• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

***** 2011 Mart Hamileleri *****

günaydın kızlar,
geçmiş olsun dunedain, benim bi sorum olacak hamilelikte diş macunu seçimi hakkında bi şeyler duydum zararlı olan markalar falan varmış, bununla ilgili bilgisi olan var mı ya da druna soran???

günaydın kızlar,
geçmiş olsun dunedain, benim bi sorum olacak hamilelikte diş macunu seçimi hakkında bi şeyler duydum zararlı olan markalar falan varmış, bununla ilgili bilgisi olan var mı ya da druna soran???

hiç öyle bir şey duymadım canım..ben normal İpana naneli kullanıyorum :D

ben daha önce sensodyne kullanıyordum bittikten sonra ipana pro-expert aldım....açıkçası hamilelikte, sensodyne hakkında iyi şeyler duymadım ama ne kadar doğru bilemiyecem..hayırlısı olsun ya ALLAH'a emanet yavrularımız..

dün eve market alış verişi yaparken, oğluşuma 2 paket prima çocuk bezi aldım, johnsons baby'nin iyiki doğdun seti vardı onuda aldım içinde şampuan,vucut şampuanı, bebe yağı, pişik kremi ve ıslak mendili vardı...molfix'in ıslak mendillerinden de aldım..daha önce bebek büyütenlerin bi tavsiyesi; ıslak mendileri hafifçe suyun altına tutup öyle kullanmışlar daha önce hiç duymadmıştım ama vardır bi bildikleri herhalde :))

dün eve market alış verişi yaparken, oğluşuma 2 paket prima çocuk bezi aldım, johnsons baby'nin iyiki doğdun seti vardı onuda aldım içinde şampuan,vucut şampuanı, bebe yağı, pişik kremi ve ıslak mendili vardı...molfix'in ıslak mendillerinden de aldım..daha önce bebek büyütenlerin bi tavsiyesi; ıslak mendileri hafifçe suyun altına tutup öyle kullanmışlar daha önce hiç duymadmıştım ama vardır bi bildikleri herhalde :))

ohh maşallah bezler hazırlanıyor yavaş yavaş :D eet ıslak mendiller çok parfümlü gibi olduklarından biraz suya tutmak gerekmiş bebekler için ama ben bir arkadaşımda gördüm,yenidoğan için özel ıslak mendiller var..

gunaydinlar bebisler anneleri

sabah sabah deli opmus gibi elimde 1 tabak cerez tabagi birde maden suyu kusmami ne engelerse hepsini dizdim siraya yiyip iciyorum...5 gun duzenli kustum bu sabahta devam edecekmi bakicam...midemde bos oluyor olduruyor valla..

aa geçmiş olsun yaa niye böyle oldun ki? vitaminler mide haplarından falan mı ki acaba? mide yanması normal artık bebek mideyi de sıkıştırıyor da bulantı demir haplarından herhalde. çok geçmiş olsun

ben ağız suyu kullanmamak gerektiğini duymuştum.ama valla bulantılarım zamanında ara ara kullandım.malum çıkarttıktan sonra fena oluyordum.

Selemi'cim siftahı yaptın demek hadi bismillah diyelim :)) ya ıslak mendil konusunda ben de güvenemiyorum. onla ilgili bi program izlemiştim.nasıl üretiliyorlar diye..suya tutmak mantıklı geldi. eczanelerde özel üretim yok mu acaba?

ARKADAŞLAR GÜNAYDIN İŞLERİMİ ANCA TOPARLAYABİLDİM. SİNİR BASTI VALLA BIRAKTIM ÖYLE:)

bana bebegin saci cikiyor dediler bu bebeklerin anne karninda saclari ne zaman uzamaya basliyor acaba..

BEBEĞİN SAÇ ÇIKMASIYLA MİDE YANMASI YADA MİDE BULANTISI ARASINDA BİR BAĞ YOK. ONLARDA HUREFE OLUYOR CANIM:) SANA GEÇMİŞ OLSUN. BU AYLARDA YAPIYOR DEMEK ÇÜNKÜ AYNI SORUNLAR BENDE DE BAŞLADI YİNE.

