2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

geldim arkadaşlar ama birazdan gene gidicem kese gözüktü gene kese bozulmuşmu bakalım dedi oda bozulmamış dedi ama kesede bebeği tam göremedi iğne verdi bide progesteron yetersizliği tedaviside kullanılan bi ilaç verdi...akşam alttan muayne edelim bebeğin kalp atşına bakalım ona görede tedavi yapalım dedi

geçmiş olsun cnm hayırlı haberlerle dönersin inş.

mrb kızlar nasılsınız bebişler nasıl

iyiyiz vildancığım :emir_bebek:sen nasılsın senin bebiş nasıl?

kizlar benim yarin randevum var,en son 5 hafdalik iken gitmisdim ne bebek nede kalp atisi göremedik erken oldugu icin yarin 8 +2 gunluk olmus olucaz,cok korkuyorum bi sorun cikacak diye,icim icimi yiyor

merhaba vildancım iyi sayılırız senin nasıl gidiyor bebişli hayat

fena değil canım kanamam azaldı ama b hcg biraz düşük çıktı akşam dr gideceğim inş sorun yoktur bu sabah hemşire aradı dış gebelik olabilir ayrıntılı ulttrason istiyoruz diye biraz korktum panik yaptım ama şimdi biraz toparladım kendimi herşeyim hayırlısı yapacak bişeyim yok allahım herkezin hakkında hayırlısını versin inş

kizlar benim yarin randevum var,en son 5 hafdalik iken gitmisdim ne bebek nede kalp atisi göremedik erken oldugu icin yarin 8 +2 gunluk olmus olucaz,cok korkuyorum bi sorun cikacak diye,icim icimi yiyor

canım sıkma canını inş herşey güzel olur allahım gönlüne göre versin:Saruboceq:

içini ferah tut pozitif düşün. psikoloji çok etkili çünkü.ben 4 haftalık hamile olduğumu öğrendiğim halde bebek görülmüyor diye dr. gitmedim gittiğimde tam 7 haftalıktı. maşallah yavrucuğumu kesesini kalp atışını herşeyi gördüm.

sen de dr. gittiğinde keseyi de göreceksin kalp atışını da duyacaksın inş.:teytey:

içini ferah tut pozitif düşün. psikoloji çok etkili çünkü.ben 4 haftalık hamile olduğumu öğrendiğim halde bebek görülmüyor diye dr. gitmedim gittiğimde tam 7 haftalıktı. maşallah yavrucuğumu kesesini kalp atışını herşeyi gördüm.

sen de dr. gittiğinde keseyi de göreceksin kalp atışını da duyacaksın inş.:teytey:

Kusura bakmayın ben bu konulara hakim değilim.. benim kese 3 haftalıkken görünmüştü ama ultrason ölçememişti çok küçük olduğu için geçen cumartesi ölçümler falan yapıldı normale dönmüş denildi. yani sadece kese göründü bide kesenin içinde bebekmi görünmesi gerekiyoo ben bunu anlayamadım açıkçası

Kusura bakmayın ben bu konulara hakim değilim.. benim kese 3 haftalıkken görünmüştü ama ultrason ölçememişti çok küçük olduğu için geçen cumartesi ölçümler falan yapıldı normale dönmüş denildi. yani sadece kese göründü bide kesenin içinde bebekmi görünmesi gerekiyoo ben bunu anlayamadım açıkçası

benim de ilk gebeliğim ve bende hakim değilim cnm ama yaşadığımı anlatayım
kese göründü kesenin içinde fasulye kadar küçük fetus (bebek) görünüyor. bide fetusun hemen yanında sonradan kaybolacak olan yolk kesesi diye bi yuvarlak daha vardı.
netten 7 haftalık bebek görüntüsü yaz çıkana bak. ne kastettiğimi anlarsın cnm.

olmadı....
gelişimci ile aynı kaderi paylaşıyoruz.....
temmuz annesi olacaktım...şu anda loğusa yatağımda olacaktım....olmadı ....mart annesi olacaktım bu kez çok emindim çok iyiydim....çok da mutluydum...olmadı

c.tesi günü hayatımın en kötü en acı (ruhsal ve fiziksel) gününü yaşayarak bebeğimi hastanede bıraktım...

dilerim başka ayrılan olmaz listeden...

hepinize hayırlı kandiller diliyorum...

yazmasamda takip edeceğim...

canım seni en iyi ben anlarım...çok üzüldüm geçmiş olsun..:gitme:inşallah en kısa zamanda hamile kalıp sağlıklı bebeklerimiz olur...dr. sana nekadar ara ver dedi..senin sebep neydi bellimi...benim 1.cisi dış gebelik bununda kalbi durduğu için yani farklı sbeep olduğu için şuan araştırmıyolar..3 kez aynı durum olduğunda araştırıyorlarmış...bu arada herkese çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için....bebeklerinizi inşallah sağlıklı bi şekilde kıcağınıza alırsınız..:nazar:..

