• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

***** 2011 Mart Hamileleri *****

selamlar

nasıl gidiyor bakalım :)

valla ben bayramda kilo aldım herhalde yaa. tartılmaya korkuyorum ama yanak yaptım :)) göbeğim de büyüdü iyice.

araba kullanıyor musunuz? ya ben dün baya bi kasmışım kendimi kullanırken sanırım. karnım da kasıldı. belim bacağım da ağrıdı. sonra geçti allahtan ama baya bi bel ağrısı çektim akşam. sakıncalı mı ki artık bu aylardan sonra?

slm canım kilo konusunu hiç takma bende artık basküle bile çıkmıyorum bebekler iyi olsunda geri önemli değil.
bence sen araba kullanırken kendini kastığın için öyle olmuş, ben hiç ara vermedim hala kullanıyorum emniyet kemerini zaten hep kullanırım ama son zamanlarda biraz sıkıntı oluyor..

selamlar

nasıl gidiyor bakalım :)

valla ben bayramda kilo aldım herhalde yaa. tartılmaya korkuyorum ama yanak yaptım :)) göbeğim de büyüdü iyice.

araba kullanıyor musunuz? ya ben dün baya bi kasmışım kendimi kullanırken sanırım. karnım da kasıldı. belim bacağım da ağrıdı. sonra geçti allahtan ama baya bi bel ağrısı çektim akşam. sakıncalı mı ki artık bu aylardan sonra?

ben de kullanıyorum ama ne zamana kadar kullanabileceğiz bilmiyorum...hep doktora sormaya niyetleniyorum hep de unutuyorum... ama mantık olarak yakın zamanda bırakmak lazım... kolları müfettiş gadget gibi uzatamadığımız sürece zaten direksiyona ulaşmak mümkün olmayacak :52:

nolsun be canım... sorma şeker çıktı feci diyet yapıyorum... şekerli tüm yiyecekler, kızartma, fazla kalorili herşey, beyaz ekmek, kavun karpuz, pilav makarna, yani aklınıza gelebilecek her türlü lezzetli şey komple yasak:84: böyle hamileilik mi olur ya

aa geçmiş olsun canım ya..çok mu yüksek çıktı değerin kaç ?
yasak olunca daha çekici oluyor ya :37:

ben araba kullanmıyorum ama oturduğum zamanlarda özellikle bel boşluğuma yastık minder vs almaya dikkat ediyorum toksa tutuluyorum resmen..Irmak o ağrı bende de var çatı ağrısı canım o leğen kemikleri açılıp rahim ortaya oturduğu için ve bebek üzerinde hareket ettiği için oluyor.

valla nasıl bir çatı ağrısıysa artık bazen yürütmüyor bile... artık alışcam sanırım buna böyle doğumun sonuna kadar.:31:

selam millet.. ne var ne yok?

sanada selam. yoktun uzun zamanadır. şekerin kaç çıktıki bu arada. geçmiş olsun aman dikkat et.

aa geçmiş olsun canım ya..çok mu yüksek çıktı değerin kaç ?
yasak olunca daha çekici oluyor ya :37:

50gr glukoz ile 223 çıktı :53: doktor hiç 100gr filan yapamya gerek görmedi, diyetisyen dedi.. gittim 15 gündür diyettteyim ama pek de düşmüyor...endokrinologa gittim insülin dedi bakalım ne yapacağız... pazartesi konuşacağım tekrar...

ya gerçekten de öyle... yalvarsalar hatır için bir tane baklava yemeyen ben bayramda zor tuttum kendimi.. hatta dayanamadım annem yapmış bir tanecik yedim .. 178 oldu yine... zaten şeker ölçüm tabloma bakan herkes burada ne yedin diye soruyor.. bi kaçamak yaptım diyetisyenden doktora herkes yakaladı...

valla nasıl bir çatı ağrısıysa artık bazen yürütmüyor bile... artık alışcam sanırım buna böyle doğumun sonuna kadar.:31:

sanada selam. yoktun uzun zamanadır. şekerin kaç çıktıki bu arada. geçmiş olsun aman dikkat et.

saol canım... işler yoğun şu ara giremiyorum pek...

evet canım çatı ağrısı bele vuruyor.Dr bana korse tak dedi ama almadım da arada çekiyorum işte :s

50gr glukoz ile 223 çıktı :53: doktor hiç 100gr filan yapamya gerek görmedi, diyetisyen dedi.. gittim 15 gündür diyettteyim ama pek de düşmüyor...endokrinologa gittim insülin dedi bakalım ne yapacağız... pazartesi konuşacağım tekrar...

ya gerçekten de öyle... yalvarsalar hatır için bir tane baklava yemeyen ben bayramda zor tuttum kendimi.. hatta dayanamadım annem yapmış bir tanecik yedim .. 178 oldu yine... zaten şeker ölçüm tabloma bakan herkes burada ne yedin diye soruyor.. bi kaçamak yaptım diyetisyenden doktora herkes yakaladı...

bendede yüksek çıkınca biraz dikkat et demişti doktor 15 gün boıyunca öldüm dediğin gibi normalde yemediğim şeylerde bile gözüm kaldı. Neyseki 2. tahlil normal çıktıda rahatladım artık okadar kasmıyorum kendimi şekerim çıkıcak diye :)

hmm baya yüksek çıkmış canım dikkat et..Allah korusun bebeğine de geçer..Az kaldı biraz daha dayanalım kızlar :49::nazar::emir_bebek:

Slm kizlar dunden beri yatiyorum grip oldum basim cok kotu burnum tikali broslarim dolu yani bebgime bi zarari yoktur umarim :( ihlamur iciyorum balla zencefili karistirip yutuyorum ama geniz akintim var bogszim dolu bebegi etkilermi acaba kizlar...doktora gitmem lazim dun elevittte bitti bugun iyi degikum diye kalkamadim bana seker yuklemeside yapmadi daha kizlar bu gityigimizde ne diycek bakalim...

