yapmaya çalşıyorum zeytinyağlı falan..
benim de akşam yemeğim yok bezelye pişirmeyi düşünüyorum yanına pilav ve salatayla..Salatayı ümkün olduğunca eksik etmemeye çalışıyorum yada cacık yada yoğurt..

ben akşamları evde yanlızım, o yüzden hiç doğru düzgün yemek yaptığım yok :( hep geçiştiriyorum...

menemen yap istersen hem yumurta hem sebze var...

Back