• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

***** 2011 Mart Hamileleri *****

ya kızlar az önce test yaptım 2.cizgi çok ama çok silik çıktı yaaa önce piskolojik olarak gördüm sandım sora baktım iyice görünüyor gibi napıyım

Canım silik çıktıysa bikac gün sonra netlesir. Seni de ekleriz ins. listeye :16::16:

Son düzenleme:
arzum, verdigin cevaplari okuyorum, nekadar icten cevaplar veriyosun. rabbim sanada ins. hayirlisi ile tekrar birkez daha verir güzel haberi..
hepimizin ins. ilk bebeklerimi olacak :)
ben bu ara cok korkuyorum bisey olacak bebegime diye. hafif kahverengi akinti hala devam ediyor azar azar.
Dualarimizi birbirimizden eksik etmeyelim arkaadaslar..
bende keske trde olsaydim.

ya kızlar az önce test yaptım 2.cizgi çok ama çok silik çıktı yaaa önce piskolojik olarak gördüm sandım sora baktım iyice görünüyor gibi napıyım

canım benimde kızımda öyle olmuştu çizginin birisi çok silik çıkmıştı ve çevremde öyle tanıdığımda çok .eğer regl dönemin geçtiyse yada çok fazla yoksa hamiş olma olasılığın %99 bence hayırlısı inşallah...

sevser, aynı durum bende de var testin içine düşecektim sanki:9: acaba psikolojikmi diyorumm ama tekrar yapıcam ümitlendim yine..allah hakkımızda hayırlısını versin.

arzum, verdigin cevaplari okuyorum, nekadar icten cevaplar veriyosun. rabbim sanada ins. hayirlisi ile tekrar birkez daha verir güzel haberi..
hepimizin ins. ilk bebeklerimi olacak :)
ben bu ara cok korkuyorum bisey olacak bebegime diye. hafif kahverengi akinti hala devam ediyor azar azar.
Dualarimizi birbirimizden eksik etmeyelim arkaadaslar..
bende keske trde olsaydim.

Sağol bitanemmm valla her hamile haberi duyduğumda kendim hamile olmuş gibi seviniyorumm...

İnş canım bende 25 marttan sonra size güzel haberi veririm.

Kahverengi akıntının zararı yok ama kırmızıya dönüşmemesi lazım. geçen sefer bende de olmuştu dr ilaç verdi 1 hafta kullandım kesildi. Sizin orda doktora derdini anlatmak daha zor galiba. Canımcın sen Almanya da mısın profile baktığımda öyle görmüştüm.

Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşattın ve hamile olanlarında sağlıklı sıhatlı geçsin hamilelikleri inş. Aklınıza bişey takılır ise seve seve cevaplarım çünkü bu olaylar yüzünden nerede ise her gün doktordaydık. Hamilelik ile ilgili bir sürü bilgi edindim.

Bu arada olur ise benim de ilk olacak inş.:49::49::49:

Son düzenleme:
silik çizgi çıkıpta testi tekrarlayan varmı kızlar?bugün akşam test alıp yarın yapmayı düşünüyorum bende bir ümit...sevser sen naptın?

evet bu hafta kan testinde netleşir.olmazsa bu hafta yaptırırım napim.hayırlısı bakalım. ne nazlı hormonmuş kendini ağırdan alıyor:9::9::9:

Nasılsiniz kızlar bu ara uykunuz var galiba pek sohbet eden yok.:79::79::79:

Son düzenleme:
merhaba bende bugün hamile olduğumu öğrendim reglim 1 gün geçmişti idrar testi yaptım çift çigiyi çok net gördüm..... öğleden sonrada kan testine gittim değerim 889 çıktı..... çok şükürr Rabbim çok aratmadan yüzümü güldürdü....

bir şey soracam kaçınca haftada dr gitmek gerekiyor acaba???

benimde bat 18i kasımda düşük yapmıştım bu 2 gündürde bende aşırı gaz var yediklerimin tadı agzımda midem çok tuhaf geçen hamileliğimdede böyle aşırı gaz vardı ondan şüphelenmeye başladım bide arada karnımda bir sızı olup geçiyo hemen bu ne anlamadım :50: inşlh meleklerimiz gelir bu ay hayırlısıyla

merhaba bende bugün hamile olduğumu öğrendim reglim 1 gün geçmişti idrar testi yaptım çift çigiyi çok net gördüm..... öğleden sonrada kan testine gittim değerim 889 çıktı..... çok şükürr Rabbim çok aratmadan yüzümü güldürdü....

