• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

***** 2011 Mart Hamileleri *****

bende eve geldim biraz temizlik yapayim bari diye sarildim islere...calisirken temizlik yapmak ne zormus bide hamilelik ustune..esimde kapatmis aksamdan klimayi evin ici yaniyor..baktim yaniyorum bi bakim dedim klima ayarina ben desem kapatmaz simdi onu bekliyorum gelmesini zafiyet gecirecektim evin icinde...burannin sicagida oralara benzemiyorki mangalin icine otur daha refahtir heralde :))))

kızlar merhaba

bizde isim konusunda kararsız kalanlardanız eşim kaan istiyor ben de doruk iki isimde koymak istemiyoruz.
sizce hangisi koyalım?:26:

kızlar merhaba

bizde isim konusunda kararsız kalanlardanız eşim kaan istiyor ben de doruk iki isimde koymak istemiyoruz.

benim oglumun adida kaan bugra olacak allah nasip ederse insallah ben ogle sevmeye basladim bile :)) herkes cok begendi ama doruk ismide guzel istiyorsan 2 tane koy :nazar:

benim oglumun adida kaan bugra olacak allah nasip ederse insallah ben ogle sevmeye basladim bile :)) herkes cok begendi ama doruk ismide guzel istiyorsan 2 tane koy :nazar:

buğra'da çok güzel onu da düşünmüştük ama sonradan eledik bende ikisini birden koyalım dedim ama babamız iki isim istemiyor.

slm kızlar ben geldim biraz geç oldu ama ne zor şeymiş bu şeker yükleme testi baygınlık geçirecektim valla saat 12'ye kadar insan aç aç ve hareketsiz bekletilir mi? beklettiler valla yazık oğluşuma.
saat 9.35 te aç karna 1. kanımızı verdik üstüne 75 gr şekerli su dedikleri sıvıyı içtim tabi içim bayıldı kusasım geldi içerken :( sonra 1'er saat arayla aç ve hareketsiz tabi,10.35 te 2.kanı,11.35 te 3.kanı 12.35 te de sonuçları aldık. çok şükür sorun yok her şey yolunda..oğluşumu uykudan uyandırdık esniyordu rahatsız ettik paşamızı sabah sabah :))

Iyi canım ne güzel:) ay esniyordu demek yesinler onu.
Detaylı ultrason yaptırdınmı yoksa sadece şeker testimi yaptırdın?

yok sadece şeker yüklemesi yaptık..aslında dra soracaktım ama unuttum detaylı ultrason yapacak mı? yada nasıl olacak bu detaylı? çünkü benim her kontrolümde koca bi sayfa ultrason çıktısı veriyor. ve her seferinde bebeğin bi yerlerini ölçüyor kafasını, kollarını, bacaklarını, kemiklerini, göbeğini vs. diğer kontrolüm 19 ağustosta..

bebek hareketlerini ben her saat hissetmiyorum dedim dr amcamıza. oda her gün hissediyorson sorun yok dedi..çünkü küçük hareketleri biz duymuyormuşuz ancak şöyle baskı yaparak hareket ettiğinde net duyuyoruz...ama şekerli suyu içtikten sonra bizimki kıpır kıpırdı maşallah..ya çok beğendi yada o da ben gibi isyanlardaydı :))))

AY CANIM BENİM YA AMAN MAŞALLAH DİYELİM:nazar:
AĞUSTOS 19 ÇOKMUŞ YA NEYSE BÖYLE BÖYLE DOĞUM YAKLAŞIYOR.
BELKİDE DETAYLI ULTRASON YAPMAMASININ SEBEBİ HER DEFASINDA ÖLÇÜM YAPIYOR OLMASIDIR.
HERGÜN HİSSETSEK YETERLİYSE SORUN YOK O ZAMAN:) VERDİĞİN BİLGİ İÇİN SAOL TATLIM. BAKALIM BİZDE SALI GÜNÜ GİTCEZ 4 BOYUTLUYA GİRCEZ. HERHALDE 1-2 HAFTA SONRADA ŞEKER TESTİ İÇİN ÇAĞIRIR DİYORUM. AZ KALDI GERÇİ BEN AYIN 13 ÜNDE BİR DAHA GİTMİŞTİM KONTROLE AMA DOKTOR AYDA 2 DEFA ULTRASONUN ZARARI OLMAZ DEDİ ONUN İÇİN BİRAZ RAHATIM YANİ.

hadi bakalım sende hayırlı, sağlıklı haberler alırsın inş. her yiğidin yoğurt yeyişi başkadır derler bizim drlar içinde bu geçerli galiba :))
bi de bizim ufaklığın beklenen doğum tarihi hep değişiyor 15 kasım sata göre, bi kaç hafta öncesinde 13 kasımdı (13 kasım sözlenme yıl dönümümüz), şimdi ise 11.11.2011 inş. artık şaşmaz da oğlum unutulmayacak bu güzel tarihte sağ salim doğar...Allah bebişlerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip eder inş...bu tarihler o bahsettiğim ultrason çıktısında yazıyordu...

