- 10 Kasım 2008
- 6.179
- 442
banada eczacı sabah 1 akşam 1 dedi canımkızlar bişey sorcam...siz progestan alıyomusunuz?günde kaç tane?
ben 3tane alıyom 1haftadır vücudumda kırmızı isilik gibi şeyler çıktı...
dr.aradım cildiyeye giy dedi. bende eczane arkadaşım var ona ordum progestan yapar dedi.
şimdi günde 1tane içicem bakalım geçicekmi çok fena yaa
gözün aydın canımselam kizlar ben geldim daha yeni doktordan.kalp atisimizida bebisimide gördum:teytey:sata göre 8+2gunluktuk doktor ölcdu,9 hafdalik dedi.icim öyle bi rahat ettiki sukur Allahima hersey yolundaymis,insallah diger hamislerde sorunsuz sekilde kalp atislari ni ve bebislerini görmek nasip olur:Saruboceq:
selam kızlar, bende 8 haftalık hamileyim..mart başında kucagıma alıcam inş. listeye beni de ekler misiniz???
tebrikler canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip olsun
selam kızlar, bende 8 haftalık hamileyim..mart başında kucagıma alıcam inş. listeye beni de ekler misiniz???
Mihriban bebiş geliyormuş hayırlı olsun arkadaşım.Senin bıcırık süpriz yapmış.Aslında çok iyi olmuş , başta sıkıntı çekersin ama sonra rahat edersin.Benimle ablam arasında 1 yıl 10 gün var yani biz de ard arda olmuşuz ve ikiz gibi büyümüşüz.İyi ki öyle olmuş diyoruz.Hep çok iyi anlaştık...
Sagol canim,evet surpriz yapti :) Hayirlisi olsun , dedigin gibi biraz zorluk cekecegim,ama gelip gecici diyorum ondan sonra rahatlarim.. Bende oglumu dusundugum zaman ne guzel kardesiyle arasinda sadece 1 yil olacak Allahin izniyle. Yanina arkadas... Hem,zaten co acmak istemiyordum arayi,kendiliginden geldi RaBBIM nasip etti yine ne mutlu bana diyorum.
herkezlere merhaba bende mart annesi olucam inşallah. Allah hepimize bebeğimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin..
Merhaba kizlarr....
Allah nasip ederse bende mart annesi olacagim bugun doktora gittik,7+4 haftalik dedi doktor...
beklenen dogum tarihi 12 Mart ...
Benimkidxe surpriz oldu.... Daha 4 bucuk aylik bir oglum var hersey zaten okadar yeniydiki benim icin,ama Rabbim nasip etti tekrar hamd olsun ...
Cunki bundan once 3- 4 yil olmadi Polikistik over teshisi kondu ve zaten ilk oglumda tam tup bebek tedavisine baslayacakken bize surpriz yapmisti,gecen yil gene mart annesiydim,bundada oyle oldu :))
Allahim herkese kolay bi saglikli bir hamiellik nasip etsin insallah...
herkezlere merhaba bende mart annesi olucam inşallah. Allah hepimize bebeğimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin..
günaydın caznur
hangi yakadasın sen ona göre konsusalım