• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

***** 2011 Mart Hamileleri *****

simdi benden ılerdesın sen kalp atıslarını duydun o zaman ne zaman duyulmustu canm :nazar:

ben geçen ayın 19 unda gitmiştim en son o zaman duydum canım çok şükür..o zaman 7+2 idi ultrasona göre son adetime göre 8+2 idi..Ultrason 1 hafta büyük gösteriyor..Bir daha artık bu ayın 18-19 u gibi gideceğim bakalım Allah ım hayırlısını versin hepimiz için :nazar::21:

tamam canım kötü düşünmek yok:1:masallah bebegıne:) ben carsamba gunu 6+3 olcam belkide duyulmaz ondan sonrakı haftaya tekrar randevu verır..:49:

progesteronum düşükmüş benımde o yuzden progestan kullanıyorum sımdı canım cok sukur hafıf sancım oluyo ama lekelenmem falan olmadı..ama cok fazla beyaz koyu kıvamda kokulu akıntım var rahatsız edıyo benı mantar mı nedır ya uff..:50::59:doktoruma solıcem gıdınce mıdem kaldırmıyo bu kokuyu:2:

tamam canım kötü düşünmek yok:1:masallah bebegıne:) ben carsamba gunu 6+3 olcam belkide duyulmaz ondan sonrakı haftaya tekrar randevu verır..:49:

duymassan hiç üzülme çünkü bazen geç de duyulabiliyor..Benim bir arkadaşım da hamileydi kalp atışını 10 haftalıkken duydu ilk inatla bekledi :1: Allah ım hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin cümlemize :nazar::emir_bebek:

progesteronum düşükmüş benımde o yuzden progestan kullanıyorum sımdı canım cok sukur hafıf sancım oluyo ama lekelenmem falan olmadı..ama cok fazla beyaz koyu kıvamda kokulu akıntım var rahatsız edıyo benı mantar mı nedır ya uff..:50::59:doktoruma solıcem gıdınce mıdem kaldırmıyo bu kokuyu:2:

bende kullanıyorum ondan birşey olmaz bende hafif pembelik geliyordu ilk başlarda ondan verdi doktorum..Bazı şeylerin olacağı yoksa da psikolojik olarak olduruyoruz canım onun için çok düşünme herşeyi :)
Akıntı ve koku için mutlaka konuş ama o ihmale gelmez..

duymassan hiç üzülme çünkü bazen geç de duyulabiliyor..Benim bir arkadaşım da hamileydi kalp atışını 10 haftalıkken duydu ilk inatla bekledi :1: Allah ım hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin cümlemize :nazar::emir_bebek:

hadi yaa 10 haftalıkmıı:27:ohh valla ıcıme su serptın canım ya sımdı rahat rahat gıderım doktora:16::1:

bende kullanıyorum ondan birşey olmaz bende hafif pembelik geliyordu ilk başlarda ondan verdi doktorum..Bazı şeylerin olacağı yoksa da psikolojik olarak olduruyoruz canım onun için çok düşünme herşeyi :)
Akıntı ve koku için mutlaka konuş ama o ihmale gelmez..

evet onemlı oldugunun farkındayım canım mutlaka konuscam doktorla:26:

Son düzenleme:
benim göbüş şimdiden cıktı sanki yaw:49::92:

Son düzenleme:
:40:
Bu çizelge nasıl ayarlanıyor acaba bilmiyorumki ben biryerden kopyalamıştım. Hep aynı gösteriyor:1:

canım google gebelik cetvelı nasıl yapılır yaz ordan ılk lınke tıkla acıklamalı anlatmıslar bebegın tahmını dogum tarıhını gırmen lazım yoksa aynı kalır:40:

yanlız orda bı yere son adet tarıhını yazmıyosun bebegın tahmını dogum tarıhını yazacaksın yoksa yanlıs oluyo yıne :16:

Ben dün Arzumun dediği yerden lilypie sitesinden yaptım..Evet sonunda son adet tarihini ve beklenen dopum tarihini giriyorsun öyle oluşuyor..Yapamazsan yardımcı olabilirm :61:

kızlar basım catlıcak gıbı agrıyo yaa sızde de oluyomuu:59:

ilk haftalarda normal aşırı derecede olursa dayanamayacak gibi buz torbası yap canım havluya yada bir beze sar ve ensene tut 5 dk falan sonra 15 dk ara ver bir daha 5 dk kadar koy 4 kere tekrarla geçecektir umarım :68:

Back