2011 Kasim-Aralik Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

yok canım yaaa terketmek değil başlığı ararken başka bir başlık görüyorum merak edip bakıyorum sonra 1hafta kendime gelemiyoum üzüntüden sonra soluğu hastanede alıyorum.Rabbim kimseyi evldyla sınamasın ınş.

ankara bende okumıycam diyorum ama malesef okuyorum ve çok üzülüyorum ama herşey allahtan allah kötü yazı yazmasın inşallah..
oo bugün demek geziceksin senin ayaklar erken başlamış şişmeye ki bende 2 numara büyük ayakkabılara girebiliyorum artık:)

gel canım sende gel aramıza:)
ee sen naıslsın nasıö gidiyor var mı bi sıkıntı
cinsiyet belli oldu mu?
olmadıysa artık bi tahmin yapar dr un.

geldim geldim.iyi gidiyor çok şükür ara sıra küçük sıkıntılar oluyor tabi cinsiyeti daha bilmiyoruz sormadık dr.a ama 15 gün sonra kontrolümüz var sorarız artık hayırlı sağlıklı olsun da önemli değil artık.Sen öğrenmiştin değilmi?

ankara bende okumıycam diyorum ama malesef okuyorum ve çok üzülüyorum ama herşey allahtan allah kötü yazı yazmasın inşallah..
oo bugün demek geziceksin senin ayaklar erken başlamış şişmeye ki bende 2 numara büyük ayakkabılara girebiliyorum artık:)

offf sormayın bende acmıycam dedim actım moral sıfır oldu cok korkuyorum zaten etkiliyo beni olumsuz yazan hersey allahım korusun hepimizi .ankaralı bende ortapedik terlik aldım en rahatı bunlar süsü artık bir kenara bıraktım iyi olalım da insallah ....

günaydın herkeseee biz kızımla gezmeye gidicez bugün
babaannelere gidicez görümcem gelip alcak evden
otobüsler çok sallıyor çok korkuyorum
yoruluyorumda zaten.
kızlar ortapedik terlik yada sandalet alan var mı
benim ayakabım ortapeidk ama giyemiyorum artık sıkıyor şişti sıcaktan sanırım
en iyisi terlik galiba yada rahat bir sandalet

Canim kesinlikle ortopedik terlik al, benimde Belimde agrilar basilica, bayada disari ciktim icin inan paraya kiyip bir cift terlik aldim, cok rahat belimdeki agri yariua India desem yalan olmaz, Ben sandal rahat giyilmiyo, egilmek LAzim yine diye terlik aldim, cokda kullanisli tavsiye ederim canim

iyi pa zarlar arkadaslar ne güzel şöyle bir geriyi okudum herkes cok sükür iyi allahım en kötü günümüz böyle olsun insallah ........ sılanaz bende dua ediyorum küveze gerek kalmasın 32 haftaya saglıcakla gelelim insallah hepimiz ikiz olunca insanın endisesi iki kat artıyor :KK14:bana doktorum dese de normal dogum yapım yaptırmam gerçi bunu konusmak erken bakalım hayat neler göstericek .

Merhaba Ben inanki normalden cok korkuyodum am simdi ins. Doctor normal tavsiye edr, saglikta el verirse simdilik dusuncem normal AMA riskli bir durum olursa zaten sezeryan olur kesinlikle Ben 32. Haftalik dogsalarda yasabiliyolar canim o yuzden ins, en erken
32. Haftalik olur dedim, kuvez filan hic umrumda degil... Hayirlisi ile dunyaya saglikli tum organlari yetrrli gelsin, dunyalar Benim olcak.... Benim kontrol carsamba 1 ay ustune bebisleimi gorcem ins. Endiseler bitmiyor Ben bide firildak Gibi donuyom, biseyden Geri kalmiyorim.. Yabrularikiz rabbime emanet

kızlar ya ben sigarayı bırakmıştım şimdi günde 2 tanede olsa içiyorum :KK43: duramıyorum :KK43:

içerkende karnım ağrıyo :KK43:

nası bırakcam ben yaa:KK59:

