2011 Kasim-Aralik Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

Senınkı normal olan galıba bende bı anormallık var gıbı gelıyor banada... Daha oncekı bebıslerımın kalp atısları bırı 6 haftalıkken dıgerıde 8 haftalıkken durdu en onemlı belırtı kahverengı akıntıyla basladı sonra doktora gıttık ve durdu dedıler ılkkınde hıcbısey olmamısdı dırek kalp atısı dıye gıttım durmus dedıler.Kahverengı akıntıdan sonra kasık agrıların hıc durmuyor.Yanı en azından benımkı oyle oldu

demekki kalp durdugu zaman ilk belirtisi aknti oluyor
baksana kac gundur yares akintim var diyordu ve malesef bu haberi aldi demkki sendede almis
Rabbim kimseye o aciyi tatirmasin

8. -n9. hafta normalde 2 adet zamanımız olduğu için vücut adet ağrıları gösterir diye okumuştum. Hamilelik boyunca tüm adet zamanlarında olurmuş bu.

hosgeldin canim aramiza hayirli olsun cok sevindim
derin baya yuksek cikmis benim 165 cikmisti
gerci onemli olan degerler degil saglikli olmasi
ne zaman gorceksiniz peki keseyi,biz kalp atisini duyduk rabbim sizede nasip etsin
insallah canim hepimizin bebegini rabbim kucagimiza almayi nasip eder
bu arada listede bulunmak istersen
bana nick,sat,yas,kilo,dogum tarihlerini yazarsan senide eklerim listeye:KK71:

tesekkur ederim 1 hafta sonra keseyi görmeye gidicem cok heyecanlıyım
10 subat _28 yas_65 kilo-25 kasım

-
-

dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim... allah hayırlısıyla bebişlerinizi kucağınıza almanızı nasip etsin

selam kizlarr nasilsiniz bakalim ,nasil geciyor
pek gelen olmuyor ben yazmasam
Allahim kac gundur kac agri cekiyorum ,
mide agrisi (heralde omrum boyunca cekicem)gunde
kabizlikdan dolayi yirtilma oldu suan okadar kotu agriyorki wcye oturmaya korkuyorum :KK43:
felaket belim agriyor nedenini bilmiyorum ama belki vuruldugum ignelerden olabilir sanki onlarin yerinden itibaren basliyor, hem calisiyorum korkuyorum :KK43:insallah bisey olmaz
karnimda hafif sanci var ve gaz problemim var

hepsini bi arada cekiyorum
insallah sizlerde fazla problem yoktur
ve allahtan bulantim falan yok iyice giderim artik :KK43:

kabizlikdan dolayi yirtilma oldu suan okadar kotu agriyorki wcye oturmaya korkuyorum :KK43:
felaket belim agriyor nedenini bilmiyorum ama belki vuruldugum ignelerden olabilir sanki onlarin yerinden itibaren basliyor, hem calisiyorum korkuyorum :KK43:insallah bisey olmaz

canım çalıştığım için bende pek giremiyorum, evimdede yok bilgisayar.
bahsettiğin ağrıların hepsi bende de oluyor. akşamları özellikle korkunç şişkinlik var. ama gaz ilaçların yan etkisiymiş zaten. sancılar içinde normal diyorlar biliyorsunuz rahim bağlarının güçlenmesinden kaynaklanıyormuş.
bu arada kabızlıktan kaynaklanan çatlak problemi bendede var. sabahları aç karnına ve akşam yatarken birer bardak soğuk süt içiyorum, bol bol su içiyorum ve eskisi kadar kötü değilim sanki. sütü tavsiye ediyorum metobolizmayı hızlandırdığı için iyi geliyor. hem bebeğimizin kalsiyum ihtiyacı için gerekli. ama bu güne kadar sütten nefret ediyordum, zorla içiyorum anlayacağın. çok şükür henüz mide bulantım yokta sorun olmuyor.

