2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

saol sultancım biraz fazla pimpirikliyiz malum bugünlerde:)

canım o jelden bende kullandım. içerisini sanki yara gibi yapıyor pütür pütür geliyor. acıtıyor bile bazen. ondan canım. sen hiiiç merak etme anneciğiii kuzun sana sımsıkı bağlı daha çok bağlansın diye kullandığın ilaçlar yapıyor. Allahım korusun onuda senide

canım neden bilmiyorum garip bi duygu ama. 5 yıl bekledim. 5 yıl hergün her an. zaman geçmiyordu o zamanda sanki. ama şimdi sanki o yıllar su gibi geçmiş şu 2 hafta geçmek bilmiyor gibi. sanki dakikalar bile uzuyor. çok tuhaf geliyor banada.

ne güzel tarif etmişsin içinde bulundugumuz hali canım

çokkk sağol sultan hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalım hepimizin bebişi sıkı sıkı tutunsun bırakmasınlar annelerinin göbişlerini

insalllah canım

canım o jelden bende kullandım. içerisini sanki yara gibi yapıyor pütür pütür geliyor. acıtıyor bile bazen. ondan canım. sen hiiiç merak etme anneciğiii kuzun sana sımsıkı bağlı daha çok bağlansın diye kullandığın ilaçlar yapıyor. Allahım korusun onuda senide

saol canım ya güzel desteginiz icin hepinize tesekkurler
burası iyi gelecek hepimize
sagsalim büyütüp kucagımıza alıcaz evlatlarımızı
sonrada yaramazlıklarından dert yanacagız kısmetse:)

çokkk sağol sultan hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalım hepimizin bebişi sıkı sıkı tutunsun bırakmasınlar annelerinin göbişlerini

amin canımm amin inşallah. çok şükür sen kalp atışlarını duydun darısı bize inşallah. zaman geçmiyor yaaa. daha 1 hafta var. koskoca 1 haftaaaaaaaaaaaa ve çok merak ediyorum neler olacak.

iyi şeyler olacak insallah sultancım
sen de duyacaksın sagsalım kalp atıslarını
benım de haftaya randevum gün sayıyorum inan ki

yaaa sorma bende 3 ağustosda gidicektim kısmet bugüneymiş ama nasıl korktum atmıcak diye...inş sende bebişinin kalbinin pıt pıt atışını duyucan cidden acaip bir deneyimmiş

kimbilir daha ne güzel deneyımlerımız olacak hayırlısıyla

kızlar ben cıkıyorum
hepinize bebişlerinizle sağlıklı hayırlı geceler diliyorum

iyi şeyler olacak insallah sultancım
sen de duyacaksın sagsalım kalp atıslarını
benım de haftaya randevum gün sayıyorum inan ki
benimde haftaya canım yaaa. haftaya salı günü gidecem inşallah.

yaaa sorma bende 3 ağustosda gidicektim kısmet bugüneymiş ama nasıl korktum atmıcak diye...inş sende bebişinin kalbinin pıt pıt atışını duyucan cidden acaip bir deneyimmiş

sağoll canımmm inşallah yaaa. inşallah hepimiz duyarız o güzel duyguyu tadarız yaaa. benim yarın 6 haftalık olacak. geçen salı gittiğimde keseyi gördük 2 hafta sonra demişti. o 3 dedi ama sonra 2 dedi değiştirdi. eşime sürekli bi hastaneye gidelim bebeği görelim diyip duruyorum oda yakında isyan edecek az kaldı. delikafadulden alsanaalsanasmile

Azize;14356709]listemizde bazı arkadaşlardan hiç haber alamıyoz...bilgide vermiyolar....

slm kızlar.listeyii yenilemişsiniz ben yetişemedim.yeniden ekle istersen beni güzelim.sanırım henüz özel mesaj hakkım yok :))yaş:29 ( sat:28 mayıs)( tdt:4mart )kilo:63 ama bebeğimin kalbi atıyormuş :))çok nete girme fırsatım olmadığı gibi üzüntülü haberlere birşey demek gelmedi içimden :)herkes isteğine kavuşsun diliyorum !!

