• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

***** 2011 Mart Hamileleri *****

Günaydın hanımlar herkese:)

kizlar merhaba uzun zamandır girip yazamiyordum listede adım var bebegimin cinsiyeti boş kalmış benim minik kuşum kız :)) ve 22. Haftamizdayiz sık sık gireriz artık netimize bir aksilik olmazsa bebislerimizle bol sağlıklı mutlu günler:)

merhaba hoşgeldin. Liste de kimsenin bebeğinin cinsiyeti yazmıyor nasılsa.. Maşalah bir kız geliyor demek. Allah sağlıcakla tamamına erdirsin inşallah.

gunaydin guzel anneler guzel bebisleri

cigdem hosgeldin evet o listede benimde bebegimin cinsiyet yeri bos kalmis :)) neyse bir ara duzelttiriris

dun cok rahatsizlandim istahim tamamen kesildi iki gundur zorla yemek yiyorum gene..dun alis veris merkezinde 2 tane misir yedim neyse dondurma yiyelim falan dediler yok taze meyveli bisey olsun dedim smooth diye bir icecek aldim once alip getiriyolardi icerigini gormuyordum...neyse baktim kiz koca muzu cilegi 3 devasa top dondurma birde buzlari doldurdu karistirdi verdi...nese ii guzel kalsiyum meyve falan derken ofise geldim allahim bir agri saplandi karnima nerdeyse ortadan ikiye catirdiyacak kadar karnim sisti dedim acil eve birakiyorsunuz beni cok rahatsizim sandalyede oturamiyorum bile...nese eve gittim bir yatmisim 2.5 saat deliksiz uyku..esimde geldi yemek falan hazirladi ondanda biraz yedim..hala bile biraz sisligim var...ama bizim kucuk afacan halinden memnundu galiba oynadi durdu...neyse siz iyi olunda bi sekilde atlatiyorus zaten :)))

bide yaramaz dun ben gobek deligine dokunamam icim bayilir fenalik basar beyfendi iceriden tam deligin bitis noktasini itiyor..bi ara basim dondu ne oluyor diye bakarken tshirt uzerinden gorunuyor ittiriyor...kalktim dolandim yer degistirsin diye yok..esime soyledim aferin ogluma yapistir diyo..hala itiyormu evet dedim oh oh devam et oglum diyor siritiyor bide :))))

canım çok geçmiş olsun. Aman dikkat et kendine. En azından bebeğin sevmiş onun için sorun olmamış :1:

Kiloslar merhaba uzun zamandır girip yazamiyordum listede adım var bebegimin cinsiyeti boş kalmış benim minik kuşum kız :)) ve 22. Haftamizdayiz sık sık gireriz artık netimize bir aksilik olmazsa bebislerimizle bol sağlıklı mutlu günler:)

hoşgeldin tekrardan aramıza canım..Bir kız bebek haberi aldık neyseki herkes erkek nerdeyse :D:D
Hayırlı uğurlu olsun canım Allah ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah (::nazar::nazar:

günaydın kızlarrr ve bebişler bol hareketli, tekmeli bi gün diliyorum :))
çiğdem tekrar hoşgeldin aramıza hayırlı olsun bebişinin cinsiyeti...
dunedain canım çok geçmiş olsun ama çok şükür bebeğin iyi, keyfi yerinde nette okumuştum yalancı sancılar olabiliyormuş bu haftalarda belki seninkide öle bişeydir..yinede druna sor ihmal etme...

evet bende okudum onu bu haftalarda karın ağrısı yalancı sancı ve kasılmalar olurmuş ama sürekliliği olursa dr danış canım :)

günaydın kızlarrr ve bebişler bol hareketli, tekmeli bi gün diliyorum :))
çiğdem tekrar hoşgeldin aramıza hayırlı olsun bebişinin cinsiyeti...
dunedain canım çok geçmiş olsun ama çok şükür bebeğin iyi, keyfi yerinde nette okumuştum yalancı sancılar olabiliyormuş bu haftalarda belki seninkide öle bişeydir..yinede druna sor ihmal etme...

oyle bisey olabilir ama simdi az onceki istifrayi saymaksak iyim :)) ya benmi boyle rahatsiz bir donem geciriyorum yoksa tum hamileler aynimi benimmi canim tatli anlamadimki.5 aydir takip ediyorum her persembe rahatsizim cuma tatil gunumya cuma evden cikasim gelmiyor yatiyorum...

oyle bisey olabilir ama simdi az onceki istifrayi saymaksak iyim :)) ya benmi boyle rahatsiz bir donem geciriyorum yoksa tum hamileler aynimi benimmi canim tatli anlamadimki.5 aydir takip ediyorum her persembe rahatsizim cuma tatil gunumya cuma evden cikasim gelmiyor yatiyorum...

