• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

***** 2011 Mart Hamileleri *****

evet ya aynen arada bi kalkıp dolanıyorum ama işe yaramıyor galiba...kızlar ALLAH yardımcımız olsun diyorum son 3 ay zormuş ya gerçekten bu iyi günlerinizin değerini bilin 2 gündür nasılım bilmiyorum miyde yanmaları başladı, yorgunluk, uyku hali sersem sersem dolaşıyorum böyle devam ederse randevumu erkene aldıracam...tetenoz aşısının etkiside var tabi

benimde randevum cumartesi günü bakalım gün geçmiyor. Ben bir ayda iki kere gidiyorum doktora..

hadi bakalım inş. güzel haberler alırsın bebişini büyümüş görürsün...bizimde önceden öyleydi 2 haftada bir gidiyorduk. şimdi 3-4 haftada bir oldu.

hadi bakalım inş. Güzel haberler alırsın bebişini büyümüş görürsün...bizimde önceden öyleydi 2 haftada bir gidiyorduk. şimdi 3-4 haftada bir oldu.

inşallah canım saol. Gerçi ben temmuzun 26 sında gitmiştim. 10 gün olacak ama 6 sında bir daha çağırdı. Bu sefer ben istemedem hep erken giderdim. Bu sefer ara o kadar erkenki cumartesi gününü beklicem. Merak ediyorum 10 günde ne kadar bir gelişme kaydedecek?

ben de iki iş yapıyorum yoruluyorum. saatlerce dikilmiş gibi hissediyorum. dün temizlik yaptım üstüne iftara arkadaşlar geldi. zaten yorgunluğum gitmemişti bugün akşama eşimin kardeşi gelicek iftara yarın hep yatıcam :))

oturup kalkarken desteksiz kalkamıyorum.belim acıyor. bel problemleri başladı dikkat etmek lazım.

gunaydin hanimlar ve guzel bebisleri

sabah sabah 1 dilim yas pasta yedim.. ne guzel gitti valla..gelsin kaloriler ama olsun artik ne yapim...birde sabah tartildim ibre yukariya cikmis yani kilo almisim..kiyafetle tartildigim icin cozemedim kac kilo oldugunu ama yarin tam rakami tuttucam insallah..gece gobegimin cok gerildigini hissettim sabahta goguslerim kasininca kirkpinar gurescisi gibi yaglanip ciktim valla...hala bile bir gerginlik hissediyorum...sanirim artik duzenli yuruyuslere tekrar baslasam iyi olacak bide suyu 1 bucuk litreye dusurdum onunda etkisi var..cikarmam gerekecekte artik su gormeyede dayanamiyorumki...:53:

günaydın arkadaşlar. bulantısız güzel bir gün olur inşallah

daha yeni kustum..valla icim disima cikti gene butun moralim altust oldu..bebek etkilenmesin diye guzel haberler okuyorum simdi..gene yasam enerjim 0 ladi oysa gune yas pasta ile baslamistim :))...6 gun oldu duzenli sabah kusmalarim..8 de doktor randevum var sorucam artik neden diye..

Günaydın herkese:))

canım çok geçmiş olsun. Geçer inşallah diycem ama bu saate kadar geçmediyse moralini bozmak gibi olmasın geçmez daha.
Hormonların fazla çalışmasıyla ilgili bir durum diye biliyorum. Yani miğden bulandıkça aslında bebeğin çok iyi olduğununda işaretiymiş.

Yada belki çocuk senin yediklerini sevmiyordur.(bunun bilimsel bir açıklaması yok ama :37:)

HA BU ARADA DÜN DAYANAMADIM MARKETTE GEZERKEN 1 PAKET YENİ DOĞAN PRİMA ALDIM 3-6 KG ARASI. GÜYA HİÇBİRŞEY ALMICAKTIM. AMA ŞİMDİ BÖYLE MARKETE GİRİP ÇIKTIKÇA ALAYIM DİYORUM. 1 PAKET İÇİNDE 86 ADET VARMIŞ BİR PAKET DAHA ALSAM ŞİMDİLİK YETER HERHALDE DİMİ? ABARTMIM SONRA DOĞUNCA ALAYIM. ÖYLE KALSIN DİYE ALDIM BENDE.

