• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

***** 2011 Mart Hamileleri *****

:nazar:|Nick|Yaş|SAT|Tahmini Doğum Tarihi|Cinsiyet|Bebişin İsmi|Şehir
1|b_dilek|27|20 Şubat|27 Kasım 2011| Erkek:nazar: |Efe Muhammed|İstanbul
2|blackroseimmortal|26|6 Mart|11 Aralık 2011| Kız:nazar: |:44:|İstanbul
3|IRMAK09|28|24 Şubat|1 Aralık 2011| Erkek :nazar:|Toprak|İstanbul
4|Selemi|26|8 Şubat|15 Kasım 2011| Erkek :nazar:|Mert|Bolu
5|dunedain|27|2 Mart|7 Aralık2011| Erkek :nazar:|Kaan Buğra|Dubai
6|ayda_11|34|3 Mart|8 Aralık 2011|Cinsiyet|Bebişin İsmi|İstanbul
7|ssuna|26|20 Şubat|27 Kasım 2011|Cinsiyet|Bebişin İsmi|Konya

8| icebreezer|Yaş|SAT|Tahmini Doğum Tarihi|Cinsiyet|Bebişin İsmi|Şehir
9|cigdemkok|Yaş|SAT|Tahmini Doğum Tarihi|Cinsiyet|Bebişin İsmi|Şehir

şimdilik böyle yaptım eklemeler olacak.Eksikleri bildirin lütfen

geri dönüp yazılanlara da bakıyorum ama sizler de söylerseniz düzeltirim hemen :)

6|ayda_11|34|3 Mart|8 Aralık 2011|Erkek:nazar:|Bebişin İsmi|İstanbul
7|ssuna|26|20 Şubat|27 Kasım 2011|Erkek:nazar:|Bebişin İsmi|Konya

8| icebreezer|32|24 Şubat|1 Aralık2011| Erkek :nazar:|Bebişin İsmi|İzmir
9|cigdemkok|Yaş|2 Mart|Tahmini Doğum Tarihi|Cinsiyet|Bebişin İsmi|Şehir

Son düzenleme:
icebreezer bilgilerini tamamlamak istiyorum yazarmısın bana ordaki cevapları

herkese selam,

forumu sürekli takip ediyorum işlerden fırsat oldukca yazdıklarınızı okuyorum ama yazamadım bir türlü yazıcam..

Dilek ellerine sağlık hemen bilgilerimi yazıyorum sana. Yaş :32 Şehir: İzmir Bebiş : Erkek ama isim henüz net değil :) Sat : 24 Şubat Tahmini Doğum 01.Aralık

Dün ayrıntılı 2. düzey ultrasona girdim bende doktorumuzla bi konusayım ondan sonra yazıcam size dün hastanede yoktu maalesef o nedenle görüşemedik daha sonucları ama ultrasonu yapan doktora göre ters bir durum yok herşey yolunda..

herkese selam,

forumu sürekli takip ediyorum işlerden fırsat oldukca yazdıklarınızı okuyorum ama yazamadım bir türlü yazıcam..

Dilek ellerine sağlık hemen bilgilerimi yazıyorum sana. Yaş :32 Şehir: İzmir Bebiş : Erkek ama isim henüz net değil :) Sat : 24 Şubat Tahmini Doğum 01.Aralık

Dün ayrıntılı 2. düzey ultrasona girdim bende doktorumuzla bi konusayım ondan sonra yazıcam size dün hastanede yoktu maalesef o nedenle görüşemedik daha sonucları ama ultrasonu yapan doktora göre ters bir durum yok herşey yolunda..

düzenledim canım :) çok şükür doktorundan da hayırlı haberler alırsın inşallah :):nazar:

herkese selam,

merhaba hoşgeldin:) seninle aynı sayılırız. benim sat 23 şubat ama 24 yazıyor önemli değil bir güncük. bir erkek daha ne güzel:) allah sağlıcakla tamamına erdirsin inşallah hepimizi:nazar::nazar::nazar:

düzenledim canım :) çok şükür doktorundan da hayırlı haberler alırsın inşallah :):nazar:

çok teşekkürler Dilekcim amin tüm anneler hep hayırlı güzel haberler alsınlar inşallah :)

şimdilik şu kadarını söyleyebilirim 592 gr olmuş minik paşamız birde dün internet sitelerinden rapordaki kısaltmalara baktım değerler iyi görünüyor bazıları 1 hafta ileride hatta bazen düşünüyorum acaba erken mi yumurtlama oldu bende die çünkü ben kendim öyle çok yapılı degilim eşimde orta karar geçen ultrasondada ölçümleri haftasına göre ileride cıkmıstı 1 Aralığa kalmaz bence bizim doğum :) zaten birde miyom var oda aynı ölçülerde kalmıs daha fazla büyümemiş zaten 10 cm olmuştu 3 ay sonunda daha ne büyüsün ..

