2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

duhancım benım daha önce bulantım yoktu doktor sordugunda cok rahttım vermedı o yüzden hap
iki gündür basladı zaten ilk gün fena carptı simdi bulantı dayanılır sekılde en azından
hapa zorunlu kalmadıkca basvrmayı dusunmuyorum canım

anladım cnm bir an önce daha rahat günlere erişiriz inş.

slm kızlar nasılsınız?
benim şu vücudumdaki isilik gibi benekler canımı çok sıkıyo...
progestanı günde 1tane alcam artık denicem bakalım omu yapıyo bilmiyorumkismile offffff....

merhaba kızlar beni de aranıza alır mısınız? ben 8 haftalık hamileyim. beklenen doğum tarihi 10 mart.

slm kızlar nasılsınız?
progestanı günde 1tane alcam artık denicem bakalım omu yapıyo bilmiyorumkismile offffff....

azize benide listeye ekleyebilir misin? klübe yeni katıldığım için özel mesaj hakkım yok sanırım. bilgilerimi aşağıda belirtiyorum. teşekkürler...

yaş 30
SAT 26 Mayıs
kilo 60
güncel not: kese görüldü

slm kızlar nasılsınız?

progestan mı yaptı? bende progestan kullanıyorum ama ben böyle bir yan etkisini görmedim. yan etkilerinde de hatırlamıyorum. doktoruna sor bence. geçmiş olsun...

slm kızlar nasılsınız?

geçer insallah Azizecim devam ederse danıs doktora belki alerjık bir durumun vardır

merhaba kızlar beni de aranıza alır mısınız? ben 8 haftalık hamileyim. beklenen doğum tarihi 10 mart.

tebrıkler canım sagsalım al kucagına ınsallah
hosgeldın aramıza

hoşbuldum teşekkürler. burada pek akıcı bi sohbet yok sanırım gördüğüm kadarıyla.

canım hepimizde ilk zamanların heyecanı tedırgınlıgı var su sıralar
bazı arkadaslarımız kalp atıslarını dahi duymadılar henüz
olumsuz iki haber de alınca böyle bir çekimserlik düüştü üzerimize
bir de malum bulantılar halsizlikler derken sessizlik cok normal
zamanla üzerimizden atıcaz endişeleri
çatır çatır muhabbet edecegiz insallah burada
bu biraz da hepimizin istegine emegine baglı
benim de arzum güzel dostlukların paylasımların olusmasından yana
bu çok özel yolculukta en iyi arkadas biziz çünkü brbirimize değil mi

iki arkadasımız ne yazık kı kaybettı bebeklerını
hepimizi epeyce etkilendık bundan canım

allah korusun. yarın kontrole gitcem ben bakalım nolacak yarın kalp atışlarını görürüz umarım.

X