OH NE GÜZEL BENDEMİ ALSAM YAVAŞTAN. EŞİM ALDIRMIYORKİ NEYSE 1 AY SONRA BAKARIM. ISLAK MENDİLDE EN İYİSİ UNİ BABY MARKA DİYORLAR. NE KADAR DOĞRU BİLMİYORUM.

NOT: YANLIŞ BİLİNENLER:

Bebeğin saçlarının çıkması ile mide yanması arasında bilinen bir bağlantı yoktur.

BUDA BİR SİTEDEN ALINTI.

her ürün her bebekte farklı etki yaratabilir hatta 2. çocuğu olanlar anlatırlar 1.sine bunu aldım çok iyi geldi 2.sinede aynısını aldım ama tahriş etti vs. tarzı şeyler duyuyoruz..ben her üründen bi kaç iyi bilindik markalardan alacağım dün primayı 2 paket alırken bile tereddüt ettim bi paket prima bi maket molfix mi alsaydım diye düşündüm çünkü ne olur ne olmaz bebeğe iyi gelmezse bu ürünler elimizde kalmasın biraz ürünlerimizi çeşitlendirelim :))

belki duymuşsunuzdur meyra'nın internet sitesinde çocuğunuzun ismine göre ninni indirebiliyorsunuz yanlış hatırlamıyorsam 1000 isim kayıtlı..eşim dün akşam uğraştı indirdi dinleyip dinleyip duruyoruz :))

belki duymuşsunuzdur meyra'nın internet sitesinde çocuğunuzun ismine göre ninni indirebiliyorsunuz yanlış hatırlamıyorsam 1000 isim kayıtlı..eşim dün akşam uğraştı indirdi dinleyip dinleyip duruyoruz :))

aa öyle mi bakayım bir :) link var mı bakalım

Son düzenleme:

aa hadi yaa. bizim çocuğun da ismi belli deil ki daha :) bu gidişle eski türklerde ki gibi isim koymak için çocuğun kahramanlık yapmasını beklicez :p

banada sacma geldi sac muhabbetti hormonlarda degisiklik olabiliyormus yine birde bebek yukari dogru ciktikca olabilirmis diye yaziyordu...

ben dis macunu amvay kullaniyorum oda cok degil dis ipi kullanyorum birde...malum hersey kusturdugu icin pek yanasmiyorum..

cocuk bezi konusunda bende iki ayri marka aldim birde 60 paketlerden degil normal paketlerden aldim eger yaramazssa elimde kalmasin yazik diye...carrefourdada satiliyor baska yerlerdede vardir mutlaka islak mendili bebekler icin olanindan aldim sebamed onuda fazla kullanmayayim diye popu silme pamuklari var ozel satiliyor..ablamda ikinci ogluna valla bilfiginiz su bebek agzi silinen yumusak bezlerden yapti bir suru kutusu var her temizlediginde ondan islatiyor kullaniyordu..zahmetli ama saglikli idi cunku zeynep kamil hastanesinde dogum seminerine katildi..oradan sonra islak mendil gunluk ped gibi urunleri kullanmiyor artik..banada akintim var diye yasakladi 5 gunde 15 tane ic camasiri degistiriyorum valla bazen 2 saate bir bile oluyor..birde pedleride 2 saatten fazla kullanmamak gerekirmis diye baya ozendi hepsine..kadinlari ileri yaslarda rahim kanseri bebeklerde cocukluktan beri kullanildigi icinde kisirlik yapiyormus....

evet evet.. hadi çocuk tosun toraman doğdu, ya da süt yaradı hemen kilolandı, o zaman ilk bezler ufak gelebiliyormuş. ben de az alıcam o yüzden.bi de şimdi depolicam da nereye depoliim.evde aylarca yer kaplicak. bebek hemen büyür diye yeni doğan zıbını da çok almayın diyorlar. off bi doğsa da görsek, sevsek.

selemi bu ninni çok güzelmiş gerçekten:) ben kendi bilgisayarımda indirdim. hoparlörüm yok. eşime gönderdim telefonda dinledim biraz. süpermiş gerçekten:)

evet canım gerçekten güzel umarım bebişlerde beğenerek dinler, akşam evde dinlerken bizim ufaklık kıpır kıpırdı hoşuna gitti galiba, facete de yayınladık herkes çok beğendi :))

Back