- 19 Kasım 2007
- 8.389
- 52
-
- Konu Sahibi Sympathique
Lekelenmem olmadı hiç. Ama doktorum adet zamanın geldiğinde adet sancılarını aynen çekersin belki az lekelenmen olur demişti. İnşallah ondandır. İçini ferah tut. haberdar et bizi.
Selam canim hosgeldin kk ye ve aramiza , daha yolun basindayiz tam zamaninda geldin :). Bundan sonra inşallah doguma kadar burdayiz şimdiden çok heyecanlı. Hesaplamaya gelince ben tedaviyi Türkiyede oldum buraya gelince devamlı burdaki doktoruma gidiyorum o hesaplamayı transferden itibaren yapıyor , Türkiye'deki dokdorum ise kesinlikle son adet tarihinden itibaren diyor zaten burdaki herkeste sata göre hesapliyor sende öyle yap ben doktorumu bosverdim :) dogrusu sata göre canım. Senide listeye ekleyim birde kilonu yazarsan. Suan ben telden yazıyorum yarın falan eklerim kendine ve bebise iyi bak
Selam canim hosgeldin kk ye ve aramiza , daha yolun basindayiz tam zamaninda geldin :). Bundan sonra inşallah doguma kadar burdayiz şimdiden çok heyecanlı. Hesaplamaya gelince ben tedaviyi Türkiyede oldum buraya gelince devamlı burdaki doktoruma gidiyorum o hesaplamayı transferden itibaren yapıyor , Türkiye'deki dokdorum ise kesinlikle son adet tarihinden itibaren diyor zaten burdaki herkeste sata göre hesapliyor sende öyle yap ben doktorumu bosverdim :) dogrusu sata göre canım. Senide listeye ekleyim birde kilonu yazarsan. Suan ben telden yazıyorum yarın falan eklerim kendine ve bebise iyi bak
kizlarrr nerelerdesiniz insallah iyisinizdir bi problem yoktur
bende baktim kimse yazmiyor ben yazim bari degim
suan isteyi yine
ayni bel agrisi ,kabizlik,mide baya var agrilarim
selam kizlarr nasilsiniz bakalim ,nasil geciyor
pek gelen olmuyor ben yazmasam
Allahim kac gundur kac agri cekiyorum ,
mide agrisi (heralde omrum boyunca cekicem)gunde
kabizlikdan dolayi yirtilma oldu suan okadar kotu agriyorki wcye oturmaya korkuyorum
felaket belim agriyor nedenini bilmiyorum ama belki vuruldugum ignelerden olabilir sanki onlarin yerinden itibaren basliyor, hem calisiyorum korkuyoruminsallah bisey olmaz
karnimda hafif sanci var ve gaz problemim var
hepsini bi arada cekiyorum
insallah sizlerde fazla problem yoktur
ve allahtan bulantim falan yok iyice giderim artik
allah şifanı versin inşaalah düzelirsin canım.
bizde yarın ilk kez doktora gideceğiz inşaalah. kendime pek itiraf etmiyorum ama galiba çok heyecanlıyım 2 gecedir rüyamda doktor bebeğimi göremiyor, kalp atışlarını duyamıyor, bizimle bir türlü ilgilenmiyor gibi saçma sapan şeyler görüyorum. sanırım karnımda olduğunu görünce içip daha rahat edecek.
allahım hiç birimizi ayırmasın yumoşlarımızdan.
ilk sayfaya hafta hafta hamilelik yazisini ekledim, ordada bakarsan 8. haftada gaz probleminiz var degimi diyor :) evet aynen hepimizde oluyor daha olcakta sanirimbende iki gündür gaz problemi yaşıyorum ve inanılmaz şiştim gören 5 aylık hamile sanıyor dr.a gittim 3 ay bitene kadar olacak bunlar dedi.birde eleviti sordum daha erken dedi.ama ben başlamayı düşünüyorum şimdiden gitmişken belki keseyi görebiliriz dedi.Alttan baktı minick bi karartı gördük :)asıl cumartesi bakacak tekrar.Bulantı kabızlık vs.. karnımın şişmesi dışında hiç bir belirti yok bende inanasım gelmiyo hamile olduğuma bazenumarım seninde sıkıntıların biter biran önce
bu hafta hesaplama işinde benim de kafam karışıyo kızlar içinden çıkamıyorum neye göre doğum tarihini hesaplıyorlar ?bilemedim
kizlarrr nerelerdesiniz insallah iyisinizdir bi problem yoktur
bende baktim kimse yazmiyor ben yazim bari degim
suan isteyi yine
ayni bel agrisi ,kabizlik,mide baya var agrilarim
Mrb. geçmiş olsun, dikkat et kendine canım. Bel ağrısı dışında şikayetlerimiz aynı...
Maşallah canım yine gormusunuz bebisini, neden acile gidip girmek istedin , biseymi olduda supelenip gittin yoksa öylesine görmek icinmi. Canım Valla bu hesaplama isi her doktora göre degisiyo. Benimde Turkiyedeki der sata göre burdaki der transfere gore , ama ben TUrkiyedeki doktoruma inanıyorum kesinlikle koskoca tup bebek merkezi herseyleri dört dörtlük yapıyorlar diyor aynı normal hamilelik gibi en son adet tarihinden hesaplicaksin biz sadece onun yerleşmesine yardım ettik diye , bende kendimce sata gore hesapliyorum, doktora gidincede ha tamam diyorum :) erken geç arada 2 hafta oluyor. Bende yorgun dusuyorum insallah bisey olmaz sende biraz dinlenmeye bak canim dikkat et kendine
oh ne guzel ya esinin acilde calismasi :) canin istedigi zaman git gor
bende gormedigim icin korku icinde olyorum aceba yasiyomu bi problem varmi diye
13 nisanda randovu var ozamana kadar beklicem insallah bisy yoktur
canim aslinda dinlenmemiz gerekli ama calisan birisi olunca insan hic dinlenemiyor
aksam eve variyorum yemek yap ye kaldir derken hafta ici oyle geciyor,cumarteside calisiyorum
bir pazarim kaliyor ,pazarda ogleye dogru kalk kahvalti yap derken oglen oluyor, ve ondan sonra tam bir haftalik ev temizligi ,yetmez birde utu oluyor ,inan cok zaman pazarlari hic oturmadan pazrtesi ise geliyorum
bakalim doktora gittigimde biraz rapor alcam dinlencem ,belimden korkuyorum ,hepsi bi arada olunca insanda korkuyor
birde ise gelis gidisim baya uzak 3 saat yolda geciyor
insallah bebege bisey olmaz
senin cumartesi paarin var ne guzel dinlen ,yat biraz insan hep bi sekilde korku icinde oluyor
bk ne guzel gidip bebisini gormusun ,insalllah darisi bize
Kizlarr simdiye kadar hic bebisinize bisey aldinizmi ,ben daha bisey almadim tabi cok erken ama heyecandan gorup alan oluyormu diye merak ettim
heralde ben cinsiyeti ogrenene kadar bisey almam
birde bilginiz varmi oyun parki besik varmis Turkiyede ,nette baktimda cok guzel biseye benziyor, bulursam burda onu almayi dusunuyorum bende siz ne dusunuyosunuz o besik hakkinda