- 12 Temmuz 2008
- 552
- 18
-
- Konu Sahibi Sympathique
- #1.921
eşin doktor sanırım evde bi doktor olması şu dönemde süper bişey olmalı :)
ben sürekli eşime soru soruyorum farketmeden bu neden şu neden diye
eşim bilseydim tıp okurdum ekonomi yerine diyo yetişemiyorum sorularına
KIZLAR BUGÜN EVLİLİK YIL DÖNÜMÜZ EVLİLİĞİMİZİN 2. SENESİNİ BİRLİKTELİĞİMİZİN 9. SENESİNİ KUTLIYCAZ
ALLAHIM BANA BİR DE KIZIMI NASİP ETTİ BU SENE :)
BU SENE AYRI Bİ MUTLUYUZ YANİ[/QUOTE
evlilik yıldönümün kutlu olsun canım.Allah birbirinize karşı bol bol sevgi versin.bebeğinizle birlikte nice yıllar geçirirsiniz birlikte inş.
:))))))) aman iyiki benim eşim doktor falan değil burnumdan getirirdi.şunu yeme bunu ye şunu yapma bunu yap deli ederdi beni heralde
Canım yumurta toplamada diil transferde sıkışık olman gerekiyo
Kim dedi sana bilmem ama yalnış söylemiş
yumurta toplama işleminde idrara sıkışık olmalıymışız ya. bayıltıldığımız için ya idrar kaçırırsak nolcak bundan korkuyorum saçma gibi ama çok rezil bi durum uyutucaklar sonuçta idrar kaçırırsam rezil olurum. böyle bişey olma ihtimali varmı sizce?
KIZLAR BUGÜN EVLİLİK YIL DÖNÜMÜZ EVLİLİĞİMİZİN 2. SENESİNİ BİRLİKTELİĞİMİZİN 9. SENESİNİ KUTLIYCAZ
ALLAHIM BANA BİR DE KIZIMI NASİP ETTİ BU SENE :)
BU SENE AYRI Bİ MUTLUYUZ YANİ[/QUOTE
evlilik yıldönümün kutlu olsun canım.Allah birbirinize karşı bol bol sevgi versin.bebeğinizle birlikte nice yıllar geçirirsiniz birlikte inş.
TEŞEKKÜR EDERİM CANIMCIM HEPİMİZİN YUVASINI KEM GÖZLERDEN KORUSUN İNŞALLAH
GÖZÜ OLANIN GÖZÜ ÇIKSIN İNŞALLAH
ha tamam o zaman ben kendim internetten araştırıyorum karıştırdım sanırım o yüzden öyle sandım. ağustosta olacak benim tedavim şimdi araştırıyorum artık neler varmış diye
ha tamam o zaman ben kendim internetten araştırıyorum karıştırdım sanırım o yüzden öyle sandım. Ağustosta olacak benim tedavim şimdi araştırıyorum artık neler varmış diye
TEŞEKKÜR EDERİM CANIMCIM HEPİMİZİN YUVASINI KEM GÖZLERDEN KORUSUN İNŞALLAH
GÖZÜ OLANIN GÖZÜ ÇIKSIN İNŞALLAH
aminnnnnnnn çıksın valla
ha tamam o zaman ben kendim internetten araştırıyorum karıştırdım sanırım o yüzden öyle sandım. ağustosta olacak benim tedavim şimdi araştırıyorum artık neler varmış diye
ankaracım merhaba, yazıları demin okurken eşimde yanımdaydı ve göz attığında senin bu yazını okudu, bana bu haftalarda ayak şişmesi normal olmayabilir mutlaka tansiyonunu düzenli ölçtürsün (yüksek çıkmaması lazım) ve idrarda protein varmı baktırsın dedi.
Kızlar merhaba. Nasılsınız görüşmeyeli? Bir kaç gündür yoğunluktan yazılarınızı okuyorum ama yazamıyordum. Şimdi yalnızım artık. Yazabilirim:))
Geçen hafta ki can sıkıntımdan dolayı, meraklanıp destek veren arkadaşlara teşekkür ederim. Şimdilerde iyiyim çok şükür.
Ama baya konu kaçırmışım, doğum olayları, kola- sigara, aşılar derken...
Hiç sigara içmemiş bir kişi olarak, sigara içmeyen ve de sigarayı bırakan arkadaşları canı gönülden tabrik ediyorum. İnşallah bir daha hiç başlamazlar...
Arada içenler oluyormuş ama, lütfen en azından bir iki fırt aldıktan sonra atın. Bebeğinizle birlikte kendinizi de düşünün, uzun yıllar sağlık içierisinde bebişinizle beraber :))))
Eşinin doktor olupta her şeye karışma konusuna bende dahilim. Gerçekten başımda bir nöbetçi varmış gibi hissediyorum. Aman ona dikkat, şuna dikkat derken bazen ayyyy oluyorum. Hatta hergün bacaklarımı kontrol ediyor şişlik var mı diye. Mehtap'ın da dediği gibi bu dönemde bacaklardaki şişlik normal değilmiş, ama el ve ayak ayasında olabilirmiş, tabi yanlış hatırlamıyorsam ben. Geçenlerde anlatmıştı da.
Şu anda biz 19+4'deyiz. Kilom da 68,5. Kuzucuğumla büyüyoruz işte :)) 20. haftamda randevum var. Muhtemelen cumaya giderim. Bakalım kuzucuğum nasılmış? Bu defa sanki arayı çok açtık, çok özledim bebeğimi :)
İyi bakın kendinize ve bebişlerinize güzel anneler, tekrar görüşürüz...
bende aşılamayla hamile kaldımm önden başarısız bir tüp bebek oldu ama sonnda aşılmayla hamile kaldımm Allah nasip ederse 2 aaralıkda doğum ....
meraba canım iyi olmana sevindim.20.haftanda heralde ayrıntılı ultrasonun vardır.kuzucunda bayağı büyümüştür :)senin cinsiyette belli değilmiş heralde canım onuda öğrenirsin:)
sigara hiç içmemiş olman çok güzel bende bıraktım çok şükür ve umarım tekrar başlamam.
eşinin doktor olması zor olsa gerekinan ben hiç memnun olmazdım benimki şimdiden karışıyo mazallah bide iyice anlasa düşünemiyorum
benim 23+4 oldu canım ayaklarım altı ve ellerim çok şişiyo bacaklarım şiş değil daha ama ben çok tuz yiyorum az yediğim zaman az şişiyor:) biliyorum ama yapıyorum anlıycağım:)
sende kuzucunla kendine çok iyi bak
Selam kizlar nasilsiniz kac gundur gelemedim ,suanda labaratuarda bekliyorum 2 saat boyunca beklicekmisim, seker icin kan verdim artik 2 saat burdayken bende telden yazim dedim, biz 23 hafta olduk yarin ayrintili ultrason icin randovum var insallah bi problem cikmaz, tabi sekerde insallah iyi cikar sonucu alinca yazarim , gerilere pek bakamadim masallah baya sohbet olmus. Ay o sekerli ilaci ictim midem alt ust oldu ne yapcaksan 2 saat burda. Turkiyedede bukadar bekleniyomu yahu