sana da selam nefisem
Merhaba benim ismimide listeye eklermisiniz...
yaş 31
sat: 13 haziraan
bebek ultarasonda 25 mart gözüktü
EVET BÜYÜDÜ allahın İZNİNLE
BEN ÇOK GENÇ ANNE OLDUM 22 YAŞINDAYDIM NASIL BÜYÜDÜ ANLAMADIM İYİKİ DE DOĞURMUŞUM DİYORUM YANIMDA KOCAMAN DELİKANLI OĞLUMLA GEZİYOM bayanssulusmile BANA AŞIK ÇOK DÜŞKÜN BEN ÇOK ŞANSLIYIM OĞLUMDAN :Saruboceq: BU YAŞINA KADAR ANNA OĞUL HİÇ BAĞRIŞIMIZ OLMADI ÇOK AKILLI BENİ ÜZMEMEK İÇİN ELİNDEN GELENİ YAPAR.
KARDEŞİDE ÇOK ŞANSLI OLCAK BÖLE Bİ ABİSİ OLDUĞU İÇİN :Saruboceq:
İNŞALLAH 2.BÖLE OLUR :Saruboceq:
kızlarr selam. Doktorumgecen hafta gittiğimde 1ay sonra gel dedi artık aylık dedi ama ben daynamadım perşembe gününe randevu aldım:))))))) ay napim canım 1ay nasıl bekliyim tamam 2hafta olsaydı hiçdeğilse ama olsun:)))
cnm ben de şu an 23 yaşındayım. bebeğimi kucağıma aldığımda 24 olacağım.
eminim ki :CüvCüvnlarla birlikte biz de büyüyeceğiz.
sanırım benim saltanatım bitiyor kızlar
sabah uyandıgımda hafif bulantım vardı önemsemedim klimadandır diye
sonrasında baya arttı hatta istifra ettim
haslama patatesten baska bişey girmedi agzıma
iyi değilmiş böyle ya önceki halimden memnundum ben:)
a.slm duhancim,ben geldim herkez gitmis sanirim
sata göre 7+2 canım
evet ilk kez oldu bulatınm
bu zamana dek fazlasıyla rahattım
bakalım bundan sonra nasıl olacak
geldim arkadaşlar ama birazdan gene gidicem kese gözüktü gene kese bozulmuşmu bakalım dedi oda bozulmamış dedi ama kesede bebeği tam göremedi iğne verdi bide progesteron yetersizliği tedaviside kullanılan bi ilaç verdi...akşam alttan muayne edelim bebeğin kalp atşına bakalım ona görede tedavi yapalım dedi
insallah hayırlı haberlerın devamı gelir aksama da canım
ultrasonla baktıgında rahımde kanama gördu mu peki
bir de niye aksama ertelediler ki ya
cnm şuan ufak bi bebişin daha varmış senin için zor olacağa benziyor, ama bi yandan da ikiz gibi büyüyecekler.
acil amilyata girmesi gerekmş benimde kanamam olduğu için aldı alttan ilk kez bakılcak canım akşam dediğim birazdan çıkıcaz hastne çok yakın bize 5 dak mesafede canım
acil amilyata girmesi gerekmş benimde kanamam olduğu için aldı alttan ilk kez bakılcak canım akşam dediğim birazdan çıkıcaz hastne çok yakın bize 5 dak mesafede canım
Kızlar,
Bebeğin kalp atışları nezaman duyuluyor??