çok teşekkürler Dilekcim amin tüm anneler hep hayırlı güzel haberler alsınlar inşallah :)

şimdilik şu kadarını söyleyebilirim 592 gr olmuş minik paşamız birde dün internet sitelerinden rapordaki kısaltmalara baktım değerler iyi görünüyor bazıları 1 hafta ileride hatta bazen düşünüyorum acaba erken mi yumurtlama oldu bende die çünkü ben kendim öyle çok yapılı degilim eşimde orta karar geçen ultrasondada ölçümleri haftasına göre ileride cıkmıstı 1 Aralığa kalmaz bence bizim doğum :) zaten birde miyom var oda aynı ölçülerde kalmıs daha fazla büyümemiş zaten 10 cm olmuştu 3 ay sonunda daha ne büyüsün ..

o kadar çok da inceleme canım bence doktorun iyi diyorsa iyidir..internetteki ölçüler ortalama zaten.başka başka sitelerde doktorların erdiği ölçüler bile farklı farklı..

merhaba hoşgeldin:) seninle aynı sayılırız. benim sat 23 şubat ama 24 yazıyor önemli değil bir güncük. bir erkek daha ne güzel:) allah sağlıcakla tamamına erdirsin inşallah hepimizi:nazar::nazar::nazar:

hoşbulduuukk :) ewt aynı günlerdeyiz.. Amin amiinn allah sağlık selametle kucağımıza almayı nasip etsin hepimiz için :nazar::emir_bebek::nazar:

Beni de eklerseniz sevinirim :) YAŞ:32 SAT:22 ŞUBAT TDT:29 KASIM CİNSİYET:KIZ BEBEĞİMİZİN İSMİNE DAHA KARAR VERMEDİK

Teşekkürler

o kadar çok da inceleme canım bence doktorun iyi diyorsa iyidir..internetteki ölçüler ortalama zaten.başka başka sitelerde doktorların erdiği ölçüler bile farklı farklı..

ewt haklısın siteler birbirini tutmuyor ama işte meraktan duramadım doktorla konusucam bugün sonucları ama işte dün sabahtan girince ultrasona beklemeyemedim hemen araştırdım biraz :)

10|Bestem|32|22 Şubat|29 Kasım 2011| Kız :nazar:|Bebişin İsmi|Antalya

Son düzenleme:
ellerine sağlık dilek :71:

kız populasyonu ne kadar kıt kalmış yahu :))

bu arada aramıza hoşgeldin icebreezer :) hayırlı haberler alırsın inş.

ben de haftaya salı gidicem doppler'a çok heyecanlıyım.:18:

ellerine sağlık dilek :71:

kız populasyonu ne kadar kıt kalmış yahu :))

bu arada aramıza hoşgeldin icebreezer :) hayırlı haberler alırsın inş.

ben de haftaya salı gidicem doppler'a çok heyecanlıyım.:18:

hoşbulduk blackroseimmortal :) sende güzel haberlerle gelirsin inşallah :)
az önce doktorumla konustum telefonda herşey yolunda ölçümlerin iyi kan akışların iyi dedi ( miyomdan dolayı kanlanma sorunu olabilir demişti çok şükür iyi çıkmış ) yorulmamam konusunda sıkı sıkı tembihledi fazla yolculuk yok hiçbirşeye yorulmak zorlamak yok dedi erken doguma sebebiyet vermemek için en cok onu tembihledi..
önümüzdeki 2 hafta içerisinde şeker yükleme testi yaptırıp bayramdan önceki hafta test sonucumla birlikte doktora gidicez bakalım..
bu şeker yükleme testini sağlık ocaklarıda yapıyormuş öyle dedi doktorum sağlık ocagında yaptıran oldu mu hiç aranızda ?

10|Bestem|32|22 Şubat|29 Kasım 2011| Kız :nazar:|Bebişin İsmi|Antalya

Canımcımmm iznine sığınarak listeyi ilk sayfaa da koyuyorum...

bayanlar bebisleri gunaydin...:nazar::nazar:

dun aksam dedimki bari calisiyorum isten cikmadan ogluma bir altin alayim dogdugunda takarim adetmis bizim memlekette..borsayi surekli takip ederim ama fiyatlarda ucmus o nedir allah evlenene sabir versin hersey iki misli olmus...neyse dolandik falan alalim diye soylemesi ayip bir altin bulduk..sonra turkiye ile fiyatlari karsilastirdim mantiklisi turkiyede altin bozdurmak almamakmis..cunku ben burada ayni deger hatta daha fazla saflikta bir altini ortalama 300 tl daha ucuza pazarlikla aldim..

he ayrica liste cok guzel olmus eline saglik emegi gecenin..ay listede gorunce kendimi bir hos oldum..bebek gelsin bebek gelsin :))):emir_bebek::emir_bebek: insan nasilda ozluyormus:nazar: hesapladim 17 hafta kalmis doguma allahim hayirlisi ile hepimizin bebeginin saglikla dogmasini nasip eder..