Slm kizlar dunden beri yatiyorum grip oldum basim cok kotu burnum tikali broslarim dolu yani bebgime bi zarari yoktur umarim :( ihlamur iciyorum balla zencefili karistirip yutuyorum ama geniz akintim var bogszim dolu bebegi etkilermi acaba kizlar...doktora gitmem lazim dun elevittte bitti bugun iyi degikum diye kalkamadim bana seker yuklemeside yapmadi daha kizlar bu gityigimizde ne diycek bakalim...

geçmiş olsun inşallah en yakın zamanda atalatırsın.

GEÇMİŞ OLSUN CANIM..Aman kızlar dikkat bu ara salgın var hastanede herkes grip bronşit faranjit diye geliyor..
Benimde eşim hastaydı kaç gündür aman diyorum bir an önce iyileş bize bulaşmadan mahvoluruz vallahi dedim :97:
Allahtan iyileşti şimdi bende onunla beraber ıhlamur adaçayı limon portakal vs yedim içtim ama ne olur ne olmaz diye..Gerçi her gün bir sürü vitamin ilacı alıyoruz zaten..

geçmiş olsun. ateş yoksa bol bol dinlen vitamin al. bebeği ateş direk etkiler diye duymuştum. Doktora giderkende sor istersen geldiğimde şeker yüklemesi yapacakmısın aç geleyimmi diye çünkü şeker 24-28 haftalar arası yapııyor. benim doktor atlayacaktı az kalsın ben hatırlattım. zaten herşeyi ben hatırlatıyorum:47:tıp okusaymışım keşke:44:

bendede yüksek çıkınca biraz dikkat et demişti doktor 15 gün boıyunca öldüm dediğin gibi normalde yemediğim şeylerde bile gözüm kaldı. Neyseki 2. tahlil normal çıktıda rahatladım artık okadar kasmıyorum kendimi şekerim çıkıcak diye :)

:nazar: :nazar: olsun yine de dikkat et çok yüklenme şekere.. neme lazım..

hmm baya yüksek çıkmış canım dikkat et..Allah korusun bebeğine de geçer..Az kaldı biraz daha dayanalım kızlar :49::nazar::emir_bebek:

saol canım... zaten bu diyeti bana bebişim dışında hiçkimse yaptıramazdı.. ama onun hatırı büyük :)

çok geçmiş olsun...ateşin filan çıktı mı?

Selam herkese

Bizim bebişko çok hareketli akşama kadar hiç durmuyo ancak ben yatınca hareketleri azalmaya başlıyor sizinde öylemi, ya hareketli olması iyi ama artık çok rahatsızlık vermeye başladı, kasıklarıma doğru çok baskı yapıyor benimki birazda aşağıda zaten iyice böyle çıkıcak gibi geliyo .Daha 2,5 ay var Allah yardımcımız olsun son aylar gerçekten zorlaşmaya başladı , ben ancak yatınca rahat ediyorum onun dışında hep bir baskı kasılma durumu var. Daha da izne ayrılmaya 7-8 hafta var

Çok geçmiş osun geçenlerde bende olmuştum hafif atlattım ama öksürük tutmuştu beni çok kötü o daha beter oluyor , bebeğe bir zarar geleceğini sanmam, kendine dikkat et ,portakal suyu filan iç bol bol

Selam herkese

Bizim bebişko çok hareketli akşama kadar hiç durmuyo ancak ben yatınca hareketleri azalmaya başlıyor sizinde öylemi, ya hareketli olması iyi ama artık çok rahatsızlık vermeye başladı, kasıklarıma doğru çok baskı yapıyor benimki birazda aşağıda zaten iyice böyle çıkıcak gibi geliyo .Daha 2,5 ay var Allah yardımcımız olsun son aylar gerçekten zorlaşmaya başladı , ben ancak yatınca rahat ediyorum onun dışında hep bir baskı kasılma durumu var. Daha da izne ayrılmaya 7-8 hafta var

tam tersi benimki de ben yatınca kıpırdanıyor... bir de ben yatınca hiç rahat edemiyorum... daha doğrusu yatamıyorum.. sürekli ayağa kalkasım var...

Selam herkese

Benim de tam tersi gün içinde bir kaç kere ( yemeklerden yada tatlı yedikten sonra) hareketini hissediyorum ama yattığım an başlıyor oynamaya :D:D geçen gece vallahi uykumdan uyandım karnımda zıplıyor sanki :D benim tatil hariç iş yerindeki sürem 2 hafta kaldı bu haftayı saymazsak :21:

Benim de tam tersi gün içinde bir kaç kere ( yemeklerden yada tatlı yedikten sonra) hareketini hissediyorum ama yattığım an başlıyor oynamaya :D:D geçen gece vallahi uykumdan uyandım karnımda zıplıyor sanki :D benim tatil hariç iş yerindeki sürem 2 hafta kaldı bu haftayı saymazsak :21:

Ay ne güzel o zaman sen 8 hafta kalamı ayrılmış olacaksın izne , ben son 3 haftaya kadar çalışmayı düşünüyorum tabii inşallah bişey olmazsa

Back