2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

evet ya tesadüfün böylesi işte..bizimkiler sürpriz bebek oldu umarım allah bir kolaylık verirde zorlanmayız...ben en çok kızım olumsuz etkilenir mi acaba diye korkuyorum...

:) gerci benimki süpriz olmadi,bebek isdeyeli 2 inci ayimda hamile kaldim evet cok zor olucak ama oglum cok yalniz ben almanyada yasiyorum kimsem yok,bari beraber buyur arkadas gibi olurlar diye dusunduk disari cikardigimda,cocuk görunce heyecanini göreceksin, okadar seviniyo,tabi bu zevkli yanlari birde zor yanlarini dusunmek bile isdemiyorum uykusuz geceler felan kiskanclikkafamçokkarıştı

kızlar göbüş topikimizide açtım kaydirigubbakcemile5
göbüşler büyüdükçe ordan paylaşırız kaydirigubbakcemile5

hayırlı olsuntopiğimiz canım :CüvCüv:

insallah iyi bir doktora düşersin de sen de duyarsın canım

azizecim bu benim ilk bebeğim olacakhihoyyyt

benim de ilk olacak kısmetseopuyorumnanaktan

maşallah nefisem bebişi büyütmüşsün baya ne mutlu sana gördün bebişini bugün
darısı bizlere olsun insallah bizde de herşey yolundadır saglıcakla
daha gözle görülür hale gelmiştir artık bebişin nasıldı görüntü ultrasonda anlatsana canım
ben de senin zamanlarında randeuya gidicem daha bir haftam var merak ediyorum büyüdü mü

bende hiç öyle olmadı canım. bi anda yemek yemeden kesildim. ama ara ara zorluyorum kendimi bişeler yemek için

benim de bazen iştahım oluyor bazen olmuyor
bugün mesela karnım aç ama canım çekmiyor bişey yiyeyim

hayırlı olsun canım ne güzel mucizelerle dolu topiğimiz
insallah sağsalim alırsın bunu da kucagına

kesinlikle şimdiden harika ilerisi kimblir ne kadar büyülü bir yolculuk
Rabbim göstersin o günleri de hayırlısıyla

tebrik ederim canım hayırlı olsun senin de haftan ileriymiş masalllah bebişimize
lekelenmeler konusunda doktoruna danıs tarif et normal olabılıyormus bazı lekelenmeler

hosgeldin canim ,hayirli olsun ne kadar kalabaliklasdik massallahevet bende okudum hafda hafda gebelik bölumunde yaziyordu,devir teslim kanamasi imis,bazi hamilelerde olabiliyormus,ama yinede tedbirli olmakda fayda var doktoruna bi kontrol olsan hem icin rahat eder hem önlem icin,umarim devir teslim kanamasidir diyelim

sermestcim ,tam bebek seklini almamis daha ama bas kismi belli oluyodu,doktor kipirdayabilir bu hafdada artik dedi ama bi hareket göremedik bizimki tembel galibaa.scok guzel bi duygu,tam anlasilamasada ,hadi canim insallah hafdaya sende bebisi ni göreceksin,

saol azizecim,belki erken döllenmede olabilir,

canmm ya senle sat larımız aynı ama sen 9haftalıksın nasıl oluyo ?
ben dr.dediğine göre bugün 7.haftam bitti geçen hafta perşembe dr.daydık 6+1 demişti ben neden bukadar geriyim acaba bilmiyorumkismile bişeymi var bilmiyorumkismile

satta göre bende 8haftalık gözüküyom.

nefisecim bende korunmayı bıraktıktan 2ay sonra hamile kaldım...

ne mutlu kızlar size cok beklemeden gelmiş meleklerınız
RAbbim kimseye hasretini yasatmasın cok zor

ayy canlandırmaya calısıyorum da gözümde ne heyecanlı geliyor hayali bile
gecen gittigimde yolk kesesnin yanında minicik nokta şeklindeydi miniğim
cetvel gibi bişeyle işaretledi de oradan anladım
o yüzden cok merak ediyorum simdi büyümüştür insallah da göze gelir

Azizecim endişe etme bak hepimizde ufak tefek farklılıklar var
zamanla acıgı kapatıyormuş ufaklıklar

azizecim endiselenecek bisey yok canim dedigim gibi sen gec ben erken döllenme olmusuzdur,benden iri bebek dogcani pek sanmiyorum cunku iki bebisimde 2bucuk kilolarda dogdu benim,bizde genetik bende ufak tefegim ve 2bucuklarda dogmusum lutfen canini SIKMA:1hug:

inşallah bişey yoktur canmm :Saruboceq:
şu dr.zamanım bi gelsde görsem bebişi boshayallersmile kısmetse 5ağustosta gidicem boshayallersmile

nefisecim sende avatar resmini hamiş yap...gebelik çizelgenide yap canmm.
listemizin aşağısında linkleri var canmm kaydirigubbakcemile5

Azizecimm çizelgen basımı döndürüyor sürekli bir değişim var masallah:)
böyle sata göre takip et sen insanın içi daha iyi avunuyor o zaman
bu arada benim de randevum 5 agustosta gecen de aynı gitmiştik senle doktora
sanırım dogumumuz da aynı gün olacak bu gidişle:)

evet canmm sata göre değiştirdim bakalım gidişimde usg de kaç haftalık çıkıcak merak ediyom...ben 15 günde bir gidicem canmm 16.haftaya kadar.ALLAHIM KISMET EDERSE :Saruboceq:

kızlar bişey sorcam...siz progestan alıyomusunuz?günde kaç tane?
ben 3tane alıyom 1haftadır vücudumda kırmızı isilik gibi şeyler çıktı...
dr.aradım cildiyeye giy dedi. bende eczane arkadaşım var ona ordum progestan yapar dedi.
şimdi günde 1tane içicem bakalım geçicekmi çok fena yaa

arkadaşlar bizim mesai bitti iyi akşamlar diliyorum sizlere yarın görüşmek üzere....bye..

iyi aksamlar caznur iyi bak bebişine de kendine de

azizecim ben jel olarak kullanıyorum bilmiyorum bende öyle bişey olmadı
ama bu progestanın hap şekli evlere şenlik bir ilaç
acayip etkileri var insan üzerinde jeli daha rahat

offf yaaa sinir oluyom...
kanaması yada lekelenmeleri olana verilir aslında ama dr.um çok abarttı bunu benneyaptımki
ben günde 1tane içicem artık sanki o hap kurtarcak töbe töbe olcağın önüne bişey geçemez ben bunu bilirim benneyaptımki

canım bende günde 3 kere 2 şer tane alıyorum progestan kapsül.ilk zamanlar çok başımı döndürüyordu ama şimdi epeyce azaldı baş dönmeleri artık hemen hemen hiç hissetmiyorum

canım orası öyle de ne olur ne olmaz tedbiren kullanıyoruz
aynı durum benim için de gecerli
biz tedbirimizi alalım takdir Allahtan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…