• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

***** 2011 Mart Hamileleri *****

evet detaylı ultrasona gidince cd veriyorlar (: ben normalde de dr tanıdığım için uzun uzun bakabiliyorum ama yine de yetmiyor desem :1:

yetmez bence de :) ilk hamileliğin mi? benim ilk hamileliğim. ondan her aşamasında her görüntüsünde bi tuhaf oluyorum.hem şaşırıyorum hem heyecanlanıyorum hem mutlu oluyorum :) ben de isteyeyim. olmadı bu işi yapan bi doktor buluruz. sen hangi hastaneye gidiosun dilek?

yetmez bence de :) ilk hamileliğin mi? benim ilk hamileliğim. ondan her aşamasında her görüntüsünde bi tuhaf oluyorum.hem şaşırıyorum hem heyecanlanıyorum hem mutlu oluyorum :) ben de isteyeyim. olmadı bu işi yapan bi doktor buluruz. sen hangi hastaneye gidiosun dilek?

benim ilk sayılır..İlk hamileliğim 2 aylıkken kalbi durdu ve kürtaj oldum..
3 ay sonra işte tekrar hamile kaldım çok şükür :nazar:
Florence N.De çalışıyorum şimdi :)

bizim dr cd veremiyor sordum, keşke verebilseydi ne güzel olurdu...bende ultrason çıktılarını saklıyorum

bizim dr cd veremiyor sordum, keşke verebilseydi ne güzel olurdu...bende ultrason çıktılarını saklıyorum

detaylıda cd mutlaka veriyorlar ya ?? benim arkadaşım normal görüntüleme merkezinde yaptırdı,kadın doğun dr bile değil yani radyolog yapıyor orda,4 boyutlu ultrasonun cdsi mutlaka olur dr sorun bence.

bende gittim detaylı ultrasona ama bebeğim yüzünü bir türlü göstermedi:( ben göremedim yani ama siyah beyazda çok netti anlayamadım. doktor cd verdi ama cdde birşey yok. sadece kalp atışları. ayakalrını oynatırken falan var. yüzünü bir türlü dönmedi velet o kadar uğraştık ama banamısın demedi... neyse yapcak birşey yok. ama siyah beyaz foto vermişti onda net görünüyor.

p.tesi sağlık ocağında tetenoz aşımızın 2. dozunu yaptıracağız toplamda 5 dozmuş..bi de kan tahlili yapılacak..
sizde aşılara başladınız mı?

ben yaptırmadım çok da gerekli değilmiş ya bir önlem olarak yapılıyor muş o yani Allah korusun birşey olursa etkilemesin diye..Bir şey olup gidip yaptırmaktansa zaten yapılmış oluyorsunuz yani :) Kan tahlili ne ?

detaylıda cd mutlaka veriyorlar ya ?? benim arkadaşım normal görüntüleme merkezinde yaptırdı,kadın doğun dr bile değil yani radyolog yapıyor orda,4 boyutlu ultrasonun cdsi mutlaka olur dr sorun bence.

tekrar bi sorayım bakalım inş. verirler :) detaylı ultrason adı altında bişeyde yapmadık, ama çok şükür her gidişimde bebeğimin tüm inceleme ve ölçümlerini yapıp yazılı olarak çıktısını veriyor, bu yüzden içim rahat

[SUB][/SUB]
bende gittim detaylı ultrasona ama bebeğim yüzünü bir türlü göstermedi:( ben göremedim yani ama siyah beyazda çok netti anlayamadım. doktor cd verdi ama cdde birşey yok. sadece kalp atışları. ayakalrını oynatırken falan var. yüzünü bir türlü dönmedi velet o kadar uğraştık ama banamısın demedi... neyse yapcak birşey yok. ama siyah beyaz foto vermişti onda net görünüyor.

oyyy kuzucuk yaa şimdiden nazlanıyo demek :) bizim kız da pek edepsiz yahu daha 14 haftalıkken hemen açtı bacaklarını gösterdi :)) sonrakinde de gösterdi muntazaman gösteriyo durduramıyoruz :))) napçaz bilmem :))

benim tetenoz aşısı için bugün konuşçak sanırım doktor. sağlık ocaandan da bi haber yok çağırıolarmış güya.

tekrar bi sorayım bakalım inş. verirler :) detaylı ultrason adı altında bişeyde yapmadık, ama çok şükür her gidişimde bebeğimin tüm inceleme ve ölçümlerini yapıp yazılı olarak çıktısını veriyor, bu yüzden içim rahat

detaylı ultrason dediğim 4 boyutu doppler ultrason canım.22-24 hafta arası yapılan yani.

kan tahlili ara ara hem drum yapıyor hem sağlık ocağı...toplamda 4-5 defa yaptırdık özellikle kan değerlerine bakıyorlar ona göre demir hapına başlatmışlardı..

ben kan testi yaptırmadım. ama tetanoz aşısı 1. doz 13.07 de yaptırdım. 2.doz 15.08 da yaptırcam. öbürlerinide doğumdan sonra tamamlıycam inşallah.

Back