• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

***** 2011 Mart Hamileleri *****

Kızlar dün burda konuştuk bişey almadım dedim iş çıkışı eşim aldı beni bende yolda ağladım (bu aralar çok duygusalım herşeye ağlıyorum) benim bebeğimin daha hiçbişeyi yok diye çilekten daha önce bebek odası takımı beğenmiştik baktı benim susacağım yok gittik aldık :34: Ama yetmez biraz daha ağlamam lazım :60:

Kızlar dün burda konuştuk bişey almadım dedim iş çıkışı eşim aldı beni bende yolda ağladım (bu aralar çok duygusalım herşeye ağlıyorum) benim bebeğimin daha hiçbişeyi yok diye çilekten daha önce bebek odası takımı beğenmiştik baktı benim susacağım yok gittik aldık :34: Ama yetmez biraz daha ağlamam lazım :60:

olsun olsun ağlamayana meme vermezler :)) ben de çok ağlak oldum ya. bişiler almak için geç deil ya. ben de hiç bişi almaadım işte bu ara çıkıcaz inş annemle.

Selamlar kızlar bizim paşa aralıkta aramıza katılacak ama ben cinsiyeti belli olmadan önce bile 1 2 bişeyler alıp kenara atmaya başladım.Bir çekmece giysisi eşyaları vs duruyor acaba bende biraz fazla mı alıyorum:1:Napiim görünce dayanamıyorum ufak eşyalarını kendim alıp bebek odasıydı portbebesiydi arabasıydı gibi şeyleri babasına bırakmak istiyorum.Hatta bugün bile patikle iç çamaşırı aldım oğluşuma cicilibicili :emir_bebek:

Selam kızlar.İki gündür rahatsızım bir türlü giremedim.İki gündür kasıklarım çok ağrıyordu.Önce baya aralıklıydı sancılar sonra 5 dakikada bir sancı girmeye başladı kasıklarıma.Çok dayanılmayacak gibi değildi ama yine de korkuttu beni 5 dakikada bir olunca.Valla doğuracağım sandım.Gece dayanamayıp hastaneye gittik.Nst ye bağladılar.Orda da sancılarım düzenli bir şekilde çıkınca kendi doktorumu aradım.Sabah gel hemen dedi.Gittim tabi koşa koşa.Allahtan rahimde bir açılma falan olmamış ama dikkat etmem gerekiyor artık.Halbuki o kadar rahattımki bu güne kadar.Ama çok yoruldum özellikle bayramda gelenden gidenden.Kasılam önleyici ilaç fitil falan verdi.Bugün daha iyiyim kasılmalarım pek kalmadı.Ama baya korktuk eşimle erken gelecek kızımız diye.Sizler de konuşmuşsunuz ya neyimiz var neyimiz eksik bebiş için diye.Ben de aynı durumdayım daha doğru düzgün hiçbir şey yok görünürde.Ama dün öyle sancım falan olunca alışveriş işlemlerini hızlandırmaya karar verdim.Ne olur ne olmaz gözüm korktu.Bir de aniden çıkıp geliverir de bebiş kalırız dımdızlak ortada.

günaydın anneler ve bebişlerimiz :emir_bebek::nazar:
ssuna iyi yapmışsın canım ağlamayana meme yok gerçekten strateji güzel :1:
mevibbek geçmiş olsun canım dikkat et kendine yorma kendini bir şey için..Sonlara doğru geldikçe hepimizi erken doğum fikri sardı iyice hemen eşya tamamlama derdine girdik..Bende düşünüyorum hep ya şimdi doğum yapsam ne olur diye yarı şeyimiz eksik daha yatak bile yok ortada :1::97:

günaydın anneler ve bebişlerimiz :emir_bebek::nazar:
ssuna iyi yapmışsın canım ağlamayana meme yok gerçekten strateji güzel :1:
mevibbek geçmiş olsun canım dikkat et kendine yorma kendini bir şey için..Sonlara doğru geldikçe hepimizi erken doğum fikri sardı iyice hemen eşya tamamlama derdine girdik..Bende düşünüyorum hep ya şimdi doğum yapsam ne olur diye yarı şeyimiz eksik daha yatak bile yok ortada :1::97:

slm cnm hatırladınmı beni:)..nasıl gecıyor hamilelik ne var ne yok:49:

slm cnm hatırladınmı beni:)..nasıl gecıyor hamilelik ne var ne yok:49:

aa evet hatırladım :):) nasılsın nasıl gidiyor hamilelik?
sanırım senn de oğlun olacak sanırım :D Allah hayırlı uğurlu etsin inşallah :nazar::emir_bebek:
bizde iyiyiz tşk ederim çok şükür genel olarak iyi gidiyor :)

aa evet hatırladım :):) nasılsın nasıl gidiyor hamilelik?
sanırım senn de oğlun olacak sanırım :D Allah hayırlı uğurlu etsin inşallah :nazar::emir_bebek:
bizde iyiyiz tşk ederim çok şükür genel olarak iyi gidiyor :)

iyim canım nolsun benımde iyi gidiyor cok şükür bıraz kasılmalarım oldu korkmustum erken dogum fln olmasından ama doktor korkulacak bişi yok dedi gayet saglıklı dedı dün:nazar:..evt benım de oglum olacak allahn izniyle cnm hissediyordum bastan berı zaten sürpriz olmadı:1:

iyim canım nolsun benımde iyi gidiyor cok şükür bıraz kasılmalarım oldu korkmustum erken dogum fln olmasından ama doktor korkulacak bişi yok dedi gayet saglıklı dedı dün:nazar:..evt benım de oglum olacak allahn izniyle cnm hissediyordum bastan berı zaten sürpriz olmadı:1:

oo süper o zaman :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etin canım inşallah..İsmi de Furkan olacak sanırım :nazar:

Muhammed Efe olacak canım kısmetse :)
Evet az kaldı artık sonlara doğru gidiyoruz :49::emir_bebek::nazar:

maşallah cok güzel bi isim ismine yakışır hayırlı bi evlat olur ınsallah cnm :nazar::nazar:bende bi 100 den geri saymaya baslasaydım ay cok heycanlı ya gunler cokk cabuk geciyor:52:

günaydınlar herkese :49:
sekerck hoşgeldin uzun zamandır yoktun buralarda nasılsın??

sagol canım hoşbulduk iyim sen nasılsın bebiş nasıl?..ben 2012 ocak annelerıne gitmiştim orda takılıyorm ama oglum ocagı bekleyemıcek gıbı gelıyor orası ayrı:1:aralıgın sonuna dogururum sanırım :69:..

sagol canım hoşbulduk iyim sen nasılsın bebiş nasıl?..ben 2012 ocak annelerıne gitmiştim orda takılıyorm ama oglum ocagı bekleyemıcek gıbı gelıyor orası ayrı:1:aralıgın sonuna dogururum sanırım :69:..

Allah sağ salim kucağına almayı nasip eder inş. hepimiz zamanında doğum yaparız..bizim ufaklıkta iyi çok şükür ayın 19 unda randevumuz var merakla görüşmeyi bekliyoruz. :)

Allah sağ salim kucağına almayı nasip eder inş. hepimiz zamanında doğum yaparız..bizim ufaklıkta iyi çok şükür ayın 19 unda randevumuz var merakla görüşmeyi bekliyoruz. :)

amin canım inşallah..oh ne güzel:))..:emir_bebek::nazar:benımde 19 unda ikinci doz tetonoz aşım var ..bi sonraki günde 20 yaşıma girecem cok şükür hahaha:27:

oglun döndü mü peki canım? bana dün doktor ters duruyo ama daha küçük döner dedi de..inş dönerde normal dogum yapabilirim ya.:49:

ŞUAN İÇİN SIKINTI YOK CANIM..BİR ARA DÖNMÜŞTÜ şimdi normal ama dr 36-37. haftaya kadar döner dedi kesin şekil o zaman belli olur dedi.

Back