yares_bulut , çok üzüldüm arkadaşım. allahım inşaalah en kısa zamanda bu mutluluğu sana yeniden yaşatır. kendini bırakma biliyorsun çok kez deneyen pes etmeyen ve sonunda evladına kavuşan çok insan var.
malesef hepimizin korkuları var. ama umutlarıda......

canım cok gecmis olsun kayısı suyu ic benimde kabızlık sorunum var kayısı suyu cok iciyorum cok sükür problem yok ben igne kullanmıyorum ne ignesi kullanıyosunuz

Canım mrb. İnan yares buluttan sonra girmeye korkar oldum nete, oysa hergün heyecanla bakıyordum, bizim kızlar ne durumdalar, ne yaptılar diye. Allahım ona da bir daha yaşatmasın bizlerede. Şikayetlerinin hemen hemen hepsi bende de var. Benim önceden de mide ülseri vardı. Şimdi de bazen kötüce ağrıyor, ama soğuk süt içiyorum o biraz rahatlatıyor. Gaz konusu ise tam bir felaket bende önce adet sancısı gibi geliyor bir süre sonra geçiyor. Bu arada biyokimya-hemogram sonuçlarım temiz çıktı. Haftaya da torsh grubu baktıracağız. İnşallah bir sorun olmaz. Haftaya perşembe kalp atışları için gideceğiz, hadi bakalım inşallah...

benim yüzümden endişelenmeyin kızlar nolursunuz...kendinizi dinlemeyin unutmayınki içinizde minicik bir can var onlar için sakin davranın

suan is yerindeyim hemen yazip cikicam

bende cok az lekelenme oldu birde sanki regli olcakmisim gibi karin agrisi oluyor arada
bende korkuyorum ya
yaresinkide lekelenmeyle basladi :KK43:
sizde oldugumu hic lekelenme cok hafif yani

kardelenimsin canim benimki baya i agri yapiyor artik tuvalete girmeye korkuyorum :KK43: girincede baya acisini cekiyorum
nette arastirdim catlak olusupta agri olunca ismi anal fissurmus,yaziyor evde sicak suyun icinde biraz oturun zamanla o geciyor diyor, bende iki gundur oturuyoum ama birde hamilelikten korkuyorum
sutu ac karnina degilde sonradan bir bardak iciyorum
zaten doktorum kabizlik icin ilac verdi ama benimki kabiz olmasamda agri yapiyor :KK43:
iste hep su icmeyi unutuyorum belki biraz fazla su icsem duzelir ,icmeye calisiyorum onuda

duss canim suan hic bir igne kullanmiyorum tranferden sonra kullanmistim o igneleri dedimben ,sanki onlarin yerinden itibaren basliyor gibi belimin agrisi
kayisi suyunu aksam eve varinca iciyorum ama kabizlik duzelse bile catlak olustugu icin yinede problem cekiyorum cok agri yapiyor ,insallah bi caresini bulurum

rosesteel canim bende ondan dolayi korkar oldum ki ozellikle bugun az bi lekelenme oldu hemen aklima geldi insallah bende oyle bisey yoktur diye, insanin korkmamasi elde degil :KK43: rabbim kimseye yasatmasin cok zor :KK43:

yarescim ,kendimizde bisey gorunce endiseleniyoruz dogal olarak
benimde bugun hafif bir lekelenme oldu gelde simdi endiselenme, dogrudan sen geldin aklima insallah bisey yoktu
r
;(

Merhaba kızlar uzun süredir forumu takip ediyordum ve üye olmak buğüne kısmetmiş, :KK66: 3 yıllık evliliğim sonunda çok şükür bende hamileyim:KK66:, sat 5 şubat yaş 33 transfer 28 şubat ama geçen perşembe ultrasonda doktor 5 + 3 dedi, kafam çok karıştı, inşallah bebişlerimizi kucağımıza alırız...:emir_bebek:

Merhaba kızlar uzun süredir forumu takip ediyordum ve üye olmak buğüne kısmetmiş, :KK66: 3 yıllık evliliğim sonunda çok şükür bende hamileyim:KK66:, sat 5 şubat yaş 33 transfer 28 şubat ama geçen perşembe ultrasonda doktor 5 + 3 dedi, kafam çok karıştı, inşallah bebişlerimizi kucağımıza alırız...:emir_bebek:

hosgeldin canım masallah ya ,ne güzel usg zamanında gelmis bende gün sayıyorum görmek icin nasıl birsey cok merak ediyorum .önden mi gitmis senin bebis ben ayın 21 de ögrendim 3 hafta bitti bu hafta 4 .haftadan gün aldım ama farklı mı hesaplanıyo yoksa kafam karıstı

suan is yerindeyim hemen yazip cikicam

bende cok az lekelenme oldu birde sanki regli olcakmisim gibi karin agrisi oluyor arada
bende korkuyorum ya
yaresinkide lekelenmeyle basladi :KK43:
sizde oldugumu hic lekelenme cok hafif yani

kardelenimsin canim benimki baya i agri yapiyor artik tuvalete girmeye korkuyorum :KK43: girincede baya acisini cekiyorum
nette arastirdim catlak olusupta agri olunca ismi anal fissurmus,yaziyor evde sicak suyun icinde biraz oturun zamanla o geciyor diyor, bende iki gundur oturuyoum ama birde hamilelikten korkuyorum
sutu ac karnina degilde sonradan bir bardak iciyorum
zaten doktorum kabizlik icin ilac verdi ama benimki kabiz olmasamda agri yapiyor :KK43:
iste hep su icmeyi unutuyorum belki biraz fazla su icsem duzelir ,icmeye calisiyorum onuda

duss canim suan hic bir igne kullanmiyorum tranferden sonra kullanmistim o igneleri dedimben ,sanki onlarin yerinden itibaren basliyor gibi belimin agrisi
kayisi suyunu aksam eve varinca iciyorum ama kabizlik duzelse bile catlak olustugu icin yinede problem cekiyorum cok agri yapiyor ,insallah bi caresini bulurum

rosesteel canim bende ondan dolayi korkar oldum ki ozellikle bugun az bi lekelenme oldu hemen aklima geldi insallah bende oyle bisey yoktur diye, insanin korkmamasi elde degil :KK43: rabbim kimseye yasatmasin cok zor :KK43:

yarescim ,kendimizde bisey gorunce endiseleniyoruz dogal olarak
benimde bugun hafif bir lekelenme oldu gelde simdi endiselenme, dogrudan sen geldin aklima insallah bisey yoktu
r
;(

Lekelenmem olmadı hiç. Ama doktorum adet zamanın geldiğinde adet sancılarını aynen çekersin belki az lekelenmen olur demişti. İnşallah ondandır. İçini ferah tut. haberdar et bizi.

Selam canim hosgeldin kk ye ve aramiza , daha yolun basindayiz tam zamaninda geldin :). Bundan sonra inşallah doguma kadar burdayiz şimdiden çok heyecanlı. Hesaplamaya gelince ben tedaviyi Türkiyede oldum buraya gelince devamlı burdaki doktoruma gidiyorum o hesaplamayı transferden itibaren yapıyor , Türkiye'deki dokdorum ise kesinlikle son adet tarihinden itibaren diyor zaten burdaki herkeste sata göre hesapliyor sende öyle yap ben doktorumu bosverdim :) dogrusu sata göre canım. Senide listeye ekleyim birde kilonu yazarsan. Suan ben telden yazıyorum yarın falan eklerim kendine ve bebise iyi bak:KK71:

hosgeldin canım masallah ya ,ne güzel usg zamanında gelmis bende gün sayıyorum görmek icin nasıl birsey cok merak ediyorum .önden mi gitmis senin bebis ben ayın 21 de ögrendim 3 hafta bitti bu hafta 4 .haftadan gün aldım ama farklı mı hesaplanıyo yoksa kafam karıstı

Hesaplama sata göre yapilcak canım burdaki doktor transferden itibaren hesapliyor , ama Türkiye'deki tedavi oldugum doktorum kesinlikle sata göre hesaplicaksin dedi hatta senin sat 27 Ocak ve sen simdi maşallah 8 haftaliksin dedi :)

X