Canımmmmm öncelikle tebrik ederim bitanemm... Sat tarihin ne? Değer yüksek çıkmış ikiz olmasın:32::66:

Bence hemen git.5 hafta da kese görünüyor.6-7 haftada da kalp atışları duyuluyor.

Maşallah :nazar::emir_bebek:

benimde bat 18i kasımda düşük yapmıştım bu 2 gündürde bende aşırı gaz var yediklerimin tadı agzımda midem çok tuhaf geçen hamileliğimdede böyle aşırı gaz vardı ondan şüphelenmeye başladım bide arada karnımda bir sızı olup geçiyo hemen bu ne anlamadım :50: inşlh meleklerimiz gelir bu ay hayırlısıyla

İnşallah canım yaaa bende çok istiyorum ama benim belli olması için daha çok var. 25 mart da belli olacak daha yumurtlama olmamıştır bile .:26:

Ama gaz problei oluyor diye bende çok duydum bende olmamıştı. Bundan önceki gebelikte.

Canımmmmm öncelikle tebrik ederim bitanemm... Sat tarihin ne? Değer yüksek çıkmış ikiz olmasın:32::66:

Bence hemen git.5 hafta da kese görünüyor.6-7 haftada da kalp atışları duyuluyor.

Maşallah :nazar::emir_bebek:

2. şubat canım....ikize pek şans vermiyorum 2 tarafada yok ikizlik ama Alalh bilir olsa pek sevinirim....

ben ozaman 6. haftada gideyim bari hem inş kese hemde kalp atışını birden göreyim nasipse.....

(sulisim) canımmm artık çizelgeni gebelik çizelgesi yap. Şöyle en güzelinden :21:

dr gidip geleyim tam kaç haftalığım öğreneyim inş kesemizi ve kalp atışlarımızın haberlerini alalımda ondan sonra inş.....

gözün aydın hayırlı olsun. 1 gün geçip hcg 889 çıkması süper valla çok akıllı bir bebeğin olacak bak hiç bekletmemiş seni:1::1::1:
doktora hemen gitmek iyi bişey tabi ama kese oluşması kalp atımı başlaması oda stresli bir süreç haberin olsun ama çok gecikme tabi.tekrar hayırlı olsun

gözün aydın hayırlı olsun. 1 gün geçip hcg 889 çıkması süper valla çok akıllı bir bebeğin olacak bak hiç bekletmemiş seni:1::1::1:
doktora hemen gitmek iyi bişey tabi ama kese oluşması kalp atımı başlaması oda stresli bir süreç haberin olsun ama çok gecikme tabi.tekrar hayırlı olsun

çok teşekkür ederim.....inş sorunsuz devam eder bebişimizin gelişimi hayatı......

şimdi gitsem kalp atışı için tekrar gitmem gerekecek onun yerine 1-2 haftada bekliyim öyle gideyim....

zaten eminim randevu almaya kalksam en az 1 hafta sonrasına gün verecekler...yarın arayım bakalım ne zaman boş gün bulaacağım....Allahım herkesin gönlüne göre versin kimseyi darda bırakmasın......

Son düzenleme:
sulisim cok sevindim.. allahim yardimci olsun bize.. sanada hayirli olsun.. ayyy cok sevindim ya..
trde nasilki anlamadim? burda pozitif ciktiysa 1hafta bekleyip gitmelisin doktora.
bende tekrar carsamba gidecegim doktora :)

bu ay hamile oldugunu ögrenen tüm arkadaslarımı tebrik ediyorum.Allah saglıklı bir sekilde kucagınıza almayı nasip etsin bebeklerinizi..:54:ve hamile olmayı bekleyen biz kadınlarada aynı duyguyu tatdırmayı nasip etsin ALLAHIM..

Back
X