2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bütünnn mart annişşlerinee iyi haftasonları...nasılsınız bakalımm işlh herkez iyidir özelliklede bebişlerimizin iştahları,ben bu konuda çok dertliyim malesef kızım 2 gündür tek kaşık yutmuyor öyylee ağzında bekletiyor ve sonunda da geri çıkarıyor napıcamı şaşırdım vaalla:KK43:( 2 tane de inci dişimiz var acaba yine dişmi zorluyor pööööööffffffffffffffffff

herkese slm ay ne zor uyuttum edayı annemlere gelince şımarıyor uyumak istemiyor bide üşüttü galiba o yüzdende huzursuz benimki zaten ek gıda yemiyor ağzını kitliyor arada yoğurt meyve vereyim diyorum resmen ağzını kitliyor zorlada versem yüzüme tükürüyor geri illada meme çok düşkün işe başlamak istiyorum tabi iyi bir bakıcı bulabilirsek nasıl memeden vazgeçer bilmiyorum bildiğim tek birşey var bizi parmağında oynatıyor

sizleri üzmek istemem ama benim kızım yoğun bakımda yatarken sizlerin dualarıyla rabbim bana bağışladı yavrumu şimdi yine ALLAH rızası için bir arkadaşıma dua istiyorum 14 aylık bir kızı var ( tuana ılgınımız )mersinde oturuyor geçen hafta cumartesi günü eline havuç vermiş sussun diye kendiside banyoya girmiş ben banyoya girsem bile ya edayı yürütecine koyup yanıma alıyorum yada birin baktırıp öyle banyoya giriyorum arkadaşımı asla kınamıyorum şuanda okadar üzgünümki beynim ağrıyor düşünmek bile istemiyorum banyoda 20dakika kalmış çıktığında ılgın yerde baygın ağzından kanlar geliyormuş tabi hemen üniversitede yoğun bakıma almışlar gırtlak borusunu delmiş havuç yarısıda boğazına kaçmış 35 dakika kalbi durmuş tekrar çalıştımışlar şimdi makinaya bağlı dün ikidefa fişi çekmişler kalbide durmuş geri takmışlar artık fiş çekmek yasak olduğu için kalbinin durmasını bekliyorlar yaşasa bile gözlerini kaybetmiş böbrekler iflas etmiş beyin bitmiş şuanda hıçkırıklara boğuluyorum rabim şifa versin bir haftadır edayı sevemiyorum tabi eşi kayınvalidesigillerde onu suçluyorlar zaten annesi yok babası başkasıyla evli ilgilenmiyorlar yaşıda çok küçük 20yaşında kimse yokmuş hastanede kafayı yemiş yoğun bakıma girip çıktıktan sonra gülme krizine giriyormuş eşide istemiyormuş evliliğide bitti kocası öyle diyormuş bende 4 yıl önce bir arkadaşımın arkadaşıyken tanıdım rabim şifa versin

Son düzenleme:
bende mart annesiyim yazmasamda hamile olduğumdan beri devamlı okuyorum .yani sizlerle beraberim

yazınızı şimdi gördüm.okurken bile çok kötü oldum.allah şifa versin annesine bağışlasın.bende eline birşeyler veriyorum ama gözümün önünden ayırmıyorum çok dikkat etmek lazım .allah korusun meleklerimizi

çok üzüldüm yukarıdaki yazıya..Allah sabır versin..
bende çok sık yazamasamda takip etmeye çalışıyorum burayı..benimde bebeğim dünden beri grip olmuş..ateş yok ama,balgam ve burun akıntısı var..burnunu temiz tutmaya çalışıyorum,başka ne yapabilirim..birde ıhlamur verecem ama soğutulunca etkisi azalr mı ıhlamuruun acaba??