geldim arkadaşlar ama birazdan gene gidicem kese gözüktü gene kese bozulmuşmu bakalım dedi oda bozulmamış dedi ama kesede bebeği tam göremedi iğne verdi bide progesteron yetersizliği tedaviside kullanılan bi ilaç verdi...akşam alttan muayne edelim bebeğin kalp atşına bakalım ona görede tedavi yapalım dedi

canım inşallah bebeğin sağlıklıdır. ve bi daha kötü bişey yaşamazsın. rengi kırmızıysa korkma canım ama kahverengi ve çamur gibiyse ondan korkacaksın. ben kendimden biliyorum canım. bide doktorlarda kaç kere söyledi. inşallah sorun yoktur bebeğin sağlıkla gelir canımmm.
hoşgeldin caznurcum Allahım sanada bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
kızlar benim gözüm çok korktu ya okudukça kendimi kötü hissediyorum. doktor bi daha olmayacak korkma sakın kötüyü düşünme dedi ama elimde değil

canım seni en iyi ben anlarım...çok üzüldüm geçmiş olsun..:gitme:inşallah en kısa zamanda hamile kalıp sağlıklı bebeklerimiz olur...dr. sana nekadar ara ver dedi..senin sebep neydi bellimi...benim 1.cisi dış gebelik bununda kalbi durduğu için yani farklı sbeep olduğu için şuan araştırmıyolar..3 kez aynı durum olduğunda araştırıyorlarmış...bu arada herkese çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için....bebeklerinizi inşallah sağlıklı bi şekilde kıcağınıza alırsınız..:nazar:..

umarım...

3 ay ara verdi...diğerinde kendiliğinden olduğu için 2 ay demişti...gerçi bu da kendiliğinden oldu ama revizyon kürtajı yapıldı...
bugün kontrole gittim..doktorum sebep söylemedi..fakülte hastaneleri genetik araştırmayı 3. den sonra yapıyorlarmış ama 3. kez düşük yapmayı düşünemiyorum ve şu an hamile kalmaktan gerçekten korkuyorum...bir daha aynı şeyleri yaşayamam o yüzden hemen araştırmaya başlayacağım...kardeşim biyolog "faktör V" diye bişeyden bahsetti bi gendeki mutasyon...düşüklerin seyri çok uyuyormuş...kan pıhtılaşması ile ilgili bişey...kanın gereksiz yere pıhtılaşması...zaten doktorumda 3. kez hamile kalırsan kalbi atmaya başlar başlamaz kan sulandırıcı iğnelere başlayacağız dedi....onu araştırıyorum şimdi

geçmiş olsun bir an önce iyileşin...ilaçlarını sakın ihmal etme ve dinlen canım...

umarım çabucak düzelirsiniz...

canım inşallah bebeğin sağlıklıdır. ve bi daha kötü bişey yaşamazsın. rengi kırmızıysa korkma canım ama kahverengi ve çamur gibiyse ondan korkacaksın. ben kendimden biliyorum canım. bide doktorlarda kaç kere söyledi. inşallah sorun yoktur bebeğin sağlıkla gelir canımmm.
hoşgeldin caznurcum Allahım sanada bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
kızlar benim gözüm çok korktu ya okudukça kendimi kötü hissediyorum. doktor bi daha olmayacak korkma sakın kötüyü düşünme dedi ama elimde değil

canım ya bak içime korku düştü şimdi benim
progestanı vajınal jel olarak kullanıyorum ben
topak topak peynır kesıgı gıbı fazlası gerı gelıyor sonradan
irmik tanesi gibi minik minik artıklar düşün öyle
genelde pembemsi renkli oluyordu bugün kahve gibi geldi artıkları ilacın
ama öyle kanama lekelenme gibi bişeyim yok
normal midir bu acaba bak kahverengı dıyınce olayı dırek kendıme bagladım ben sımdı:S

canım ya bak içime korku düştü şimdi benim
progestanı vajınal jel olarak kullanıyorum ben
topak topak peynır kesıgı gıbı fazlası gerı gelıyor sonradan
irmik tanesi gibi minik minik artıklar düşün öyle
genelde pembemsi renkli oluyordu bugün kahve gibi geldi artıkları ilacın
ama öyle kanama lekelenme gibi bişeyim yok
normal midir bu acaba bak kahverengı dıyınce olayı dırek kendıme bagladım ben sımdı:S

sermest canım senin jelinin o şekilde ara ara kahverengi gelmesi gayet normal.içeride fazla süre kalan jeller o şekilde kahverengi geliyorlar.kendine bağlanacak bir durum yok yani.ayrıca neden öyle dediğini anlamadım ben S&U ya doktorunun 8 senedir bebek sahibi olmaya çalışan biri daha da önemlisi sağlıkçı olarak bizi korkutan kahverengi akıntılar değil taze kırmızı kandır.sanırım onun durumuyla ilgilidir akıntısının rengiCADIARZU

canım saol içimi rahatlattın
ben de öyle biliyordum bir an şaşırdım ve korktum üzerine denk gelince acıkcası
ben de kırmızı taze kandan korkmak gerek diye biliyorum
of neyden ne cıkracagımızı sasırdık çok endişeleniyorum elimde değil
gercekten ılac gibi geldin su an bana herseyden etkılenıyorum bugünlerde

aynen canım
şimdide cumartesi kalp atışı olacak mı diye meraktan çatlıyorum bende...
inşallah onu duyunca da devam edecek mi diye içim içimi yiyecek offf ki ne off yani....

X