hadi ya kötü bir tesadüfmüş gerçekten...
her hamilelik birbirinden farklıdır herkesin emin ol farklı farklı şikayetleri var ama ne yapalım elimiz mahkum Allah sağlık versin hem bize hem yavrularımıza...bende kendim için aynı şeyi düşünüyordum sadece benim başıma mı geliyor bu tür şeyler diye..ben her ay sol böbreğimdeki belirginleşme için ultrasona giriyorum,genital bölgemde ara ara tekrarlayan kaşıntı ve enfeksiyonum var, yemeklerden sonra beni öldüren ağrılarım (reflü) var, hamileliğimin başından beri tekrarlayan bel ağrılarım, bacaklarda kasılmalar ağrılar, say say bitmiyor şikayetler zaten çoğu kez diyorum bu çocuk yedi bitirdi beni şimdiden

her hamilelik birbirinden farklıdır herkesin emin ol farklı farklı şikayetleri var ama ne yapalım elimiz mahkum Allah sağlık versin hem bize hem yavrularımıza...bende kendim için aynı şeyi düşünüyordum sadece benim başıma mı geliyor bu tür şeyler diye..ben her ay sol böbreğimdeki belirginleşme için ultrasona giriyorum,genital bölgemde ara ara tekrarlayan kaşıntı ve enfeksiyonum var, yemeklerden sonra beni öldüren ağrılarım (reflü) var, hamileliğimin başından beri tekrarlayan bel ağrılarım, bacaklarda kasılmalar ağrılar, say say bitmiyor şikayetler zaten çoğu kez diyorum bu çocuk yedi bitirdi beni şimdiden

ah canım ya çok geçmiş olsun inşallah doğduktan sonra sana hiç sıkıntısı olmaz (: sağlıklı akıllı hayırlı bir evlat olur hepimizin evladı..

gunaydin guzel anneler guzel bebisleri

cigdem hosgeldin evet o listede benimde bebegimin cinsiyet yeri bos kalmis :)) neyse bir ara duzelttiriris

dun cok rahatsizlandim istahim tamamen kesildi iki gundur zorla yemek yiyorum gene..dun alis veris merkezinde 2 tane misir yedim neyse dondurma yiyelim falan dediler yok taze meyveli bisey olsun dedim smooth diye bir icecek aldim once alip getiriyolardi icerigini gormuyordum...neyse baktim kiz koca muzu cilegi 3 devasa top dondurma birde buzlari doldurdu karistirdi verdi...nese ii guzel kalsiyum meyve falan derken ofise geldim allahim bir agri saplandi karnima nerdeyse ortadan ikiye catirdiyacak kadar karnim sisti dedim acil eve birakiyorsunuz beni cok rahatsizim sandalyede oturamiyorum bile...nese eve gittim bir yatmisim 2.5 saat deliksiz uyku..esimde geldi yemek falan hazirladi ondanda biraz yedim..hala bile biraz sisligim var...ama bizim kucuk afacan halinden memnundu galiba oynadi durdu...neyse siz iyi olunda bi sekilde atlatiyorus zaten :)))

bide yaramaz dun ben gobek deligine dokunamam icim bayilir fenalik basar beyfendi iceriden tam deligin bitis noktasini itiyor..bi ara basim dondu ne oluyor diye bakarken tshirt uzerinden gorunuyor ittiriyor...kalktim dolandim yer degistirsin diye yok..esime soyledim aferin ogluma yapistir diyo..hala itiyormu evet dedim oh oh devam et oglum diyor siritiyor bide :))))

oyy yerim ben onu büyüdü de nazlanıyo demek :) ben farketmedim hiç karnıma bakınca belli oluo mu hareketleri die daha doğrusu daha erken die hiç bakmıodum ben de dikkat edeyim bakiim :) gerçi benim fazla yağlar da göbekte olduundan pek anlayamayabilirim :)
dondurmadan sancılandın herhalde. geçmiş olsun.akşam ben de öyle gaz sancısı çektim.soğuk şeyler tetikliyo herhalde. şu hamilelikte mütemadiyen gaz sancısı çekiyorum zaten balon gibi şişmekten bıktım.

bi de dün kahvaltıdan sonra koltukta otururken çarpıntı başladı durduk yere.ama nasıl çarpıyodu kalbim.ayağa kalktım bayılcak gibi oldum.iki saat yattım anca geçti.iki gündür ev işleri yapıyorum gece de uyuyamamıştım ondan herhalde ama şak die otururken çarpıntı basar mı bi insana.bugün tansiyonumu ölçtürdüm 14/8 çıktı hemşire yükselmiş dedi ama gerçi kahvaltı yapıp gitmiştim.

ay gece rüyamda bebeğin tekmelerini görüyordum karnımdan bakınca hatta ayağını çıkartıyordu tutuyordum falan. nasıl kafamda düşünüyorsam artık yavrumu :)
bi kere de şey görmüştüm. çocuğu emziriyordum ama hep bi göğsümden emziriyodum." ya öbüründen de emzirmem lazımdı acaba diğer taraftaki sütüm acımış mıdır?" diye etrafımdaki herkese tek tek soruyodum. ben de bi de bişilerin bozulmasına karşı bi hassasiyet var. kimbilir ne taze yemekler döktüm öyle bozulmuştu bu diye :)) napim bekarken mutfaağa girdiğim mi vardı :)

