duhancım benım daha önce bulantım yoktu doktor sordugunda cok rahttım vermedı o yüzden hap
iki gündür basladı zaten ilk gün fena carptı simdi bulantı dayanılır sekılde en azından
hapa zorunlu kalmadıkca basvrmayı dusunmuyorum canım
bizlerden çok doktorunun dediği önemli tatlım.ama mümkün olduğunca dinlenmene bak canım.ne olur ne olmaz.sonra yine kendine kızmamak içinyerimseniben
merhaba kızlar beni de aranıza alır mısınız? ben 8 haftalık hamileyim. beklenen doğum tarihi 10 mart.
hoşbuldum teşekkürler. burada pek akıcı bi sohbet yok sanırım gördüğüm kadarıyla.tebrikler canım hoşgeldina.s.
merhaba kızlar beni de aranıza alır mısınız? ben 8 haftalık hamileyim. beklenen doğum tarihi 10 mart.
hoşbuldum teşekkürler. burada pek akıcı bi sohbet yok sanırım gördüğüm kadarıyla.[
oluyoda canım bugün kimse yok sessilik var forumda :))))
slm kızlar nasılsınız?
benim şu vücudumdaki isilik gibi benekler canımı çok sıkıyo...
progestanı günde 1tane alcam artık denicem bakalım omu yapıyo bilmiyorumkismile offffff....
slm kızlar nasılsınız?
progestanı günde 1tane alcam artık denicem bakalım omu yapıyo bilmiyorumkismile offffff....
teşekkürler.senin bebişte hayırlı olsun.hayırlı olsun bebeğin ve anneliğin... mutluluklar...
slm kızlar nasılsınız?
hoşbuldum teşekkürler. burada pek akıcı bi sohbet yok sanırım gördüğüm kadarıyla.