birde ninni indirdim :))) kucuk kaan annesinin kollarinda buyusun :)))):nazar::emir_bebek:

herkese günaydın. güzel bir gün diliyorum. bu hafta bana geçmek bilmiyor...

bayanlar bebisleri gunaydin...:nazar::nazar:

dun aksam dedimki bari calisiyorum isten cikmadan ogluma bir altin alayim dogdugunda takarim adetmis bizim memlekette..borsayi surekli takip ederim ama fiyatlarda ucmus o nedir allah evlenene sabir versin hersey iki misli olmus...neyse dolandik falan alalim diye soylemesi ayip bir altin bulduk..sonra turkiye ile fiyatlari karsilastirdim mantiklisi turkiyede altin bozdurmak almamakmis..cunku ben burada ayni deger hatta daha fazla saflikta bir altini ortalama 300 tl daha ucuza pazarlikla aldim..

he ayrica liste cok guzel olmus eline saglik emegi gecenin..ay listede gorunce kendimi bir hos oldum..bebek gelsin bebek gelsin :))):emir_bebek::emir_bebek: insan nasilda ozluyormus:nazar: hesapladim 17 hafta kalmis doguma allahim hayirlisi ile hepimizin bebeginin saglikla dogmasini nasip eder..

birde ninni indirdim :))) kucuk kaan annesinin kollarinda buyusun :)))):nazar::emir_bebek:

altını kendim almayı hiç düşünmemiştim. zaten burda altın fiyatları aldı başını gidiyor :53: sadece eşim bana taksın diye birşey sipariş verebilirim. ama ne istesem daha karar veremedim. (bir trabzon mesela...) tamam abartmaya gerek yok.
ben senin yerinde olsam ucuz madem bir sürü altın alıp gelip burda bozdururum. :66:

herkese günaydın. güzel bir gün diliyorum. bu hafta bana geçmek bilmiyor...

altını kendim almayı hiç düşünmemiştim. zaten burda altın fiyatları aldı başını gidiyor :53: sadece eşim bana taksın diye birşey sipariş verebilirim. ama ne istesem daha karar veremedim. (bir trabzon mesela...) tamam abartmaya gerek yok.
ben senin yerinde olsam ucuz madem bir sürü altın alıp gelip burda bozdururum. :66:

gorgusuzluk yapmayim ama esim surekli alir oyle seyler daha dogrusu burada turkiye gibi degil surekli kampanya vardir ozellikle pirlantada... daha cok yatirimlik olacak ama ziynette olacak seylere bakiyorum..burada bildigin kulce altinlardan degerini kaybetmeden kolye yapiyorlar..bende oyle birsey dusunmustum dun baya dolandik onceleri cok vardi arap kadinlari bitirmis :)))neyse bir dukkanda buldum altin amacimiz onu almak degildi ama adam bir fiyat soyledi fikrimden vazgecip onu aldik..hatta esimde ya eger boyle ciddi bir fark varsa buna yatirim yapalim dedi..iste bacim ne oluyor kendimi paraladim gel bak boyle yapalim karli olur yok simdi degil sonra sonra dedi..farki gorunce dogru soyluyormussun...bu erkekler hep boyle :P

birde bir dukkanda osmanli tugrali altin vardi..neyse adama bakabilirmiyim dedim turk altini dedi ben turkum biliyorum dedim..he iste costantin altini dedi ben sinirlendim uzerinde osmanli tugrasi var bu contantin degil osmanli altini haddini bil diyip tokatta ustune atacaktim nerdeyse :)))

ogluma altin almamin bir sebebi topluma tesvik :)) birde hep icimde vardi nasip oldu:))) esimin dayisi cok zengin burada bizede yakin oturuyor..dedim kapip cocugu alip goturucem hergun elini opturmeye :))bide dede dedirttinmi bitti :))

günaydın arkadaşlar herkese güzel bir gün diliyorum :))
Allah affetsin ama ramazanın 3. günü ama ben uykusuzluktan ölüyorum dün yemekten sonra 1 saat uyumuşum, gece yarısından sonra 2 saat, sahurdan sonra 2,5 saat uyudum, saat 7 de uyan hazırlan işe gel...3 gündür bu şekildeyiz sizde durumlar nasıl??

günaydın arkadaşlar herkese güzel bir gün diliyorum :))
Allah affetsin ama ramazanın 3. günü ama ben uykusuzluktan ölüyorum dün yemekten sonra 1 saat uyumuşum, gece yarısından sonra 2 saat, sahurdan sonra 2,5 saat uyudum, saat 7 de uyan hazırlan işe gel...3 gündür bu şekildeyiz sizde durumlar nasıl??

bende 1 haftadir sabah uyanamiyorum...dun oglen eve gittim 2 bucuk saat uyudum aksamda 11 tekrar yattim sabah uyanamadim...zorla morla artik agirlasiyorus normal allahim tatilime dogum iznine ve kim uyumak istiyorsa o doneme hemen kavustursun..zor valla

Back