sizleri üzmek istemem ama benim kızım yoğun bakımda yatarken sizlerin dualarıyla rabbim bana bağışladı yavrumu şimdi yine ALLAH rızası için bir arkadaşıma dua istiyorum 14 aylık bir kızı var ( tuana ılgınımız )mersinde oturuyor geçen hafta cumartesi günü eline havuç vermiş sussun diye kendiside banyoya girmiş ben banyoya girsem bile ya edayı yürütecine koyup yanıma alıyorum yada birin baktırıp öyle banyoya giriyorum arkadaşımı asla kınamıyorum şuanda okadar üzgünümki beynim ağrıyor düşünmek bile istemiyorum banyoda 20dakika kalmış çıktığında ılgın yerde baygın ağzından kanlar geliyormuş tabi hemen üniversitede yoğun bakıma almışlar gırtlak borusunu delmiş havuç yarısıda boğazına kaçmış 35 dakika kalbi durmuş tekrar çalıştımışlar şimdi makinaya bağlı dün ikidefa fişi çekmişler kalbide durmuş geri takmışlar artık fiş çekmek yasak olduğu için kalbinin durmasını bekliyorlar yaşasa bile gözlerini kaybetmiş böbrekler iflas etmiş beyin bitmiş şuanda hıçkırıklara boğuluyorum rabim şifa versin bir haftadır edayı sevemiyorum tabi eşi kayınvalidesigillerde onu suçluyorlar zaten annesi yok babası başkasıyla evli ilgilenmiyorlar yaşıda çok küçük 20yaşında kimse yokmuş hastanede kafayı yemiş yoğun bakıma girip çıktıktan sonra gülme krizine giriyormuş eşide istemiyormuş evliliğide bitti kocası öyle diyormuş bende 4 yıl önce bir arkadaşımın arkadaşıyken tanıdım rabim şifa versin

cok uzuldum,cook.Allahim acil sifalar versin insallah en kisa zamanda eskisinden daha saglikli bir bebek olur,hic bir sorun kalmaz.artik her gun tipta bir hastaliga tedavi bulunuyor zamanla insallah bobrekleri ve gozleri de iyilesir,hic yasanmamis gibi olur bu kabus gunler..

tesekkur ederim S&U,evet cok uzadi bebegimin nezle durumu.kbb dru ve kendi dr umuza gittik,sorun yok dediler.krese gidiyor 1 aydir kizim oradada bir bebek nezle olunca hepsi oluyor,anladim ki bundan ;(

bende çok sık yazamasamda takip etmeye çalışıyorum burayı..benimde bebeğim dünden beri grip olmuş..ateş yok ama,balgam ve burun akıntısı var..burnunu temiz tutmaya çalışıyorum,başka ne yapabilirim..birde ıhlamur verecem ama soğutulunca etkisi azalr mı ıhlamuruun acaba??

amin canım dua ediyoruz bende veriyorum ıhlamur çok soğutmuyorum ılıkken veriyorum

cok uzuldum,cook.Allahim acil sifalar versin insallah en kisa zamanda eskisinden daha saglikli bir bebek olur,hic bir sorun kalmaz.artik her gun tipta bir hastaliga tedavi bulunuyor zamanla insallah bobrekleri ve gozleri de iyilesir,hic yasanmamis gibi olur bu kabus gunler..

amin canım inşallah bu kötü günler geride kalır rabbim kimseyi evladıyla terbiye etmesin

yazınızı şimdi gördüm.okurken bile çok kötü oldum.allah şifa versin annesine bağışlasın.bende eline birşeyler veriyorum ama gözümün önünden ayırmıyorum çok dikkat etmek lazım .allah korusun meleklerimizi
hoşgeldin aramıza

ayy içim çok fena oldu yaaa offf offffffff allah korusun bütün bebişleri:KK43:

bi bakınayım dedim buraya girmek pek mümkün olmuyor haticem okudugum şey mahvetti beni yıkıldım Allahım yardım etsii bebişe de annesine de
daha gecen gün kuzum nerdeyse 60cmlık bazadan cıplak tasa kafa üstü düşünce o sesi duymam fırlamam onu yerde bulmam hıckırıklar icinde hiç gitmiyorken gözümden cok daha iyi anladım evladı kaybetmek ne demek şu an normalde okudugum kara haberlerden biri degil bu yaraladı deldi gecti yüregimi kimseyi sınamasın Rabbim evladıyla cok baska bişeymiş..orada yerde yatarken hep bisey olcak diye bekledim sanıyelerdi dakıkalardı ama şoka girmişim bagıra bagıra aglarken ölecek diye bekledim dilm demeye varmıyor alamadım bi an yerden kızımı hastaneye nasıl gittik o kara günü nasıl atlattık hala inanamıyorm mucizesi cok büyük RAbbimin bu melege de bir mucize versin insallah