kızlarr herkesee günaydınnnnnn

dün 3 tane salatayla geçirdim günümü şimdide beyaz leblebi yiyorum. herşey kokuyor sankii benim gibi olanınız var mı bu gidişle hastanelik olucam:KK43:((( hiç bişey yapmaya halim yok

dün 3 tane salatayla geçirdim günümü şimdide beyaz leblebi yiyorum. herşey kokuyor sankii benim gibi olanınız var mı bu gidişle hastanelik olucam:KK43:((( hiç bişey yapmaya halim yok

günaydın canım. benimde midem kötü canım. sabah bi bulantı bi ağrıyla uyandım. şimdi kahvaltı yapıp ilaç içmem lazım ama midem öyle kötüki canım hiçbişey istemiyor. seni çok iyi anlıyorum canım

günaydınn kızlar evet canım aynen akşam bende istifra ettim pek bi mutluydum hiç midem bulanmıyo turp gibiyim diyodum akşam yatana kadar berbattı midem bugün iyiyim bakalım inşallah iyi geçiririz hamileliğimizi
bide akşam rüyamda görüyorum kan pıhtısı geliyo sonra bebeğimin kalbi durmuş almışlar ben kızlara nasıl söyleyeceğim diye üzülüyorum gelişimci ile çiğdemden çok etkilendim kızlar allah en kısa zamanda bebeklerinize kavuşmayı nasip etsin rüyası bile çok üzücüydü siz gerçeğini yaşadınız allah yardım etsin

günaydın canım. benimde midem kötü canım. sabah bi bulantı bi ağrıyla uyandım. şimdi kahvaltı yapıp ilaç içmem lazım ama midem öyle kötüki canım hiçbişey istemiyor. seni çok iyi anlıyorum canım

bulantım yok canım ama inanılmaz kötüyüm hareket etmeye halim yok yemek yiyemiyorum diye. çok zor zamanlar havalarda sıck. ben pazar gününden beri ilaç içmiyorum açım çünkü
ilk iki hafta bişeyim yoktu şimdi başladı ne gzel günlerdi o iştahlı günler

günaydınn kızlar evet canım aynen akşam bende istifra ettim pek bi mutluydum hiç midem bulanmıyo turp gibiyim diyodum akşam yatana kadar berbattı midem bugün iyiyim bakalım inşallah iyi geçiririz hamileliğimizi
bide akşam rüyamda görüyorum kan pıhtısı geliyo sonra bebeğimin kalbi durmuş almışlar ben kızlara nasıl söyleyeceğim diye üzülüyorum gelişimci ile çiğdemden çok etkilendim kızlar allah en kısa zamanda bebeklerinize kavuşmayı nasip etsin rüyası bile çok üzücüydü siz gerçeğini yaşadınız allah yardım etsin

bende başlarda çok iyidim çok seviniyodum bişeyim yok diyee ama şimdi berbat durumdayım. işten izin alıp evde dinlenmeyi düşünüyorum yoksa bu gidişle sonum kötü. hava çok sıcak o da etkiliyor bizi. inşallah 3-4 ayından sonraa bu günlerin acısını çıkarırız

bende gelişimci ve çiğdeme çok üzüldüm allah sabır versin

canım korkma dediğin gibi onlardan etkilenmişsindir canım. gaviscon vermişti bana doktor ama oda tok karnına.yiyemiyorumki ilacı içiyim.
bulantım yok canım ama inanılmaz kötüyüm hareket etmeye halim yok yemek yiyemiyorum diye. çok zor zamanlar havalarda sıck. ben pazar gününden beri ilaç içmiyorum açım çünkü
ilk iki hafta bişeyim yoktu şimdi başladı ne gzel günlerdi o iştahlı günler

canım o yönden çok şükür arada oluyor ama şükür. ama mide yönünden kötüyüm. progestanmı içiyordun sende ben sabah akşam içiyorum. ben hamile olduğumu öğrenmeden önce mide ağrıları başlamıştı gece bile uyanıyordum. hala öyle. ama bulantıda eklendi üstüne. ama şikayet yok. inanın mutlu oluyorum bebeğimin benimle olduğunu hatırlatıyor. eskiden biri şikayet ettiğinde derdim keşke benimde olsada benimde bulansa. o yüzden şikayet yokkk

bende başlarda çok iyidim çok seviniyodum bişeyim yok diyee ama şimdi berbat durumdayım. işten izin alıp evde dinlenmeyi düşünüyorum yoksa bu gidişle sonum kötü. hava çok sıcak o da etkiliyor bizi. inşallah 3-4 ayından sonraa bu günlerin acısını çıkarırız

bende gelişimci ve çiğdeme çok üzüldüm allah sabır versin

ben rapor aldım canım ama patronuma söyledim rapora gerek yok sen nasıl istersen dedi sağolsun Allah razı olsun. evden çalışıyorum.

X