çok geçmiş olsun yaa inş doğumdan sonra hepsi geçer.sonu güzel olmasa hamilelik çekilcek şey değil valla :)) annelk hakkaten zor zanaaat. annemin kıymetini daha iyi anlıyorum ben şimdi.

hoşgeldin tekrardan aramıza canım..Bir kız bebek haberi aldık neyseki herkes erkek nerdeyse :D:D
Hayırlı uğurlu olsun canım Allah ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah (::nazar::nazar:

Gunaydin kizlar biz yeni uyandik sayilirda bizim kiz temmel biraz:) Amin Cnm hepimize gosterdin Allah...onca prensin arasına prenseste lazım dimi ama:))

merhaba hoşgeldin. Liste de kimsenin bebeğinin cinsiyeti yazmıyor nasılsa.. Maşalah bir kız geliyor demek. Allah sağlıcakla tamamına erdirsin inşallah.

Teşekkür ederim Cnm hepimizin inşallah

Dunedain cok gecmis olsun sıcakta ağır gelmiştir dikkat et Cnm..benimde bu aylarda kasilmalarim oluyor ama normalmiş cok şükür bu arada kizlar bebekleriniz ne kadarlik oldu?

Gunaydin kizlar biz yeni uyandik sayilirda bizim kiz temmel biraz:) Amin Cnm hepimize gosterdin Allah...onca prensin arasına prenseste lazım dimi ama:))

Teşekkür ederim Cnm hepimizin inşallah

Dunedain cok gecmis olsun sıcakta ağır gelmiştir dikkat et Cnm..benimde bu aylarda kasilmalarim oluyor ama normalmiş cok şükür bu arada kizlar bebekleriniz ne kadarlik oldu?

hemen hemen herkesin çizelgesi var canım altında görünüyor ne kadarlık olduğu :)
benim 22+4 bugün :nazar::nazar::emir_bebek:

arkadaşlar sanırım artık yavaş yavaş alışıcaz mide yanmalarına, ağrılarına, göbek, sırt boyun bel ağrılarına, gerçi hamileliğin 6.ayı en rahat ayı derler ama. malum bilemicem artık. neyse azıcık kaldı sıkalım bakalım dişlerimizi :) en rahat 3 ayı geride bırakıcaz bir ay sonra. benimde bugunlerde göbek ağrım ve fazla oturunca sırt ağrılarım oluyor. ayrıca pis miğde bulantım devam ediyor. ve bütün gün işyerinde oturmaktan. ayaklarım şişiyor malesef. ama yapcak birşey yok. allah izin verirse eylülün sonuna kadar daha dayanmalıyım bu işyerinde sonra kısmetse evimde oturururum serin serin:66:

hadi bakalım hayırlısıyla inş.
bizimde ekimin sonunda başlayacak 4 aylık doğum iznimiz....hamileliğin son 3 ayı ilk aylar kadar hatta daha zor geçiyormuş..benim bacaklarda varis başlıyor galiba bugün elbise giymişim öyle fark ettik :(

hamileliğin ilk üç ayı zor,en son üç ayı daha da zor diyorlar. inş kolay atlatırız.bence mide bulantıları halsizlik daha fenaydı ya. göbeği öyle böyle taşırız die düşünüyorum ben :)) tansiyon şeker meker çıkmasın allah muhafaza.

bende de varis başlamış. ben örtmen olduğumdan bi de örtmen hastalığı derler zaten.varis çorabı işe yarar mı acaba?hiç kullanan ya da faydasını duyan var mı?

ben hiç kullanmadım bol bol su içmek egzersiz ve yürüyüş faydalı olur diye duymuştum varis için..
ya şikayetler bir artıyor bir azalıyor da asıl beni düşündüren doğum :97:
hamile bir kaç arkadaşım vardı hepsi normal doğum istiyordu ama sezeryana döndü hep doğumları..Biri doğumdan 1 hafta önce nst diye gitti çocuğun ters döndüğünü öğrendi mecbur kaldı sezeryana..1 haftada çocuk dönmedi tabi..
Diğeri kontrole diye gitti 3-4 cm açılma varmış 3 hafta önceden doğum yaptı..%-6 saat sancı çekti açılma olmadığı için ve bebe sıkışmaya başladığı için mecbur sezeryana girdi..Gittim kızın halini gördüm rahat oturamıyor kalkamıyor öksüremiyor sezeryan sıkıntılı..:97:

sabah bi arkadaşla ayaküstü konuşurken bahsediyordu varis çorabı almış XL olduğu halde çok sıktığını giyemediğini söylüyordu....çok sıkarsa bende giyemem boğulurum herhalde, zaten bu sıcakta kıyafetlerime bile tahammülüm yok

Back