Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimde randevum cumartesi günü bakalım gün geçmiyor. Ben bir ayda iki kere gidiyorum doktora..
hadi bakalım inş. Güzel haberler alırsın bebişini büyümüş görürsün...bizimde önceden öyleydi 2 haftada bir gidiyorduk. şimdi 3-4 haftada bir oldu.
günaydın arkadaşlar. bulantısız güzel bir gün olur inşallah
günaydın arkadaşlar. bulantısız güzel bir gün olur inşallah
daha yeni kustum..valla icim disima cikti gene butun moralim altust oldu..bebek etkilenmesin diye guzel haberler okuyorum simdi..gene yasam enerjim 0 ladi oysa gune yas pasta ile baslamistim :))...6 gun oldu duzenli sabah kusmalarim..8 de doktor randevum var sorucam artik neden diye..
Günaydın herkese:))
canım çok geçmiş olsun. Geçer inşallah diycem ama bu saate kadar geçmediyse moralini bozmak gibi olmasın geçmez daha.
Hormonların fazla çalışmasıyla ilgili bir durum diye biliyorum. Yani miğden bulandıkça aslında bebeğin çok iyi olduğununda işaretiymiş.
Yada belki çocuk senin yediklerini sevmiyordur.(bunun bilimsel bir açıklaması yok ama )
HA BU ARADA DÜN DAYANAMADIM MARKETTE GEZERKEN 1 PAKET YENİ DOĞAN PRİMA ALDIM 3-6 KG ARASI. GÜYA HİÇBİRŞEY ALMICAKTIM. AMA ŞİMDİ BÖYLE MARKETE GİRİP ÇIKTIKÇA ALAYIM DİYORUM. 1 PAKET İÇİNDE 86 ADET VARMIŞ BİR PAKET DAHA ALSAM ŞİMDİLİK YETER HERHALDE DİMİ? ABARTMIM SONRA DOĞUNCA ALAYIM. ÖYLE KALSIN DİYE ALDIM BENDE.
sen ne kadarlık hamilesin ?
ben yanlış foruma gelmişim :)) 6 haftalık hamileyim canım. mart 2012 olarak algıladım forumu.