o günden beri yüregim kelebek gibi azcık kafası carpsa aklım gidiyor gece uyuyamıyorm gözümü kapatınca o anı yasıyorum o sesi duyuyorum bugün mamasını yerken genzine kacırdı bir hhiiiiii dedi derinden o an aynı anı yasadm sanki tekrar..Allahım hicbir anneye yasatmasın bu korkuyu acıyı..öyle zor bi imthanmıs atesten kor..cok üzüldüm bebege de annesine de..ne kadar sakınırsan sakın basa gelecek yazıldı mı suclu aramak niye ki..o kadının canı kadar kimin yanar içi şimdi..isterse on koca boşasın bıraksın ortada onu kadın hayatını kaybetmiş evladının acısından sonra gersi ne ki:KK43:

Allahım yardımcıları olsun içim cız etti inan gözlerim doldu:KK43:

ebrarcığım hoşgeldin canım.
haticeciğim yazdıklarını okudum ve çok kötü oldum. gözlerim doldu. Allahım kimselere yaşatmasın bu duyguyu. Allahım hepimizin evlatlarını korusun İnşallah. bi anda bi insanın hayatı nasıl değişiyor. Allahım yavrusunu kurtarsın İnşallah. türlü türlü mucizeleri var Rabbimin. annesine bağışlasın İnşallah. Allahım o kadıncağıza yardım etsin sabır versin. kocasınada vizdan merhamet versin.
bencede evlat çok başkaymış. hayatımda hiç hissetmediğim duygular var aklımda. belki hastalık diyeceksiniz ama hep bana bişey olursa kızımı kime emanet ederim. beni unutur hatırlamaz. onu nasıl sevdiğimi asla bilemez düşünceleri beynimi yiyor. bunu okuyuncaysa daha kötü oldum. Allahım yavrularımızı bize bağışlasın sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bizide onların üzerinden eksik etmesin İnşallah

yelizciğim tekrar geçmiş olsun canım. kreşte okulda falan hep bunlar oluyor. birine bişey olsa hepsi oluyor. İnşallah hepsi atlatırsa senin kuzuda artık iyileşir İnşallah

aayyy haticee benii mahvettin arkadaşım,keşke hiç görmeseydim yazını durmuyor gözyaşlarım,allahım sen büyüksün ılgın bebeğe şifa ver rabbim ve annesine dayanma gücü ver,içim acıyor yaaa ...kocasınada aferinnn yanii kadın ne bilisin yavrusu bu hale gelecek ooff ooff ne yazıcamı bile bilmiyorum çokk kötü oldum ben yaaa

günaydın güzel annecikler tatlı bebişler. elif eylülümle güzel haftalar diliyoruz. hepinizi kocaman öptük

günaydın 2011 mart anneleri.. ben de nasip olursa 2012 mart annesi olcam. inş biz de siizn gibi bağlarımızı koparmayız doğumdan sonra da topiğimiz aynı heyacanla devam eder...

sizler tecrübeli annelersiniz .size bir şey danışmak istiyorum...ben 15 haftanın içerisindeyim..dün benim arada vajinada 3- 4 sn süren kasılma mıdır nedir adını tam bilemediğim hareketler oluyor.. tam tarif edemiyorum aslında....:KK43: yatınca hemen geçiyo.. bunu birkaç yerde araştırdım rahimin büyümesi diyor ama ilk gebeliğim olduğum için biraz telaş yapıyorum sanırsam...sizin bir fikri var mı??

kendime gelemiyorum,gözyaşlarımı tutamıyorum,çok kötüyüm şu an..Allah bağışlasın o yavrucağı annesine.şu an ailesi konusuna giremeyecek kadar kötüyüm.sadece Rabbim mucizelerinden birini şu yavrucağa göndersin de iyileşsin diye dua ediyorum.offfffff...Allah kimseyi evladıyla sınamasın

canım ılık verirsen daha iyi olur bence,yumuşatır boğazını filan.okyanus suyu kullan burnu için de.geçmiş olsun..

X