• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

***** 2011 Mart Hamileleri *****

evet inşallah olmaz bendede yok ama erken daha diye düşünüyorum. gerçi bu kadar kilo almaya inşallah olmaz.
bu arada bende arad sıra böyle göbek deliğimin çevresi ve ortası ağrı yapıyor aranızda böyle olan varmı acaba?

bende hiç öle ağrılar olmadı, bebek göbek deliği hizasında oluyormuş bu haftalarda ondan olabilir mi acaba,bebiş baskı falan yapıyordur.
senin kontrolün ne zamandı druna bi sor bakalım sebebi ne olabilir acaba?

banada şu sıralar tekrar uyku bastırmaya başladı. Ama sıcaklardan da oluyor sanırım:)

arkadaşlar gün içinde bebek hareketlerini ne sıklıkla hissediyorsunuz. Mesela benim oğluşum dün kıpır kıpırdı
bugün çok hissetmedim bir tek demin 5-6 hareket birde sabah 1-2 tane:nazar: Normalmidir sizce

bende de aynı bi gün çok hareketli hiç durmuyo sürekli hissediyorum bazı günlerde daha sakin yengem bana dondurma çikolata yediğin zaman daha çok hareket ediyormuş belki yediklerimizden kaynaklanıyordur.

Kontrol ayın 26 sında detaylı ultrason yapıcaz.
Zaten doktora tek tek sormayayım diye koca bir liste yaptım:)
birde ben bir laparoskopi ameliyatı olmuştum geçen sene göbek büyüdükçe belki oda ağrı yapıyor olabilir diye düşündüm.
Birde ben maltofer kan ilacını çigneyerek değilde suyla yutuyorum. Acaba böylede yararı olurmu?

bende de aynı bi gün çok hareketli hiç durmuyo sürekli hissediyorum bazı günlerde daha sakin yengem bana dondurma çikolata yediğin zaman daha çok hareket ediyormuş belki yediklerimizden kaynaklanıyordur.

BELKİDE BEN ÖYLE HER SAAT BAŞI HİSSETMİYORUM. HANİ 1 SAATTE EN AZ 2 KERE HİSSETMEK GEREKİYORMUŞ YA BENDE ÖYLE BİRŞEY YOK. BELKİ HAREKET EDİYORDUR AMA BEN ÖYLE HER SAAT BAŞI HİSSEDEMİYORUM. AMA BUGÜN MAŞALLAH ŞU AN BİLE DÖNÜYOR ŞİKAYETLENDİĞİMİ ANLADI SANIRIM:nazar::emir_bebek:

BELKİDE BEN ÖYLE HER SAAT BAŞI HİSSETMİYORUM. HANİ 1 SAATTE EN AZ 2 KERE HİSSETMEK GEREKİYORMUŞ YA BENDE ÖYLE BİRŞEY YOK. BELKİ HAREKET EDİYORDUR AMA BEN ÖYLE HER SAAT BAŞI HİSSEDEMİYORUM. AMA BUGÜN MAŞALLAH ŞU AN BİLE DÖNÜYOR ŞİKAYETLENDİĞİMİ ANLADI SANIRIM:nazar::emir_bebek:

maşallah hareket etsinler tabi :)
bende öyle her saat hissetmiyorum...ne yapcaz ya bazen elimi karnıma koyup okşuyorum hissedeyim diye müzik dinliyoruz bol bol ama işe yaramıyor sanki..
bizim ki arabaya binince başlıyor oynamaya.

Seninki gezgin olacak demekki:) bende genelde tatlı meyvelar yiyince kıpırdıyor birde sırt üstü yatınca. Bazende tık yok.
Bende bazen oynuyorum göbeğimle kalksın oynasın diye ama yok kalkmıyor. çocuk sinir oluyordur sanırım:) :44:

İSİM KONUSUNDA KARARLARINIZI VERDİNİZMİ.
BİZ TOPRAK KOYUCAZ
BEN TOPRAK AYAZ OLSUN İSTİYORUM.
BABAMIZ SADECE TOPRAK OLSUN İKİNCİ İSİM OLMASIN DİYOR. SİZCE NASIL

Son düzenleme:
:))) erkek çocuğu bunlar sevmez bu tür şeyleri hepsi birer delikanlı maşallah o yüzden ağır takılıyorlar :)))

Seninki gezgin olacak demekki:) bende genelde tatlı meyvelar yiyince kıpırdıyor birde sırt üstü yatınca. Bazende tık yok.
Bende bazen oynuyorum göbeğimle kalksın oynasın diye ama yok kalkmıyor. çocuk sinir oluyordur sanırım:) :44:

İSİM KONUSUNDA KARARLARINIZI VERDİNİZMİ.
BİZ TOPRAK KOYUCAZ
BEN TOPRAK AYAZ OLSUN İSTİYORUM.
BABAMIZ SADECE TOPRAK OLSUN İKİNCİ İSİM OLMASIN DİYOR. SİZCE NASIL

bence ikisi de çok güzel tabi son karar yine de sizin...
bizde artık sadelikten yanayız bu yüzden sadece toprak olsun bence.
bizimki MERT olacak Allah izin verirse

