günaydın kızlar.
aman sağlık olsun da paralar bi şekilde ödenir gider unutulur.insan bi yerde mecbur kalıyor işte düzene. yeterki sağ salim alalım bebeklerimizi kucaklarımıza.
biz de bi beşik derdine haftasonunu sinir stres geçirdik. dudulludaki civil mağazasına gittik parkyatak almaya. bize yakın orası. oradaki mal elemanı zor zahmet bizimle ilgilensin die tuttuk.adama söylüyorum bak alıcam bunun değişik rengi var mı? adam bi bakim bi saniye dedi gitti başka müşteriyle ilgilenmeye başladı.biraz bekledim zaten de çok hamileyim iyice sinirlendim. gittim dedim ki. bak alıcam ben bunu. almam için daha ne kadar beklemem gerekiyor? dedim.neyse geldi bi zahmet yokmuş istediğiniz renkten dedi. getirtin o zaman dedim. tamam akşam ben sizi ararım dedi.aramadı.
oradan dönüşte döncek yol bulamadık mecbur u dönüşü yasağını deldik. orada da sivil polis bekliyormuş. hop kucaklarına düştük. bi de trafik cezası yedik. ben anlamıyorum.istanbulda o kadar hanzo var trafik canavarı.görmezler bunları.bizim gibi kurallara uyanlar en ufak şeyde yer cezayı.
neyse akşam dedikki biz bunların merkez mağazalarına gidelim dedik.netten bulduk adresi.o da tee maltepede.biz çekmeköydeyiz.gittik baktık meğer depoymuş. be gerizekalılar ne die mağaza die koyuyorsunuz madem internet sitesine.neyse maltepede varmış.yakın.orayada trafik mrafik zor bela gittik. neyseki istediimiz beşikten varmış.iki saat eleman baktı eksik parça var mı die.bi demiri eksikmiş gitti tamamladı.içime sinmedi. sonra nevresim yastık takımı alıcam dedim. ona da baktı eksik var mı die. noooluyo abi dedik. kendi mallarına güvenmiolar daha. böyle mi olması lazım yani.ona da sinir olduk. ama artık geldik o kadar alalım dedik. iyice kontrol ettik.yataağını yorganını aldık çok şükür. bunlar böyle lakayt çalışıyor nasıl o kadar müşterileri var anlamıyorum. bi daha da civil mağazasına gitmem. müşteri çok die tenezzül etmiolar galba.
bugün artık ağdaya giderim.son ütülerimi yaparım.yatağı yorganı yıkarım. yarın doktora çatı muayenesi var.bu haftayı doğurmadan atlatırsam inş haftaya annemler gelicek. bıktım hamilelikten.içimde kocaman çocuk oldu artık
gıdıklanıyorum hareket ettikçe