selam kızlar...
Çiğdemcim kendini hiç üzme.. bir kere senin bedenin senin bebeğin.. doktorun hemşirenin asistanın hepsinin sana bilgi verme zorunluluğu var... 28. haftada şeker yükleme testi yapılacak mı diye sorman kadar doğal birşey olamaz.. hiç kendini kötü hissetme..bana sorarsan doktora açıklama yapmana dahi lüzum yok.. rezil olmak da ne demek! soracaksın tabi, atlarsa da uyaracaksın...bebeğinin sağlığı kadar mühim bir meseleyi doktorun hafızasının inisyatifine elbette bırakmayacaksın..unutursa ne olacak? ki unutuyorlar bazı şeyleri.. hatırlatmazsan atlıyorlar... ayrıca eşinin de senin yanında olması lazım.. doktor mu mühim sen mi?... senin yerine ben sinirlendim valla... ama sen sinirlenme yine de
ben bi tane biberon aldım... yani bebişim 3-4 aylıkken çalışmaya başlayacağım için mecburen biberon kullanacak... bir kitapta işe başlamadan bir süre önce biberona alıştırmaya başlayın diye okudum..anladığım kadarıyla bebeklerde hiçbirşeyin birden olmaması lazım.. yavaş yavaş kademeli geçişler gerekiyor... işe dönmeme yakın bir iki tane daha yedeklerim diye düşünüyorum... emzik de bir tane aldım... alan bebek var almayan bebek var...
oda takımını aldım :) kısmetse bu haftasonu geliyor... artık ondan sonra giysi alışverişi hızlanacak.. daha pek giysi filan almış değilim...
bebek arabası portbebe ve anakucağını 3'lü set olarak almıştım... o aradan çıktı Allah'tan.. bir de park yatak alırsam büyükler bitecek.. geriye kalan ıvır zıvır..
banyo ürünlerini bübchen almayı düşünüyorum.. iki arkadaşım çok memnun kaldı... bakalım.. zaten set değil en ufak boy şişe ile tek tek alacağım... memnnu kalmazsam değiştiririm..
sterilizatör alan var mı? ne aldınız...