Bencede sade daha güzel olabilir.
Mert de güzel isim mert bir delikanlı olur inşallah.
Sağlıcakla burda doğumlarını da paylaşırız oğullarımızın:)

hanimlar ve bebisleri gunaydin....:nazar::nazar::nazar:

doktordan geliyorum bugun ultrason vardi...bebegimizi gorduk masallah cok buyumus..bende sabah giderken cok hareketli olsun diye yine max yedim cok hareketli idi ama adapli oglum arkasini donmedi :)) doktor masallah eli kolu uzun uzun bir bebek olacak dedi:nazar:...sonra git birseyler ye 10 dak sonra tekrar bakicam dedi neyse cikolata portakal suyu sandovic ne bulduysam yedim tekrar gittim doktorun yanina gittim diger olcumleri tamamladi cok sukur durumu iyiymis...boyu 27 cm kilosu 364 g yavrum masallah:nazar: boyuda kilosuda haftasindan ileri imis...normal olculere baktim 25 cm 320 -340 gr olmasi gerekiyormus...masallah tosunum baya almis kilo :))) birde ben 20 hafta oldu 1.5 kilo aldim sadece hala merak ediyorum bu bebek nerde diye....:nazar::nazar::nazar::nazar:

maşallah canım:nazar:
hadi gözün aydın ne güzel insan mutlu oluyor ya iyi bakmışsın yiğenimize maşallah..
bende randevu aldım yarın sabah 9.20 geçe gidecez..oğluşum aç kalacak o saate kadar kıyamam ben ona bari akşam fazla fazla yedireyim dimi :)

hanimlar ve bebisleri gunaydin....:nazar::nazar::nazar:

doktordan geliyorum bugun ultrason vardi...bebegimizi gorduk masallah cok buyumus..bende sabah giderken cok hareketli olsun diye yine max yedim cok hareketli idi ama adapli oglum arkasini donmedi :)) doktor masallah eli kolu uzun uzun bir bebek olacak dedi:nazar:...sonra git birseyler ye 10 dak sonra tekrar bakicam dedi neyse cikolata portakal suyu sandovic ne bulduysam yedim tekrar gittim doktorun yanina gittim diger olcumleri tamamladi cok sukur durumu iyiymis...boyu 27 cm kilosu 364 g yavrum masallah:nazar: boyuda kilosuda haftasindan ileri imis...normal olculere baktim 25 cm 320 -340 gr olmasi gerekiyormus...masallah tosunum baya almis kilo :))) birde ben 20 hafta oldu 1.5 kilo aldim sadece hala merak ediyorum bu bebek nerde diye....:nazar::nazar::nazar::nazar:

maşallah canım gözün aydın:) anne babada uzunsunuz galiba... darısı haftaya bizim başımıza inşallah

hadi gözün aydın ne güzel insan mutlu oluyor ya iyi bakmışsın yiğenimize maşallah..
bende randevu aldım yarın sabah 9.20 geçe gidecez..oğluşum aç kalacak o saate kadar kıyamam ben ona bari akşam fazla fazla yedireyim dimi :)

tabi canım aç kalmasın çocukcağız sende git bakalım niye aç karnınaymış acaba şeker yüklemesi falanmı yapacak... seninde güzel haberlerini bekliyoruz canım.

doktor bana bundan sonra ac gelmene gerek yok dedi yemek yiyebilirsin...tabi yedir valla bende nasil aldi bilmiyorum bebek ama aldirmisim kiloyu:))ama ben iste sabahlari findik fistik badem cok yedim alsin diye kilo :)))

maşallah canım gözün aydın:) anne babada uzunsunuz galiba... darısı haftaya bizim başımıza inşallah

valla benim 170 esim 175 yani ortalama sayiliris ama benim babam ve esimin babasi cok uzun..birde benim baba tarafinda cok uzun...bakalim insallah uzun olacak insallah hadi hayirli haberler sizlerdende bekliyorus....neymis findiga fistiga devammis :)))

sandalye tepesinden herkese günaydın, ne olacak bu halimiz ya havanın ağırlığı, bebeğin ağırlığı derken yerimden kalkamıyorum valla uyukluyorum sürekli.
dün pantolon, tşhort, spor ayakkabı giymiştim piştim akşma kadar, bugün üzerimde incecik bi elbise ve açık ayakkabı var ama yine pişiyorum ..alışkın değilim Bolu'nun böle sıcak olmasına normalde çok serin bi şehirdir.

Bende aynı. Istanbulda yanıyor. Akşamları uyuyamıyorum sıcaktan hayatım boyunca terlediğimi hatırlamam şimdi sucuk gibi oluyorum. Allahtan iş yeri klima var kurtarıyoruz durumu:) biraz daha sıkacaz dişimimizi başka çare yok.

Back