bende tüp bebek tedavisine başladığım gün bıraktım canım.nerdeyse 11-12 senedirde içiyordum.
senin neden karnın ağrıyor psikolojik olmasın bi ağrı yapmaması lazım sen üzüldüğün için öyle hissediyor olabilirsin.doktorlar 5 taneye kadar izin veriyorlar.ama anne içince bebeğinde ileride içme ihtimali daha yüksek oluyormuş ya ben onuda çok düşündüm.ben yeteri kadar zehirlendim bari yavrumuda etkilemeyim dedim.çok şükür 6 ay falan oldu içmiyorum arada bi acayip canım istiyor eşim al iki çek diyor:) yok diyorum.eğer eşim içmiyceksin dese inadından içerim:))
eğer seninde canım çok istiyorsa ve bırakamıyorsan tam bitirme iki çek at.nefsin ölsün

offf sormayın bende acmıycam dedim actım moral sıfır oldu cok korkuyorum zaten etkiliyo beni olumsuz yazan hersey allahım korusun hepimizi .ankaralı bende ortapedik terlik aldım en rahatı bunlar süsü artık bir kenara bıraktım iyi olalım da insallah ....

evet canım alah korusun yavrularımızı çok zor elde ettik allah ayırmasın hiçbirimizi..
ya bende bi türlü bulamadım güzel bi ayakkabı ya da terlik flodan yanlış yazmış olabilirim ordan bi babet tarzı aldım şimdilik idare ediyo ama bi süre sonra etmez..

bende tüp bebek tedavisine başladığım gün bıraktım canım.nerdeyse 11-12 senedirde içiyordum.
senin neden karnın ağrıyor psikolojik olmasın bi ağrı yapmaması lazım sen üzüldüğün için öyle hissediyor olabilirsin.doktorlar 5 taneye kadar izin veriyorlar.ama anne içince bebeğinde ileride içme ihtimali daha yüksek oluyormuş ya ben onuda çok düşündüm.ben yeteri kadar zehirlendim bari yavrumuda etkilemeyim dedim.çok şükür 6 ay falan oldu içmiyorum arada bi acayip canım istiyor eşim al iki çek diyor:) yok diyorum.eğer eşim içmiyceksin dese inadından içerim:))
eğer seninde canım çok istiyorsa ve bırakamıyorsan tam bitirme iki çek at.nefsin ölsün

ya hiç sormayın bu sigara işini o kadar zor bıraktım ki bende
hala canım istiyo aslında diyorum doğumdan çıkınca yakıcam bi tane :))))))
en çokta kahve ve sigarayı özlüyorum :84:

bende senin gibi içiciydim aynı tedavide bıraktım bazen canım çekiyo ama sonra geçiyo allahtan ilk başta rüyalarımda içiyodum valla ..1 sigara içmek bebeğin anneden 15 dakika hiçbişey almamasıymış bebek askıda kalıyomuş..
yazık kıyılırmı inşallah doğumdan sonrada içmem..yani hiçbirimiz içmeyiz.

ya hiç sormayın bu sigara işini o kadar zor bıraktım ki bende
hala canım istiyo aslında diyorum doğumdan çıkınca yakıcam bi tane :))))))
en çokta kahve ve sigarayı özlüyorum :84:

ben kahve değilde kola zero yu çooooook özledimm. diyorum doğumdan millet şampanya patlatır ya bana kasa kasa kola patlatınn..doya doya içiyimm off:KK9:

aaa bende her ay marmaraya gidiyorum:) tanışsak ya bi ay:))

aksayoğlu ben eennnn başından beri göbekten yapıyorum valla en rahat orası ama artık iyice gerildi acıyor
koldan yapmaya korkuyorum

bugün dr da sordum bebeğe bi zararı olmaz dimi dedim yok olmaz dedi
yani göbeğe devam.

