Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hmmm güzelmiş bende vücut yağım bitsin vazelin ve badem yağı alayım bari...
banada şu sıralar tekrar uyku bastırmaya başladı. Ama sıcaklardan da oluyor sanırım:)
arkadaşlar gün içinde bebek hareketlerini ne sıklıkla hissediyorsunuz. Mesela benim oğluşum dün kıpır kıpırdı
bugün çok hissetmedim bir tek demin 5-6 hareket birde sabah 1-2 tane Normalmidir sizce
bende de aynı bi gün çok hareketli hiç durmuyo sürekli hissediyorum bazı günlerde daha sakin yengem bana dondurma çikolata yediğin zaman daha çok hareket ediyormuş belki yediklerimizden kaynaklanıyordur.
BELKİDE BEN ÖYLE HER SAAT BAŞI HİSSETMİYORUM. HANİ 1 SAATTE EN AZ 2 KERE HİSSETMEK GEREKİYORMUŞ YA BENDE ÖYLE BİRŞEY YOK. BELKİ HAREKET EDİYORDUR AMA BEN ÖYLE HER SAAT BAŞI HİSSEDEMİYORUM. AMA BUGÜN MAŞALLAH ŞU AN BİLE DÖNÜYOR ŞİKAYETLENDİĞİMİ ANLADI SANIRIM
Seninki gezgin olacak demekki:) bende genelde tatlı meyvelar yiyince kıpırdıyor birde sırt üstü yatınca. Bazende tık yok.
Bende bazen oynuyorum göbeğimle kalksın oynasın diye ama yok kalkmıyor. çocuk sinir oluyordur sanırım:) :44:
İSİM KONUSUNDA KARARLARINIZI VERDİNİZMİ.
BİZ TOPRAK KOYUCAZ
BEN TOPRAK AYAZ OLSUN İSTİYORUM.
BABAMIZ SADECE TOPRAK OLSUN İKİNCİ İSİM OLMASIN DİYOR. SİZCE NASIL
hanimlar ve bebisleri gunaydin....
doktordan geliyorum bugun ultrason vardi...bebegimizi gorduk masallah cok buyumus..bende sabah giderken cok hareketli olsun diye yine max yedim cok hareketli idi ama adapli oglum arkasini donmedi :)) doktor masallah eli kolu uzun uzun bir bebek olacak dedi...sonra git birseyler ye 10 dak sonra tekrar bakicam dedi neyse cikolata portakal suyu sandovic ne bulduysam yedim tekrar gittim doktorun yanina gittim diger olcumleri tamamladi cok sukur durumu iyiymis...boyu 27 cm kilosu 364 g yavrum masallah boyuda kilosuda haftasindan ileri imis...normal olculere baktim 25 cm 320 -340 gr olmasi gerekiyormus...masallah tosunum baya almis kilo :))) birde ben 20 hafta oldu 1.5 kilo aldim sadece hala merak ediyorum bu bebek nerde diye....
maşallah canım
hadi gözün aydın ne güzel insan mutlu oluyor ya iyi bakmışsın yiğenimize maşallah..
bende randevu aldım yarın sabah 9.20 geçe gidecez..oğluşum aç kalacak o saate kadar kıyamam ben ona bari akşam fazla fazla yedireyim dimi :)
maşallah canım
hadi gözün aydın ne güzel insan mutlu oluyor ya iyi bakmışsın yiğenimize maşallah..
bende randevu aldım yarın sabah 9.20 geçe gidecez..oğluşum aç kalacak o saate kadar kıyamam ben ona bari akşam fazla fazla yedireyim dimi :)
maşallah canım gözün aydın:) anne babada uzunsunuz galiba... darısı haftaya bizim başımıza inşallah