2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bişey sorcam...siz progestan alıyomusunuz?günde kaç tane?
ben 3tane alıyom 1haftadır vücudumda kırmızı isilik gibi şeyler çıktı...
dr.aradım cildiyeye giy dedi. bende eczane arkadaşım var ona ordum progestan yapar dedi.
şimdi günde 1tane içicem bakalım geçicekmi çok fena yaa
banada eczacı sabah 1 akşam 1 dedi canım
selam kizlar ben geldim daha yeni doktordan.kalp atisimizida bebisimide gördum:teytey:sata göre 8+2gunluktuk doktor ölcdu,9 hafdalik dedi.icim öyle bi rahat ettiki sukur Allahima hersey yolundaymis,insallah diger hamislerde sorunsuz sekilde kalp atislari ni ve bebislerini görmek nasip olur:Saruboceq:
gözün aydın canım:nazar:

selam kızlar, bende 8 haftalık hamileyim..mart başında kucagıma alıcam inş. listeye beni de ekler misiniz???:KK1:

Merhaba kizlarr....

Allah nasip ederse bende mart annesi olacagim bugun doktora gittik,7+4 haftalik dedi doktor...

beklenen dogum tarihi 12 Mart ...

Benimkidxe surpriz oldu.... Daha 4 bucuk aylik bir oglum var hersey zaten okadar yeniydiki benim icin,ama Rabbim nasip etti tekrar hamd olsun ...
Cunki bundan once 3- 4 yil olmadi Polikistik over teshisi kondu ve zaten ilk oglumda tam tup bebek tedavisine baslayacakken bize surpriz yapmisti,gecen yil gene mart annesiydim,bundada oyle oldu :))

Allahim herkese kolay bi saglikli bir hamiellik nasip etsin insallah...

Mihriban bebiş geliyormuş hayırlı olsun arkadaşım.Senin bıcırık süpriz yapmış.Aslında çok iyi olmuş , başta sıkıntı çekersin ama sonra rahat edersin.Benimle ablam arasında 1 yıl 10 gün var yani biz de ard arda olmuşuz ve ikiz gibi büyümüşüz.İyi ki öyle olmuş diyoruz.Hep çok iyi anlaştık...

Mihriban bebiş geliyormuş hayırlı olsun arkadaşım.Senin bıcırık süpriz yapmış.Aslında çok iyi olmuş , başta sıkıntı çekersin ama sonra rahat edersin.Benimle ablam arasında 1 yıl 10 gün var yani biz de ard arda olmuşuz ve ikiz gibi büyümüşüz.İyi ki öyle olmuş diyoruz.Hep çok iyi anlaştık...

Sagol canim,evet surpriz yapti :) Hayirlisi olsun , dedigin gibi biraz zorluk cekecegim,ama gelip gecici diyorum ondan sonra rahatlarim.. Bende oglumu dusundugum zaman ne guzel kardesiyle arasinda sadece 1 yil olacak Allahin izniyle. Yanina arkadas... Hem,zaten co acmak istemiyordum arayi,kendiliginden geldi RaBBIM nasip etti yine ne mutlu bana diyorum.

Sagol canim,evet surpriz yapti :) Hayirlisi olsun , dedigin gibi biraz zorluk cekecegim,ama gelip gecici diyorum ondan sonra rahatlarim.. Bende oglumu dusundugum zaman ne guzel kardesiyle arasinda sadece 1 yil olacak Allahin izniyle. Yanina arkadas... Hem,zaten co acmak istemiyordum arayi,kendiliginden geldi RaBBIM nasip etti yine ne mutlu bana diyorum.

Günaydın,, hoş geldiniz sizde hayırlı uğurlu olur inşlalh bebeğiniz

günaydız kızlarrr herkes çok iyidir inşallah. yeni gelen kızlar hoşgeldiniz siz ve bebişlerinizzz. Allahım hepimize sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah

herkezlere merhaba bende mart annesi olucam inşallah. Allah hepimize bebeğimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin..

İstanbulda yaşayan arkadaşlar bir sorum olcak size hangi hastaneye ve hangi doktora gidiyorsunuz.. ben hala hastane ve doktor konusunda çok kararsızım ...

Merhaba kizlarr....

Allah nasip ederse bende mart annesi olacagim bugun doktora gittik,7+4 haftalik dedi doktor...

beklenen dogum tarihi 12 Mart ...

Benimkidxe surpriz oldu.... Daha 4 bucuk aylik bir oglum var hersey zaten okadar yeniydiki benim icin,ama Rabbim nasip etti tekrar hamd olsun ...
Cunki bundan once 3- 4 yil olmadi Polikistik over teshisi kondu ve zaten ilk oglumda tam tup bebek tedavisine baslayacakken bize surpriz yapmisti,gecen yil gene mart annesiydim,bundada oyle oldu :))

Allahim herkese kolay bi saglikli bir hamiellik nasip etsin insallah...

hosgeldin canım aramıza masallah ne güzel bir süpriz olmus bu böyle araları yakıncacık
bende de pko var benım de negatif bir asılamadan sonra ve planlanan tüp bebekten önce süpriz yaptı geldi melegim demek böyle peşpeşe süprizler yasamak da nasip oluyor ümitsiz olmamak lazım insallah saglıkla büyütürsün her ikisini de
ben de istiyorum daha şimdiden insallah bana da böyle nasip olur peşpese
saglıkla hele bi karnımızdakini büyütmek nasip olsun da

herkezlere merhaba bende mart annesi olucam inşallah. Allah hepimize bebeğimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin..

tebrık edeırm canım hayırla saglıkla al kucagına ınsalllah

X