tebrik ederim canım sağlıkla alırsın kucagına insallah
hoşgeldin aramıza
İstanbulda yaşayan arkadaşlar bir sorum olcak size hangi hastaneye ve hangi doktora gidiyorsunuz.. ben hala hastane ve doktor konusunda çok kararsızım ...
slm kızlar nasılsınız?
benim şu vücudumdaki isilik gibi benekler canımı çok sıkıyo...
progestanı günde 1tane alcam artık denicem bakalım omu yapıyo bilmiyorumkismile offffff....
bende progestan 200 mg günde 3 kere fitil olarak kullanıyorum. hiç yan etkisi olmadı.
slm kızlar nasılsınız?
benim şu vücudumdaki isilik gibi benekler canımı çok sıkıyo...
progestanı günde 1tane alcam artık denicem bakalım omu yapıyo bilmiyorumkismile offffff....
hoşbulduk. bende yarın kontrole gidicem inşallah kalp atışlarını dinleriz dedi doktor bakalım.
allah korusun. yarın kontrole gitcem ben bakalım nolacak yarın kalp atışlarını görürüz umarım.
salı günü dr gittim. bir kese gördük. bebeği de gördük. dr. kalp atışlarını dinletti.çok mutlu oldum. ikinci gözükmedi. alttan baktı. varsa sonra görürüz dedi. çarşamba çok tahlil yaptırdım. düşük yapacak herşeyin tahlilini yaptırdık. sadece kedi mikrobuna bağışıklık kazanmamışım. kedilerden uzak duracağım. gerçi sebzeleri buharda pişiriyorum. diyet yaptığım için yeşillik yemiyorum. meyveleri de komposto yapıyorum.
kendimi rahatlamış hissediyorum.
jinemed kalamışta melike hanıma gidiyorum..%100 tavsiye edebileceğim bir doktor..
canım 8 haftalık olmuşsunuz maşallah dinlersiniz tabiii. ne muhteşem bişey yaaa.
kızlar yarın 6+3 oluyoruz. eşim doktora gidelim belki kalp atışlarını görürüz dedi. açıkçası bende çok istiyorum ve çok korkuyorum. gitsek ne olacakki. salı gidecektik zaten. görünmezmi acaba
insallah göreceksiniz hayırlısıyla canım
gözün aydın canım ben de merak edıyorum tahlil sonuclaırmı ne cıkacak bakalım
hastane uzak olunca kontrolü beklıyorum sonucları da gösterırken alıcam ınsallah
bu arada nıye dıyet yapıyorsun canım merak ettım
fiyatlardan bahsedebılırmısın bıraz canım
bence gıdebılırsıız sultancım ben de o cıvara duymustum
bekleyemıyorsanız gidin ne olacak :)
kalp sesleri için gideceksiniz değil mi canım.hadi bakalım bende sizi merakla bekliyor olacağım burada.aramızda bir gün var seninle. benimde randevum cumartesi günü inşallah ikimizde duyarız bu gidişimizde miniklerimizin pıtpıtlarını:Saruboceq::Saruboceq:canım yaa içimi nasıl rahatlattın. çoooook sağolll.o zaman eşime söyliyim yarın gidelim. aayyy heyecan yaptım şimdi yaaa
kızlar yarın 6+3 oluyoruz. eşim doktora gidelim belki kalp atışlarını görürüz dedi. açıkçası bende çok istiyorum ve çok korkuyorum. gitsek ne olacakki. salı gidecektik zaten. görünmezmi acaba
kalp sesleri için gideceksiniz değil mi canım.hadi bakalım bende sizi merakla bekliyor olacağım burada.aramızda bir gün var seninle. benimde randevum cumartesi günü inşallah ikimizde duyarız bu gidişimizde miniklerimizin pıtpıtlarını:Saruboceq::Saruboceq:
canım yaa içimi nasıl rahatlattın. çoooook sağolll.o zaman eşime söyliyim yarın gidelim. aayyy heyecan yaptım şimdi yaaa
kalp sesleri için gideceksiniz değil mi canım.hadi bakalım bende sizi merakla bekliyor olacağım burada.aramızda bir gün var seninle. benimde randevum cumartesi günü inşallah ikimizde duyarız bu gidişimizde miniklerimizin pıtpıtlarını:Saruboceq::Saruboceq:
inşallah canım yaaa. sana cumartesimi gel dedi bana önce 8. haftada dedi sonra baktı telaşlıyım 2 hafta sonra dedi. ama salı günü 2 hafta oluyor olacak. bekleyemyorum. eşimede söyledim gidelim dedi. inşallah duyarız yaaa. acaba ne hissederim o anda. kesin ağlarım eşimde