- 10 Kasım 2008
- 6.179
- 442
aynen canım
şimdide cumartesi kalp atışı olacak mı diye meraktan çatlıyorum bende...
inşallah onu duyunca da devam edecek mi diye içim içimi yiyecek offf ki ne off yani....
geldim allaha şükür herşey yolunda kızlar bebişin kalp atışını duydukDeşimide çağırdı doktor çok güzeldi ilaçlar devam ayrıca iğne olucam 3günde 1 ilişki yasak iş yapmak yasak ama günlük aktiviteni yap dedi 15gün sonra gene çağırdı birşey olursa mutlaka gel dedi
hadi geçmiş olsun gözün aydın canım.aman dikkat et kendine.bu aralar günlük aktivitelerini bile oldukça kısıtla bence.zaten doğumumuza ne kaldı ki şurada topu topu 7-7.5 ay sıkarız dişimizi ne olacak ki değil mi amaopuyorumnanaktangeldim allaha şükür herşey yolunda kızlar bebişin kalp atışını duydukDeşimide çağırdı doktor çok güzeldi ilaçlar devam ayrıca iğne olucam 3günde 1 ilişki yasak iş yapmak yasak ama günlük aktiviteni yap dedi 15gün sonra gene çağırdı birşey olursa mutlaka gel dedi
evet canım kesinlikle günler geçmiyor:hulya:topu topu yedı aycık ha:)
ya ban günler gecmiyor bir sonraki randevuya kadar
nasıl gececek bu aylar ahh ahh
evet canım kesinlikle günler geçmiyor:hulya:
heleki benim gibi 8 yıl beklemiş ve bundan önce 3 başarısız tüp bebek denemesi olan biri için.ama bu kadar bekleyip didindikten sonra o aylar gözüme çok az geliyor canım yaa.sonra gün içinde zaman duruyor ama ne acayip bir çelişki değil mibilmiyorumkismile
walla bende şuanda çubuk kraker yiyorum yemek yiyememek çok zor yahuu gücünüde toparlayamıyorsun sıcak bi yandan...7-7.5 ay:jeyyarffff offfff
canım senin normaldir. o jelden oluyordur. kahverengi derken öyle değil. benim çamur gibi geliyordu ve sürekli. öyle ilaçla değil canım. korkma canım. merak etme annesi bebişin çok sağlıklıcanım ya bak içime korku düştü şimdi benim
progestanı vajınal jel olarak kullanıyorum ben
topak topak peynır kesıgı gıbı fazlası gerı gelıyor sonradan
irmik tanesi gibi minik minik artıklar düşün öyle
genelde pembemsi renkli oluyordu bugün kahve gibi geldi artıkları ilacın
ama öyle kanama lekelenme gibi bişeyim yok
normal midir bu acaba bak kahverengı dıyınce olayı dırek kendıme bagladım ben sımdı:S
sermest canım senin jelinin o şekilde ara ara kahverengi gelmesi gayet normal.içeride fazla süre kalan jeller o şekilde kahverengi geliyorlar.kendine bağlanacak bir durum yok yani.ayrıca neden öyle dediğini anlamadım ben S&U ya doktorunun 8 senedir bebek sahibi olmaya çalışan biri daha da önemlisi sağlıkçı olarak bizi korkutan kahverengi akıntılar değil taze kırmızı kandır.sanırım onun durumuyla ilgilidir akıntısının rengiCADIARZU
geldim allaha şükür herşey yolunda kızlar bebişin kalp atışını duydukDeşimide çağırdı doktor çok güzeldi ilaçlar devam ayrıca iğne olucam 3günde 1 ilişki yasak iş yapmak yasak ama günlük aktiviteni yap dedi 15gün sonra gene çağırdı birşey olursa mutlaka gel dedi
evet canım kesinlikle günler geçmiyor:hulya:
heleki benim gibi 8 yıl beklemiş ve bundan önce 3 başarısız tüp bebek denemesi olan biri için.ama bu kadar bekleyip didindikten sonra o aylar gözüme çok az geliyor canım yaa.sonra gün içinde zaman duruyor ama ne acayip bir çelişki değil mibilmiyorumkismile