- 28 Aralık 2008
- 673
- 16
- 46
-
- Konu Sahibi Sympathique
Mrb arkadaşlar. Bugün doktora gittim. Çok şükür 1 kese göründü, gerçi 2 embriyo transfer edilince ben kendimi ikiz gebeliğe adapte etmiştim, önce şaşırdım, şimdi rahatım. Biliyorum ki bebeğim benimle.. Gerçi doktorum daha sonra da görülebilir dedi, ama ben 1 tane old. hissediyorum.
Şuanda SAT a göre 5 haftalık gebeyim. 2 hafta kalp atışı için tekrar doktora gideceğiz.
Bu arada doktorum yarın ve 15 gün sonrası için bir sürü kan tahlili istedi. Biz zaten başlamadan yaptırmıştık, ama adam yine de göreyim dedi. Birde Crinon jele devam ve elevit ve coraspin yazdı. Coraspin size de yazıldı mı? Bir tuhaflık yok demi?
Görüşmek üzere...
İlk olarak hoşgeldin aramıza. Elevit multivitamin aynı zamanda kalsiyum, magnezyum, folik asit ve bir sürü şey var içinde. Hafta sonu doktorum elevit vücudunun gebeliğe alışmasını hızlandırır dedi. Crinoneyi ben hep günde 1 tane kullandım halada aynı şekilde devam ediyorum. Kısmetse 12. haftaya kadar devam edeceğiz.
çok şükür allahıma bizde varız diyebiliyorum artık. konu başlığı süper olmuş eline sağlık arkadaşım. bende benim gibi olanların neler yaşadığını merak ediyordum. malum insanın çevresindee tüp bebekle hamile kalan fazla insan olmuyor. aynen söylediğiniz gibi okadar sıkıntı çektik ki problem olmaması bile korkutuyor insanı. aşerme, mide bulantısı hiç yok hala benim hem seviniyorum hem korkuyorum. pozitif sonucu gördük çok şükür birde kalp atışlarını duysam içim biraz daha rahatlayacak sanırım. hala inanamıyorum....
biz 3 yıldır uğraşıyoruz, yumurtlama azlığı FSH yüksekliği vardı bende. geçenyıl başarısız bir aşılama demememiz vardı. bu yıl artık tüp bebek denedik. tedavi sırasında da tek bir yumurta oluştu. gerçi son anda 2. yumurtayı da alabildiler. ama ben umutlanmaya dahi korktum 2 yumurta ile çok zor diye düşünüyordum. allahıma şükürler olsun nasip etti.güzel allahım bu mutluluğu isteyen herkese yaşatsın inşaallah. hayırlısıyla kucamıza almakta nasip olacak inşaallah.
bu arda benim bilgiler
12 şubat - 33 yaş - 57 kg - 19 kasım
kızlarrr 4hafta 4 gnlük oldu miniğim doktora gitcem bugün ağrılarım çok fazla acaba keseyi görebilirmiyiz?
Yaş 32 Sat 8 Şubat Kilo 85 Doğum 15 KasıM
Kızlar dün ilk defa kalp atışlarını duydukÇok ama çok mutluyum Allahım herkese nasip etsin....
6 hafta 3 günlük canım...Biraz erken ama duyduk çok şükür
merhaba kızlar bende varım artık burada bekleyişim dün sona erdi :)))
test sonucum pozitif çıktı tabi daha yolun çok başındayım bekleyiş ve heyecan artarak devam ediyor.
benide ekleyin sat 21 şubat yaş 27 doğum tarihi 28 kasım kilo 50
baktım da çoğu kişi elevit diye bir ilaç kullanıyor.Ben transferden itibaren sadece crinone kullandım yani ne iğne oldum nede başka ilaç kullandım.Bu eleviti ne için kullanıyorsunuz acaba? crinone 1 e düşürdük sonuçtan sonrasizdede aynı mı test gününe kadar ikiydi.bide folbiol kullanıyorum günde 1 tane yeterlimi acaba
baktım da çoğu kişi elevit diye bir ilaç kullanıyor.Ben transferden itibaren sadece crinone kullandım yani ne iğne oldum nede başka ilaç kullandım.Bu eleviti ne için kullanıyorsunuz acaba? crinone 1 e düşürdük sonuçtan sonrasizdede aynı mı test gününe kadar ikiydi.bide folbiol kullanıyorum günde 1 tane yeterlimi acaba
konu sahibi arkadaşım beni listenden çıkarırmısın bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum
Merhaba herkese benım kasıklarımda ara ara agrılarım ve asırı bel agrım var ozellıkle sabahları bu normalmı acaba daha once ıkı tane hamılelıgım kalp atısları durdugu ıcın sona erdı bu da oyle olur dıye elımde olmadan korkuyorum o yuzden merak edıyorum
konu sahibi arkadaşım beni listenden çıkarırmısın bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum
Geçmiş olsun Allah sabır versin. Sözün bitiiği yer... İnşallah tekrar en kısa zamanda bebeğine kavuşursun... Ne oldu? nasıl anladın?
Cok uzuldum benımde basıma geldı 2 sefer o duygunun ne demek oldugunu cok ıyı bılırım ama kendını bırakma umutlarını yıtırme ıcınde hep umutların olsun
Bende de tam tersine hiç ağrı sızı yok. Bende bu normal mi acaba diye düşünüyorum. Başına gelenler çok üzücü İnşallah bu sefer kucağına alırsın. Daha öncede sormuştum ama okumadın sanırım, daha öncekiler kaç haftalıkken durdu kalp atışları? Belirtiler neler oldu?
Merhaba herkese benım kasıklarımda ara ara agrılarım ve asırı bel agrım var ozellıkle sabahları bu normalmı acaba daha once ıkı tane hamılelıgım kalp atısları durdugu ıcın sona erdı bu da oyle olur dıye elımde olmadan korkuyorum o yuzden merak edıyorum