2011 Mart Bebekleri Geliyor

bende çok şükür bebeğime sağ salim kavuştum 17 martta 39 haftalıkken genel anestezili sezeryanla dünyaya geldi furkan yağızım..50 cm ve 4000 gr maşallah bnm meleğime ve tüm meleklere

kızlar salı doğum yapacağım inşallah sezaryenle.. ama spinal mi genel mi doktor bize bıraktı, ne yapmalıyım tavsiyelerinize ihtiyacım var, karar veremiyorum cok da heyecanlıyım

slm ben yazdım zannediyordum ama yazmamşım galiba
bende 39+1 de 26 şubatta yavrumu dünyaya getirdim normal doğumm 3810gr 53 cm ismide yunuz kaan yarumun

40+0 da 18 mart cuma günü sinanımız genel anestezi sezaryanla dünyaya geldi.4110 gr 54 cm tüm bebişlere maşallah

Kızlar oğlum Arda 10 mart sabah 9 buçukta epidural sezeryanla dünyaya getirdi
38+4 haftalık 3400 gr 52 cm doğdu

Son düzenleme:
bende çok şükür bebeğime sağ salim kavuştum 17 martta 39 haftalıkken genel anestezili sezeryanla dünyaya geldi furkan yağızım..50 cm ve 4000 gr maşallah bnm meleğime ve tüm meleklere

azizecim kızım 40+0 da normal doğumla 13 martta 3400gr ve 52 cm doğdu.adı da berrin azra.beni de ekler misin

hayırlı olsun canım. Allah bağışlasın.

Merhaba, minik kızımda dünyaya gözlerini açtı, 09 mart 2011 de 38+6 da spinal sezeryanla 3310gr doğdu. günler hızla geçiyor ikimizde iyiyiz Maşallah, Kuzularını bekleyen herkeste zamanında kavuşur inşallah, Allah yardımcınız olsun, hem güzel hemde zor günler sizi bekliyor. ama bebeğine kavuşmak gibisi yok, kokusunu duyup, yüzüne bakmak harika bişey

Rabbim hayırlı etsin inş. canım..Analı babalı sağlıkla sıhhatle huzurla büyütmek nasip olsun inş.

Gerçekten mükemmel bir duygu insan kokusunu içine çekince herşey gidiveriyor aklından..Rabbime hamd olsun ki bizlere annelik duygusunu tattırdı..Rabbim olmayanlara da isteyenlere de hayırlısı ile nasip eder inş.

doğum yapan tüm arkadaşları tebrik ederim. allah analı babalı büyütsün, bahtları açık olsun minişlerin. hepinize kocaman bir maşallah

doğum yapan tüm arkadaşları tebrik ederim. allah analı babalı büyütsün, bahtları açık olsun minişlerin. hepinize kocaman bir maşallah

[bebişlerimize maşallahB][/B]

bebişlerrimize maşallah

teşekkürler teyzeleri:89:

Bizide ekleyin, Bizde burdayız oğluşumla
15.03.2011 Saat: 11:20 Spinal Sezeryan 2620 gr. 47 cm.

Azizecim listeye bizide eklermisin 27 Şubat ta normal doğumla Ömerim dünyaya geldi 3230 gr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…