Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın canım,
ilaç miydeni bulandırıyorsa dr una söle, değiştirir...ben ferrum fort kan hapı kullanıyorum..ama tatil ilaç kullanma konusunda bütün düzenimi bozdu..yeniden düzenli içmeye başlayacam inş. tüm ilaçlarımı..ama kan hapını sağlık ocağındakiler aç karna iç dediler, dr da tok demişti hangisi doğru acaba???
kepek ekmeğini ben de arada bir tüketiyorum şimdiye kadar olumsuz bi şey duymadım ekmek konusunda içini ferah tut
Günaydın güzel anneler ve bebişleri:))
ya arkadaşlar ben çok yemememe rağmen kilo alıp duruyorum neden bilmiyorum. Ya içtiğim vitamin yapıyor kilo elevit kullanıyorum. Siz ne kullanıyorsunuz? Ya da neden bilmiyorum???
Birde bu arada maltofer kan ilacı kullanıyorum. çiğneme tableti miğdemi bulandırıyor bu sabah suyla yuttum aç karnına… yararı olurmu?
Birde ben çavdar ve kepek ekmek tüketiyorum. Bir zararı varmıdır….
ben düzenli olarak bebek yağı kullanıyorum. çok kilo almama rağmen 7-8 gibi henüz çatlak olmadı olmazda inşallah... Ama bu yapıylada alakalıymış.kızlar meraba göbeğimin altında sağ ve sol tarafta kedi tırmalaşım gibi üçer tane çizik olmuş krem kullanıyorum ama hiç faydası olmamış demek sizdede başladımı çatlaklar bacaklarımdada var.
bende elevit kullanıyorum.
Balık yağı olarak: Marincap hap
magnezyum: Magnorm suda eriyen tablet
kan: Ferrum fort
valla bende tok karnina aliyorum kan haplarini ayrica vitaminler kilo aldirmaz...bir cok sitede arastirdim...balik yagi icin aldirir dediler onuda arastirdim onunda kilo yapmadigini ogrendim..eger karnin buyuyorsa direk bebek aliyordur kiloyu diger yerlerinde herhangi bir kilo alma yada kiyafetlerinde daralma yoksa endiselenme...cunku ben vitamini gunde 3 sabah 2 aksam yatarken iciyorum..benim davul gibi olmam lazimdi...ayrica kepek ekmegi kansizlik yapar ara sira ekmeginizi degistirip tam tahilli ekmekler kullanin...cunku normal turkiyedeki bakkal ekmekleri ki ben cok severim burada bulamiyorum normalde sisirilmis ve vitanini alinmistir..banada kan haplari midemi bulandirmasin diye tok verdiler eger yakacagini dusunuyorsam bir meyve yiyp ustune iciyorum ilaci...
Kilo cok aldigini dusunuyorsan su icmeyi fazlalastir mesela bende oluyor bazi ogunler abarttigimi dusunsemde herkes ne yedinki diyor ama..diger ogunde ispanak pirasa yada tavuk suyu gibi kati corba yada meyva yogunluklu geciriyorum...hem midem rahatsiz olmuyor hemde icim rahat oluyor...harekette edebilirsin tabi eger vaktin olursa...birde firin urunleri kullaniyorum mesela patlican biber patates domates gibi sebzeleri firinlamayi seviyorum cikarip yogurtlayip yiyorum hem tok tutuyor hemde ekmekte istetmiyor...
ben düzenli olarak bebek yağı kullanıyorum. çok kilo almama rağmen 7-8 gibi henüz çatlak olmadı olmazda inşallah... Ama bu yapıylada alakalıymış.
sen kaç kilo aldın ??/
dediklerini uygulıcam güzelmiş bende şimdi fırsat buldukça akşamları yürüyorum 45-50 dk. Günde 3 lt su tüketiyorum. Belki hamile kalmadan önce çok zayıftım. Ondan birden almış olabilirmiyim? Birde sigirayıda bıraktım tabi.
Evet benim vücud kitle endeksim düşüktü. Aman neyse yinede dikkat ediyorum. Birde diyorumki insan kaç kez böyle kilo alırkı aldığım gibi veririm:) dimi ama....
hadi ya daha erken değil mi korktum şimdi..ne kullanıyordun canım? Ben daha önce düzenli bi şekilde badem yağı kullanıyordum, badem yağını saçıma sürünce bitti tekrar almadım..hemşire zeytin yağıda kullanbilirsin demişti onu da bi kaç defa sürdüm..
Valla çok sık yapmıyorum ama elime ne geçerse, normal evdeki nemlendiricilerden bile sürüyorum.
Ama vazelin alacam herkes onu tavsiye ediyor.
kızlar bi şey soracam ilk aylarda yaşadığımız sürekli uyku hali son aylarda yine mi olacak?? 2 gündür bi uykum geliyor anlatamam az önce iş yerinde koltuk üzeride 1 saat uymuşum, dün akşam eve gider gitmez 2-3 saat bi güzel uymuşumki sabaha kadar kalkasım yoktu ama mecburen kalktım...
düşünüyorumda ilk 3 ay ne çok uyudum yaaa ama banamısın demiyordu valla
fito krem yazdı doktor gerçekten güzel sürdüğün zaman vücudun iki gün nemli kalıyo onun haricinde badem yağı+kako yağı+zeytinyağı karışımı yaptım ondan sürüyorum sabah işe gelirkende vücut kremi kullanıyorum ama hiçbir faydası olmamış demekki bugüne kadarda toplamda 7 kilo aldım çokta fazla değil sanki
banada şu sıralar tekrar uyku bastırmaya başladı. ama sıcaklardan da oluyor sanırım:)
arkadaşlar gün içinde bebek hareketlerini ne sıklıkla hissediyorsunuz. mesela benim oğluşum dün kıpır kıpırdı
bugün çok hissetmedim bir tek demin 5-6 hareket birde sabah 1-2 tane normalmidir sizce
mrb. yıllar sonra ilk defa bu siteye yine girebildim. üstelik hamile olarak.
son regl 24 şubat, ben de mart ayında hamile olduğumu öğrenenlerdenim.
elevit ve magnezyum kullanıyorum,suda eriyenden. onun dışında şimdilik kullandığım bir vitamin yok
çatlak önleyici olarak vaseline kullanıyorum, kakao yağlı olanından, güneş kremi gibi büyük bir şişede satılıyor fiyatı da çok uygun, çok kullanışlı, bacaklarımda çatlaklar oluştu ama karnımda yok inşallah olmaz. şu ana kadar sadece 2 kilo aldım. şimdilik bu kadar
Allah hepimizin evlatlarını sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah.. tabi sonra da hep güzel anlarında yanında olabilmeyi.. (amin)
mrb. yıllar sonra ilk defa bu siteye yine girebildim. üstelik hamile olarak.
son regl 24 şubat, ben de mart ayında hamile olduğumu öğrenenlerdenim.
elevit ve magnezyum kullanıyorum,suda eriyenden. onun dışında şimdilik kullandığım bir vitamin yok
çatlak önleyici olarak vaseline kullanıyorum, kakao yağlı olanından, güneş kremi gibi büyük bir şişede satılıyor fiyatı da çok uygun, çok kullanışlı, bacaklarımda çatlaklar oluştu ama karnımda yok inşallah olmaz. şu ana kadar sadece 2 kilo aldım. şimdilik bu kadar
Allah hepimizin evlatlarını sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah.. tabi sonra da hep güzel anlarında yanında olabilmeyi.. (amin)