- 19 Ekim 2007
- 4.312
- 16
- 45
saol sultancım biraz fazla pimpirikliyiz malum bugünlerde:)
canım neden bilmiyorum garip bi duygu ama. 5 yıl bekledim. 5 yıl hergün her an. zaman geçmiyordu o zamanda sanki. ama şimdi sanki o yıllar su gibi geçmiş şu 2 hafta geçmek bilmiyor gibi. sanki dakikalar bile uzuyor. çok tuhaf geliyor banada.
çokkk sağol sultan hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalım hepimizin bebişi sıkı sıkı tutunsun bırakmasınlar annelerinin göbişlerini
canım o jelden bende kullandım. içerisini sanki yara gibi yapıyor pütür pütür geliyor. acıtıyor bile bazen. ondan canım. sen hiiiç merak etme anneciğiii kuzun sana sımsıkı bağlı daha çok bağlansın diye kullandığın ilaçlar yapıyor. Allahım korusun onuda senide
çokkk sağol sultan hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalım hepimizin bebişi sıkı sıkı tutunsun bırakmasınlar annelerinin göbişlerini
benimde haftaya canım yaaa. haftaya salı günü gidecem inşallah.iyi şeyler olacak insallah sultancım
sen de duyacaksın sagsalım kalp atıslarını
benım de haftaya randevum gün sayıyorum inan ki
yaaa sorma bende 3 ağustosda gidicektim kısmet bugüneymiş ama nasıl korktum atmıcak diye...inş sende bebişinin kalbinin pıt pıt atışını duyucan cidden acaip bir deneyimmiş
kızlarr herkesee günaydınnnnnn
dün 3 tane salatayla geçirdim günümü şimdide beyaz leblebi yiyorum. herşey kokuyor sankii benim gibi olanınız var mı bu gidişle hastanelik olucam((( hiç bişey yapmaya halim yok
kızlarr herkesee günaydınnnnnn
dün 3 tane salatayla geçirdim günümü şimdide beyaz leblebi yiyorum. herşey kokuyor sankii benim gibi olanınız var mı bu gidişle hastanelik olucam((( hiç bişey yapmaya halim yok
günaydın canım. benimde midem kötü canım. sabah bi bulantı bi ağrıyla uyandım. şimdi kahvaltı yapıp ilaç içmem lazım ama midem öyle kötüki canım hiçbişey istemiyor. seni çok iyi anlıyorum canım
günaydınn kızlar evet canım aynen akşam bende istifra ettim pek bi mutluydum hiç midem bulanmıyo turp gibiyim diyodum akşam yatana kadar berbattı midem bugün iyiyim bakalım inşallah iyi geçiririz hamileliğimizi
bide akşam rüyamda görüyorum kan pıhtısı geliyo sonra bebeğimin kalbi durmuş almışlar ben kızlara nasıl söyleyeceğim diye üzülüyorum gelişimci ile çiğdemden çok etkilendim kızlar allah en kısa zamanda bebeklerinize kavuşmayı nasip etsin rüyası bile çok üzücüydü siz gerçeğini yaşadınız allah yardım etsin
günaydınn kızlar evet canım aynen akşam bende istifra ettim pek bi mutluydum hiç midem bulanmıyo turp gibiyim diyodum akşam yatana kadar berbattı midem bugün iyiyim bakalım inşallah iyi geçiririz hamileliğimizi
bide akşam rüyamda görüyorum kan pıhtısı geliyo sonra bebeğimin kalbi durmuş almışlar ben kızlara nasıl söyleyeceğim diye üzülüyorum gelişimci ile çiğdemden çok etkilendim kızlar allah en kısa zamanda bebeklerinize kavuşmayı nasip etsin rüyası bile çok üzücüydü siz gerçeğini yaşadınız allah yardım etsin
bulantım yok canım ama inanılmaz kötüyüm hareket etmeye halim yok yemek yiyemiyorum diye. çok zor zamanlar havalarda sıck. ben pazar gününden beri ilaç içmiyorum açım çünkü
ilk iki hafta bişeyim yoktu şimdi başladı ne gzel günlerdi o iştahlı günler
bende başlarda çok iyidim çok seviniyodum bişeyim yok diyee ama şimdi berbat durumdayım. işten izin alıp evde dinlenmeyi düşünüyorum yoksa bu gidişle sonum kötü. hava çok sıcak o da etkiliyor bizi. inşallah 3-4 ayından sonraa bu günlerin acısını çıkarırız
bende gelişimci ve çiğdeme çok üzüldüm allah sabır versin