Son düzenleme:
daha yeni kustum..valla icim disima cikti gene butun moralim altust oldu..bebek etkilenmesin diye guzel haberler okuyorum simdi..gene yasam enerjim 0 ladi oysa gune yas pasta ile baslamistim :))...6 gun oldu duzenli sabah kusmalarim..8 de doktor randevum var sorucam artik neden diye..

GEÇMİŞ OLSUN CANIM..Ya sabah sabah yaş pasta yediğin için olmasın kusma..Mide zaten hassas bir de yüksek kalori yüklemişsin mideye :97:

Günaydın herkese:))

canım çok geçmiş olsun. Geçer inşallah diycem ama bu saate kadar geçmediyse moralini bozmak gibi olmasın geçmez daha.
Hormonların fazla çalışmasıyla ilgili bir durum diye biliyorum. Yani miğden bulandıkça aslında bebeğin çok iyi olduğununda işaretiymiş.

Yada belki çocuk senin yediklerini sevmiyordur.(bunun bilimsel bir açıklaması yok ama :37:)

HA BU ARADA DÜN DAYANAMADIM MARKETTE GEZERKEN 1 PAKET YENİ DOĞAN PRİMA ALDIM 3-6 KG ARASI. GÜYA HİÇBİRŞEY ALMICAKTIM. AMA ŞİMDİ BÖYLE MARKETE GİRİP ÇIKTIKÇA ALAYIM DİYORUM. 1 PAKET İÇİNDE 86 ADET VARMIŞ BİR PAKET DAHA ALSAM ŞİMDİLİK YETER HERHALDE DİMİ? ABARTMIM SONRA DOĞUNCA ALAYIM. ÖYLE KALSIN DİYE ALDIM BENDE.

biz hala almadık hiç birşey :D birileri sürekli birşeyler alıyor zaten :D kayınvalidem oğlumun yatağını yapmış yün yastık yorgan yatak alt minderi vs :D kıyamam nasıl uğraşömış onlara tek tek yün yıka döv doldur vs diye..

bende suda supheleniyorum cunku ictigim su kac gundur onu kustum hep...cunku yediklerim normal oglenden sonrada ayni seyler denk gelince yiyiorum ama sabah cok fena oluyor..neyse bir guzelligi gitti pasta :) kalorisindende kurtuldum hemde yemis oldum :))

3-6 kg iyi almissin yeni doganmi oluyorki bende yeni dogan aldim cunku uzerinde yeni dogan 0-3 kg yaziyordu..oda ortalama 2 hafta kullaniliyormus icinde 21 adet vardi az aldim kalmasin diye gerek olursa yine alirim diye..3-6 kg iyi onu baya kullanirsin bende 2 paket aldim degisik marka..4-7 kg ne ole bir tane daha var oda 6 aylikken falan kullaniliyor..zaten ortalama bebek 3.5 dogsa birkac aydi 4 5 kilo olur...

birde arkadasim benim icin ortalama bir hesap yapti valla iste 1 senede 4000 bez rahat kullanirsin diye :))) esime soyledim ya dedim sen acele ediyorsun alma simdi diyosunda bu .oklu bez cok kullaniliyor..bende kendimi biliyorsam hemen degistiririm..bunu 5000 cikartirim..ortalama hesaba gore sadece bebek bezi masrafi yillik 3000 bin tl geliyor :)))) tabi parasi degil derdim yeterki dogsunda saglikla sevelim ama hani fikir olarakta kalsin...

cunku bebek olunca insan herseyin en iyisini yapmak istiyor..ablama aldigim markalari yazdim abartmissin dedi normal bir markada alabilirdin dedim senin gibi annemmi var yanimda ya yanlis olcer yaramaz hasta ederse goze alamam..anneanne olunca kadinlar sak diye problemi anlayip mudahale ediyor biz ne anlaris bakip bakip ya neyi var diye dusunuces...

Back