2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah kuzucuklara maşallah bizim 10 gün daha var hazırlıklar düşünme aşamasında hayırlısıyla herşey hallolur inşallah:KK16:
pepeli pastaya bayıldım ama bizim tema kelebek olacak prensesime kelebek şeklinde tütü yapıcam kelebek kanatları tacı derken pastada kelebekli olsun istedim inşallah herşey gönlümüzce olur bende paylaşmak istiyorum resimleri vakit bulabilirsem

şimdiden kolay gelsin.Tütü yü nasıl yapacaksın ne kadar tül gidiyor bende kendim yapmak istiyorum Tam bir haftam var .menüde neler olacak tavsiyelerin neler .Pastamız hariç menüye karar vermedim. Herşey günlünce olsun sağlıcakla kalın.:nazar:

şimdiden kolay gelsin.Tütü yü nasıl yapacaksın ne kadar tül gidiyor bende kendim yapmak istiyorum Tam bir haftam var .menüde neler olacak tavsiyelerin neler .Pastamız hariç menüye karar vermedim. Herşey günlünce olsun sağlıcakla kalın.:nazar:

bende daha önce yapmadım ilk olacak netten araştırdım biraz ve sürekli alışveriş yaptığım kumaşçım var ithal tül verdi çocuğun yaşına göre değişiyor alacağın tül ben 2 tane yapacağım biri 2 yaş diğeri yeğenim için 5 yaş. pembe ve fuşya aldım toplam 5 metre yapıp resimleri eklerim benimde 10 gün kadar vaktim var ama artık program yapıp işlere başlamam gerek

slm cnm senın face varda nıye bana solemıyon.özelden atıyım mı sana face adresımi gorusuruz optum cnm

canım burdaki annelerle zaten facedeyiz sende gel :KK1:ne demek biz mart annelerindeyiz bak facemi veriyom sana hatice.su@hotmail.com:KK9:

cnm ya bende telf gırıyorum oyuzden hotmailden ekleme yok.sana ozel mesaj atcaktım ama senın ozel mesaj kutun dolu oldugu için kabul etmedı :)))))))))sen benı ekle cnm sen benı seda goren olarak yada ilgaz_seda_@hotmail.com hangısınden eklemen gerekırse taamam mı sekerım opt gorusuruzzz

Kızlar albüme resim koydum.Merak ediyordun sedaemirg canım bakabilirsin çünkü akşama silicem.Haber veririm demiştim sözümde durdum:KK34:

cnm ya bende telf gırıyorum oyuzden hotmailden ekleme yok.sana ozel mesaj atcaktım ama senın ozel mesaj kutun dolu oldugu için kabul etmedı :)))))))))sen benı ekle cnm sen benı seda goren olarak yada ilgaz_seda_@hotmail.com hangısınden eklemen gerekırse taamam mı sekerım opt gorusuruzzz

sedacım yolladım canım faceden istek

Selammmmmmmm canlar ne yaparsınız bakem =)))

kaç gündür söz alışverişi yapıyorum kendime kayınbirader sözü var Malatya ya gideceğiz inşallah haftaya..Koştur koştur kıyafet vs. uğraş dur ne zor ya kilo olunca geçmiyor hiçbir şey :KK43:

Kızlar ufaklıkların kıyafetlerini hangi deterjan ve vernelle yıkıyorsunuz?Ben oma baby deterjan ve dalin konsantre vernel kullanıyorum.Ama lekeler çıkmıyor artık.Normal deterjanla ne zaman yıkamaya başlıycaz?

Kızlar ufaklıkların kıyafetlerini hangi deterjan ve vernelle yıkıyorsunuz?Ben oma baby deterjan ve dalin konsantre vernel kullanıyorum.Ama lekeler çıkmıyor artık.Normal deterjanla ne zaman yıkamaya başlıycaz?

canım ben hacışakirin rende sabunu yada dalin sıvı olandan dalinin yumuşatıcısı ile yıkıyorum ama lekeleri ariel leke çıkarıcıyla çıkarıp atıyom makinaya başka çıkmaz yoksa lekeler

X