2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

geldim allaha şükür herşey yolunda kızlar bebişin kalp atışını duyduk Deşimide çağırdı doktor çok güzeldi ilaçlar devam ayrıca iğne olucam 3günde 1 ilişki yasak iş yapmak yasak ama günlük aktiviteni yap dedi 15gün sonra gene çağırdı birşey olursa mutlaka gel dedi

aynen canım
şimdide cumartesi kalp atışı olacak mı diye meraktan çatlıyorum bende...
inşallah onu duyunca da devam edecek mi diye içim içimi yiyecek offf ki ne off yani....

insallah hayırlısıyla duyacaksın canım
onunla da bıtmıyor kı bız duyduk güya
sımdı kalp atımı devam edıyor mu büyüyor mu endişesi
sanırım bu merak bu endişe aynen devam edecek
Allah yardımcımız olsun sagsalım kavustursun evlatlarımıza ınsallah

ayy canım cok sevındım ınan kı
merak edıyordum yazmamıssın tekrar dıye
aman bundan sonra cok dıkkat et kendıne
dılerım hersey yolunda gıder artık
demek pıtpıtları da duydunuz
ne harıka bır duygu dıymı
Allahım hep duymayı nasıp et hepmıze

çok sağolun kızlar desteğiniz için muhteşem doktorda sağolsun iyice sesini açtı dışarı kadar çıkmış annemlerde geliyor iş yapmıyım yatıyım diye şehir dışına gelin geldim(( zorluğunu gene gördüm

hadi geçmiş olsun gözün aydın canım.aman dikkat et kendine.bu aralar günlük aktivitelerini bile oldukça kısıtla bence.zaten doğumumuza ne kaldı ki şurada topu topu 7-7.5 ay sıkarız dişimizi ne olacak ki değil mi amaopuyorumnanaktan

ah ah iyi bilirim gurbeti canım
ne güzel annen yanında olacak
güç al ondan güç kat bebegine

topu topu yedı aycık ha:)
ya ban günler gecmiyor bir sonraki randevuya kadar
nasıl gececek bu aylar ahh ahh

bugün ilk defa bulantım oldu demiştim ya
hala devam ediyor aksam aksam
çorbayla duruyor midem ondan mı acaba
ama baska bısey yemeye korkuyorum
off gece gece zor oluyormus ya

topu topu yedı aycık ha:)
ya ban günler gecmiyor bir sonraki randevuya kadar
nasıl gececek bu aylar ahh ahh
evet canım kesinlikle günler geçmiyor:hulya:
heleki benim gibi 8 yıl beklemiş ve bundan önce 3 başarısız tüp bebek denemesi olan biri için.ama bu kadar bekleyip didindikten sonra o aylar gözüme çok az geliyor canım yaa.sonra gün içinde zaman duruyor ama ne acayip bir çelişki değil mibilmiyorumkismile

walla bende şuanda çubuk kraker yiyorum yemek yiyememek çok zor yahuu gücünüde toparlayamıyorsun sıcak bi yandan...7-7.5 ay:jeyyarffff offfff

aynen öyle canım hayırlısıyla tamamlarız ınsallah

walla bende şuanda çubuk kraker yiyorum yemek yiyememek çok zor yahuu gücünüde toparlayamıyorsun sıcak bi yandan...7-7.5 ay:jeyyarffff offfff

ay bugün iki paket bitirdim ondan daha almiyim canımakannehir
gel tezkere gel tezkere durumundayız desenize kızlar:)

canım senin normaldir. o jelden oluyordur. kahverengi derken öyle değil. benim çamur gibi geliyordu ve sürekli. öyle ilaçla değil canım. korkma canım. merak etme annesi bebişin çok sağlıklı

canım ben kendimden dolayı demiştim. doktor bana öyle demişti çünkü. 2 doktora gitmiştim ikiside aynını demişti sağlıkçı değilim canım ama 2 düşük yaptım ondan biliyorum. ama dediğin gibi öyle ara ara olmuyor sürekli geliyordu benim. donmuş kan gibi içi pıhtı pıhtı ama kahverengiydi çamur gibi.bende 5 yıl bekledim canım inan ne kadar zor olduğunu çok iyi biliyorum hemde çokkkk.

canım yaaa çok sevindim inan hemde çoook. Allahıma şükürler olsun. Rabbim sana bağışlasın inşallah bebeğini. kurban olurum onu verene canımmmm. sana ve hayata sımsıkı bağlansın bebeğin

canım neden bilmiyorum garip bi duygu ama. 5 yıl bekledim. 5 yıl hergün her an. zaman geçmiyordu o zamanda sanki. ama şimdi sanki o yıllar su gibi geçmiş şu 2 hafta geçmek bilmiyor gibi. sanki dakikalar bile uzuyor. çok tuhaf geliyor banada.

çokkk sağol sultan hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalım hepimizin bebişi sıkı sıkı tutunsun bırakmasınlar annelerinin göbişlerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…