Merhaba hanimlar facebook basladi herkes burayi unuttu valla bende arasira burayada orayada bakiyorum ama burada konusmaktan hala buyuk bir keyif aldigimi soyleyebilirim...kadinlar kulubunden cok sey ogrendim bebek bakimi buyume yeme icmeye dair hakkini yiyemem...
Bende tr deyim artik 1 ay oldu esimden ayri buralardayis valla bende oglumda cok ozledik 15 gunlugune gelecek hafta gelip gidecek bir 15 gun daha kalip sonrada ben gidecegim...allah kimseyi ailesiz anasiz babasiz essiz cocuksun birakmasin..ya esimden ayri artik annemin babamin evinde bile bunaliyormusum..alip cocugu gidesim var yani ne zormus ayol..oda haftaya gelecek 5 gunkaldi 4 gun kaldi diye gun sayiyorum..ne kadar seviyormusuz oglumlada farkinda degiliz...
Onun disinda ben kaana yediriyorum ek gida ee zaten 7 ayina girdi ne zaman tam yuvarlanacak bilmiyorum ama yerlere birakiyorus surekli karin ustu durmak istemiyor arada birakiyorum..emzik biberon ve benzeri seyler almiyor ne yazikki bende zorlamiyorum..su iciriyorum...devam sutunu muhallebi gibi veriyorum onuda cok kullanmiyorum...ek tahil var biraz ondan yediriyorum ama soya listerini var diye gonlum cokta rahat degil acikcasi...ondan tarhana yogurt corbasi kavoniz meyve sebze kullaniyorum..meyve heryerde var diye kendini direk veriyorum..oyle yani bol bol dahile goturup gezdiriyorum seviyor gezmeyi ....
Bizden bu kadar simdilik aklima gelenler bunlar cok opuyorum bebisleriniziii......