Son düzenleme:
kızlar merhaba

ikiside benim favorilerim arasında...kaan ismini eşim çok beğeniyor, doruk ismini ben çok beğeniyorum...

normal doğurabilirsem önceliğim o tabi....henüz drla konuşmadık o hangisini uygun görecek bakalım artık kısmet..

normal doğurabilirsem önceliğim o tabi....henüz drla konuşmadık o hangisini uygun görecek bakalım artık kısmet..

hadi hayirlisi allah tamamina erdirsin insallah bu seker testi hangi haftada yapiliyor ona gore konusayim doktorlada bana tarih versin cunku eylulde kismetse turkiyede olucam ona gore kacirmayim tatile gidicem diye araya kaynamasin..hos kaynamasina firsat yok ta :)))

ogluma misir hasladim yiyorum ben cok seviyorum o benden daha cok...tatil gunumu temizlik yaparak gecirdim yine cok yoruldum artik dinlenme zamani...

Aman yorma kendini fazla . Afiyet olsun sana bende mısıra bayılırım.
önceliklerim zaten su, yoğurt ve haşlanmış mısır:56:
şeker yükleme testi 24-28.haftalar arasında yapılıyormuş bilgin olsun.
Bu arada herkese iyi tatiler diliyorum:)

hadi bakalım sende hayırlı, sağlıklı haberler alırsın inş. her yiğidin yoğurt yeyişi başkadır derler bizim drlar içinde bu geçerli galiba :))
bi de bizim ufaklığın beklenen doğum tarihi hep değişiyor 15 kasım sata göre, bi kaç hafta öncesinde 13 kasımdı (13 kasım sözlenme yıl dönümümüz), şimdi ise 11.11.2011 inş. artık şaşmaz da oğlum unutulmayacak bu güzel tarihte sağ salim doğar...Allah bebişlerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip eder inş...bu tarihler o bahsettiğim ultrason çıktısında yazıyordu...

benim nisan tarihim 11.11.2007 idi :)) vay be ne kadar gecmis ustunden....hadi insallah hayirlisi ile istedigin gunde dogar demek sen dogum yaptiginda biz biraz daha bekleyecegiz...ay simdiden heyecanlandim valla allah insallah hayirlisi ile dogum yapmamizi nasip eder..bende ufak hesaplamamla 05.12.2011 ona gelecek gibi gozukuyor ama belli olmaz net rakam henuz belli degil...asure gunuymus baktim hayirli bir gun denk gelmesini isterim tabi allahin taktiri yine saglikla dogsunlarda...

Aman yorma kendini fazla . Afiyet olsun sana bende mısıra bayılırım.
önceliklerim zaten su, yoğurt ve haşlanmış mısır:56:
şeker yükleme testi 24-28.haftalar arasında yapılıyormuş bilgin olsun.
Bu arada herkese iyi tatiler diliyorum:)

sorma canim ya dun hissetmedim ne kadar yoruldugumuda bugun dokuluyorum...artik sabah kalkmak zor geliyor bana sizede oluyormu biraksalar saatlerce uyurum gibi ama yarim saat sonra uyaniyorum hemen...acil tatile ihtiyacim var her sabah bunun ozlemi ile uyaniyorum...hos tatil yapsamda geri donup tekrar calismayacagim 2 sene bebekle beraber tatil yapicas..8 senedir calisiyorum yeter....allahim ne bikkinlik varmis dun baya yorulmusum isyana bagladim sabah sabah nese acilirir herkese gunaydin......

amin:) merhaba hoşgeldin allah tamamına erdirsin inşallah. kızmı erkekmi?
2 kilo almışsın ama çatlak oluşması için az bir kilo değilmi. ilerleyen zamanlarda inşallah daha fazla olmaz.

tşk ederim. ben iki farklı doktora gidiyorum biri en son 1,5 ay kadar önce erkek olduğunu tahmin ettiğini söyledi, diğer doktor 3 hafta önce göstermiyor dedi. haftaya kontrolüm var inşallah netleşecek cinsiyeti. evet henüz yolun başındıyım. her gün sabah akşam sürüyroum kremi. doktor bir anda çatlar diyince korktum. sizinkinin cinsiyeti belli mi?

slm hoş geldin, hayırlı olsun bebeğin :)
valla 2 kilo aldım deyince gerçekten çok şaşırdım....sen mi kilo almamak için uğraştın, yoksa kilo alamadın mı?

tşk ederim. sizin de hayırlı olsun. allah sağlıkla, hayırlısıyla kucağınıza almayı, büyütmeyi, evlendirmeyi nasip etsin
ben hamile kalmadan önce 58 kiloydum. ilk 3,5-4 ay bulantılarım çok oldu, pek bir şey yiyemedim, yesem de işe yaramadı. birkaç kilo verdim. şu anda 60 kiloyum. sadece göbek çıktı bende, sanırım biraz da depolardan gitti. ama beni görenler 6-7 aylık hamile gibi görünüyrosun diyor. iyi mi kötü mü bilmiyorum ama göbeğim büyük gibi :)

Back