anadolu yakasındayım canım
ataşehirde memorial var oraya da iyi diyorlar ama orası da tuzludur :)
bizlerden çok doktorunun dediği önemli tatlım.ama mümkün olduğunca dinlenmene bak canım.ne olur ne olmaz.sonra yine kendine kızmamak içinyerimsenibenkızlar aranızda lekelenmesi olan varmı? bende 2 haftadır 2-3 günde bir kahverengi leke oluyor. ilk gördüğümde çok korktum tatildeydim, çok kızdım kendime yanlış bir şey yaptım diye. Doktoruma gittim hemen kahverengi olduğu için bir sorun yok dedi, herşey normal dedi.genede dikkat etmeliymişim.
umarım bir sorun olmaz
ben medical park göztepe hastanesinde Mehtap Yazıcıoğlu'na gidiyorum. Önceden çok araştırmıştım ve hamilelik sürecinde Mehtap Hanım ile geçiren arkadaşlarım çok memnun olduğundan O'na gidiyorum. Tavsiye ederim...
ataşehirde memorial var oraya da iyi diyorlar ama orası da tuzludur :)
firstnümbus duhan size de günaydınn
ben de anadoludayım canım
medical park var acıbadem kadıyköy şifa var bunlar üst düzey biraz pahalı hastaneler
onun dışında ümraniyede var kartal civarında var daha maku yerler
ben avrupa yakasındaki medcal parka karar verdım aysegul hanıma randevu alıcam
su an ist dısındayım burada takıp yaptırıyorum sanırm ikili test zamanından ıtıbaren orada olacagım
nbr sermestciğin mide bulantın ne alemde?
avrupa yakasındaki medical parka karar vermendeki etken ne olmuştur.. evine mi yakın olması??? gerçi buda benim için önemli unsurlardan biridir.. düşünse doğum sancılarının arttığını istanbul trafiğinde hastaneye gidene kadar yolda doğurur insan helede köprü geçeceksen : ))))))
ben ümraniye de hisar hastanesine gidiyorum.ilk doğumumuda orada yapmıştım çok memnunum. doktorum prof fuat demirci...hastane çok güzel ve çok temiz ama çok pahalı..daha doğrusu bizim sağlık sigortası olduğu için çok az fark veriyoruz ama dışardan ssk veya emekli sandığı ile gelecek olanlar için pahalı bir hastane..bu arada biliyorsunuz ben 2009 da doğum yapmıştım ve ordaki topikteki arkadaşlardan biliyorum medical park sürekli doktor değiştiriyor..çok kişi doğuma sayılı günler kala doktor ve hastane aramak zorunda kaldılar..bence iyi araştırın...bir de hstane araştırırken yeni doğan ünitesi olup olmadığını öğrenin ve ameliyathaneyi filan gezin...sonuçta nereye emanetiz bilmemiz lazım di mi ama
daha iyiyim canım sabahları hafif bulanıyor cubuk kraker yıyorum
ama korkudan yemek yıyemıyorum kilo vermişim hatta
benim de ara ara bulanıyor sabahları özellikle ama aç kalınca daha çok bulanıyor.
o yüzden sürekli atıştırıyorum. bide dün hastaneye gitmiştim tahliller için. dr. elevitin yanında
metpamid diye mide bulantısı için bi hap verdi. işe yarayacak herhalde. sen bulantıya karşı hap kullanıyor musun
daha iyiyim canım sabahları hafif bulanıyor cubuk kraker yıyorum
ama korkudan yemek yıyemıyorum kilo vermişim hatta
canım aslında oturdugum yere uzak ben de anadolu yakasındayım
orayı secmemdekı etken anneme yakın olması ve merkezi bir yerde olması
bahsettıgım doktordan aılemdekı kadınlrın dogum yapıp memnun kalması
doktorun genelde normal dogumdan yana olması
anadolu yakasındakine göre fıyatlarının daha makul olması
son haftalarda herhalde annemlerde olurum o yüzden yolu sorun olarak görmedim
ki ben normalde tek kalıyorum evimde illa ki son haftalar bırının benle olması sart zaten