Günaydın hanımlar herkese:)
merhaba hoşgeldin. Liste de kimsenin bebeğinin cinsiyeti yazmıyor nasılsa.. Maşalah bir kız geliyor demek. Allah sağlıcakla tamamına erdirsin inşallah.
canım çok geçmiş olsun. Aman dikkat et kendine. En azından bebeğin sevmiş onun için sorun olmamış
kizlar merhaba uzun zamandır girip yazamiyordum listede adım var bebegimin cinsiyeti boş kalmış benim minik kuşum kız :)) ve 22. Haftamizdayiz sık sık gireriz artık netimize bir aksilik olmazsa bebislerimizle bol sağlıklı mutlu günler:)
merhaba hoşgeldin. Liste de kimsenin bebeğinin cinsiyeti yazmıyor nasılsa.. Maşalah bir kız geliyor demek. Allah sağlıcakla tamamına erdirsin inşallah.
gunaydin guzel anneler guzel bebisleri
cigdem hosgeldin evet o listede benimde bebegimin cinsiyet yeri bos kalmis :)) neyse bir ara duzelttiriris
dun cok rahatsizlandim istahim tamamen kesildi iki gundur zorla yemek yiyorum gene..dun alis veris merkezinde 2 tane misir yedim neyse dondurma yiyelim falan dediler yok taze meyveli bisey olsun dedim smooth diye bir icecek aldim once alip getiriyolardi icerigini gormuyordum...neyse baktim kiz koca muzu cilegi 3 devasa top dondurma birde buzlari doldurdu karistirdi verdi...nese ii guzel kalsiyum meyve falan derken ofise geldim allahim bir agri saplandi karnima nerdeyse ortadan ikiye catirdiyacak kadar karnim sisti dedim acil eve birakiyorsunuz beni cok rahatsizim sandalyede oturamiyorum bile...nese eve gittim bir yatmisim 2.5 saat deliksiz uyku..esimde geldi yemek falan hazirladi ondanda biraz yedim..hala bile biraz sisligim var...ama bizim kucuk afacan halinden memnundu galiba oynadi durdu...neyse siz iyi olunda bi sekilde atlatiyorus zaten :)))
bide yaramaz dun ben gobek deligine dokunamam icim bayilir fenalik basar beyfendi iceriden tam deligin bitis noktasini itiyor..bi ara basim dondu ne oluyor diye bakarken tshirt uzerinden gorunuyor ittiriyor...kalktim dolandim yer degistirsin diye yok..esime soyledim aferin ogluma yapistir diyo..hala itiyormu evet dedim oh oh devam et oglum diyor siritiyor bide :))))
canım çok geçmiş olsun. Aman dikkat et kendine. En azından bebeğin sevmiş onun için sorun olmamış