Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
S&U canım msj sayım az özelden yazamıyorum
interval bana gubun adını yazmıştı özelden ama faceden yazınca çıkmıyor.gizli mi grubunuz?o yüzden mi çıkmıyor.
zaten sırf sizin için açtım hesap.bu grup için yani daha önce hesabım yoktu
sevgili poseidon mart annelerınden ılk hamıle olan sen degılsın bızım facedekı grubuzudan bılgı vereyım burdan bastan berı bızle olan arkadaslardan 2 sı daha hamıle . yanı sadece senın basına geldı dıye uzulme dıye yazıyorum bunu canım
canım sonunda geldin ya sefalar getirdin aramıza
slm kızlar nasılsınız? ben çok kötüyüm çünkü hamileyim...inanabiliyor muusunuz daha 1 yaşına gelmeden bebeğim hamile kaldım...hemde kan değerlerim o kadar yüksek çıktı ki dr henüz kesin değil ama ikiz olabilir dedi..dünyam başıma yıkıldı hesaplamalara göre eylülde doğum var...ve eşimle hiç konuşmuyoruz hem ondan hem kendimden nefret ediyorum...düşünsenize evliliğimizin 3.yılında her ay ödenmes gereken 3000tl kredi 3 çocuk sahibi olacağız.daha kimsye söyleyemedim utancımdan...dua edin nolur...
slm kızlar hepiniz çok sağolun ama çok sıkıntılı bir hamilelik geçiriyorum düşük riski çok fazla oğlumu kucaağıma almam bile yasak hadi tamam katlanırım diyorum ama drum ne yaparsan yap büyük bir ihtimalle düşer dedi..şimdi üzülüyorum ilk başta istemedim diye kendime kızıyorum...mide bulantılarım çok fazla...oğluş benden korkuyo kusmaaya çalışırken çıkardığım seslerden...uyurken izliyorum onu bazen annn memmm diyo...yani meme istiyo.off çok kötü kızlar yakında düşük haberi verebilirim...Allah'ım affetsin ilk günlerde ki cahilliğimi bağışlasın ama napıyım insanlık hali....herkesi çok öpüyorum...ayy birde prezervatife falan güvenmeyin eli elime değmiyordu adamoın ama oldu işte..neyse bakalım gelecek ne gösterecek ama muhtemelen spiral olayı daha mantıklı sanırım...
slm kızlar hepiniz çok sağolun ama çok sıkıntılı bir hamilelik geçiriyorum düşük riski çok fazla oğlumu kucaağıma almam bile yasak hadi tamam katlanırım diyorum ama drum ne yaparsan yap büyük bir ihtimalle düşer dedi..şimdi üzülüyorum ilk başta istemedim diye kendime kızıyorum...mide bulantılarım çok fazla...oğluş benden korkuyo kusmaaya çalışırken çıkardığım seslerden...uyurken izliyorum onu bazen annn memmm diyo...yani meme istiyo.off çok kötü kızlar yakında düşük haberi verebilirim...Allah'ım affetsin ilk günlerde ki cahilliğimi bağışlasın ama napıyım insanlık hali....herkesi çok öpüyorum...ayy birde prezervatife falan güvenmeyin eli elime değmiyordu adamoın ama oldu işte..neyse bakalım gelecek ne gösterecek ama muhtemelen spiral olayı daha mantıklı sanırım...
Kızlar nie kimse dogum günü topigine ugramıyor
canım nerde bu topikler bulamıyorum ki uğrayım:44:
kızlaaaaaaar ne zamandır giremiyodum sifremde sıkıntı oldu ama hep okudum faceden takıp edıyorum zaten ama burası bı baska ılk goz agrısı malum:))dogum gunu topıgını ben de goremedım sevgilerrr...
oğlum bugün 1 martta 1 yaşına girdi kızlar fakat hasta olduğu için doğum gününü bikaç gün sonra yapıcaz zaman nekadar da çabuk geçiyo bugün o kadar tarifsiz duygular içindeyim ki ...daha dün gibi dr kontrole gitmiştik 1 martta ama dr oğlumun sıkıntıda olduğunu ve hemen doğum yapılmasını söylemişti şokk olmuştum benim daha 15 günüm vardı ama çok kolay bi doğumla bebeğime kavuşmuştum şimdi balık burcu bi oğlum var ne tesadüf ki eşimde babamda kayınbabamda kayınvalidemde balık burcu