Ben tekrar 8 Agustosda gıdıcem sabah erkenden ıyı olur tanısırsak tabı aynı tarıhe denk gelırse.

ben kahve değilde kola zero yu çooooook özledimm. diyorum doğumdan millet şampanya patlatır ya bana kasa kasa kola patlatınn..doya doya içiyimm off:KK9:

valla hepimiz herşeyden feragat ediyoruz bebişler için
bi de güzel olan herşeyin zararlı ve yasak olması durumu var tabi :)))
hayatımın en sağlıklı günlerini yaşıyorum sanırım
kahvaltı yapmadan kendini sokağa atıp öğlene kadar aç gezen ben şimdi gözümü açıp kahvaltı hazırlıyorum kendime hemde ne kahvaltı
nefret ederdim yalnız başıma yemek hazırlayıp yemekten :KK19:

Gunaydın arkdaslar ıcınızde tetanoz asısı olan varmı yada benım gıbı korkup olmak ıstemeyen ben hergun clexan oluyorum ama tetanozdan korkuyorum :18:

kahvaltı yapmadan kendini sokağa atıp öğlene kadar aç gezen ben şimdi gözümü açıp kahvaltı hazırlıyorum kendime hemde ne kahvaltı

valla bebişler için yaptıklarımızı yıllardır kendimize yapsak süper sağlıklı bireyler olurduk heralde:)))
aynı bende senin gibi canım aç aç gezerdim kahvaltı değil direk öğle yemeğiyle başlıyordum:) şimdi özene bezene hiç üşenmeden canım ne isterse hazırlıyorum.birde şu var artık aç gezmek mümkün olmuyor:))))) uyandığım an karnım guruldamaya başlıyo.biraz yatak keyfi yapıyım diyorum ama bide kızım oynamaya başlıyo hemen ben uyanır uyanmaz yavrum aç kalmasın diye kalkıp yiyorum hemen:KK1:

Gunaydın arkdaslar ıcınızde tetanoz asısı olan varmı yada benım gıbı korkup olmak ıstemeyen ben hergun clexan oluyorum ama tetanozdan korkuyorum :18:

canım ben geçen hafta yaptırdım sağlık ocağında.yapan hemşire saolsun eli çok hafifmiş hiç hissetmedim.o günde hiç ağrım falan olmadı.ertesi gün ağrıda değilde iğnenin yapıldığı yer sıcaktı biraz şişmişti.ellediğimde acıyodu sadece.bu clexane bazılarının iğneleri bi tuhaf oluyo sendede öyle çıkıyormu.kalınmı oluyor ne oluyorsa bir türlü batmıyor.delip giriyo nerdeyse batarken kırt diye bi ses çıkıyo ozaman acayip canım yanıyo zaten ilacıda yeterince can yakıyo.korkma tetanozdan sürekli clexane yapan biri için hiç bir şey değil canım.

sigarayı bırakan herkezi tebrik ediyorum arkadaşlar.bu kadar iradeli davrandık bebişlerimiz için sevdiğimiz bir çok şeyden vazgeçtik.vede doğumdan sonrada kendimiz için birşey yapalım ve sigaraya tekrar başlamayalım:KK76::KK76:

canım ben oldum ilk dozu hatta 11 de ikinci doz için gidicem hiç bi zararı yokmuş bebek için hatta faydası varmış çünkü yeni doğana bebeğe allah korusun 2 ay bu aşı yapılamıyomuş.benim dr bu aşıyı evde doğum yapanlara veriliyo desede doğum anında bi aletin hafif paslı olması çok tehlikeli allah korusun..hiç korkma ol sağlık ocakları yapıyo zaten.

sigarayı bırakan herkezi tebrik ediyorum arkadaşlar.bu kadar iradeli davrandık bebişlerimiz için sevdiğimiz bir çok şeyden vazgeçtik.vede doğumdan sonrada kendimiz için birşey yapalım ve sigaraya tekrar başlamayalım:KK76::KK76:

inşallah ayy başlamayalım zaten emzirikende içemiycez sonra pis pis kokan ağızla bebeği kucağımıza alıp öpüp kokladığımızı düşünsenize bizi biri öyle öpse ne kötü olurdu...)

tabi aslında ne güzel sağlıklı yaşam:)süt içmeyen ben 1 kutu küçük olan tabi:)hergün içiyorum işin ilginç yanı artık seviyorumda:)ama kolanın yeri başkaaa...
ya neden güzel şeyler yasak:KK47:

kola diyince içim bir hoş oldu kocaman bardagın icine bol buz üstüne kola kaç gündür canım istiyo tutuyorum kendimi.......

Son düzenleme:
X