- 19 Kasım 2007
- 8.389
- 52
-
- Konu Sahibi Sympathique
çok saolşimdilik bomboşum umut yok.allah sizlere yaşatmasın bu duyguları dua edin bana
Senınkı normal olan galıba bende bı anormallık var gıbı gelıyor banada... Daha oncekı bebıslerımın kalp atısları bırı 6 haftalıkken dıgerıde 8 haftalıkken durdu en onemlı belırtı kahverengı akıntıyla basladı sonra doktora gıttık ve durdu dedıler ılkkınde hıcbısey olmamısdı dırek kalp atısı dıye gıttım durmus dedıler.Kahverengı akıntıdan sonra kasık agrıların hıc durmuyor.Yanı en azından benımkı oyle oldu
hosgeldin canim aramiza hayirli olsun cok sevindim
derin baya yuksek cikmis benim 165 cikmisti
gerci onemli olan degerler degil saglikli olmasi
ne zaman gorceksiniz peki keseyi,biz kalp atisini duyduk rabbim sizede nasip etsin
insallah canim hepimizin bebegini rabbim kucagimiza almayi nasip eder
bu arada listede bulunmak istersen
bana nick,sat,yas,kilo,dogum tarihlerini yazarsan senide eklerim listeye
tesekkur ederim 1 hafta sonra keseyi görmeye gidicem cok heyecanlıyım
10 subat _28 yas_65 kilo-25 kasım
-
-
konu sahibi arkadaşım beni listenden çıkarırmısın bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum
hadi bakalim canim ,desdene heyecan doruktadir ,rabbim kal atisinida duymayi nasip etsin
ekledim senide listeye
selam kizlarr nasilsiniz bakalim ,nasil geciyor
pek gelen olmuyor ben yazmasam
Allahim kac gundur kac agri cekiyorum ,
mide agrisi (heralde omrum boyunca cekicem)gunde
kabizlikdan dolayi yirtilma oldu suan okadar kotu agriyorki wcye oturmaya korkuyorum
felaket belim agriyor nedenini bilmiyorum ama belki vuruldugum ignelerden olabilir sanki onlarin yerinden itibaren basliyor, hem calisiyorum korkuyoruminsallah bisey olmaz
karnimda hafif sanci var ve gaz problemim var
hepsini bi arada cekiyorum
insallah sizlerde fazla problem yoktur
ve allahtan bulantim falan yok iyice giderim artik
canım cok gecmis olsun kayısı suyu ic benimde kabızlık sorunum var kayısı suyu cok iciyorum cok sükür problem yok ben igne kullanmıyorum ne ignesi kullanıyosunuzselam kizlarr nasilsiniz bakalim ,nasil geciyor
kabizlikdan dolayi yirtilma oldu suan okadar kotu agriyorki wcye oturmaya korkuyorum
felaket belim agriyor nedenini bilmiyorum ama belki vuruldugum ignelerden olabilir sanki onlarin yerinden itibaren basliyor, hem calisiyorum korkuyoruminsallah bisey olmaz
selam kizlarr nasilsiniz bakalim ,nasil geciyor
Merhaba kızlar uzun süredir forumu takip ediyordum ve üye olmak buğüne kısmetmiş,3 yıllık evliliğim sonunda çok şükür bende hamileyim , sat 5 şubat yaş 33 transfer 28 şubat ama geçen perşembe ultrasonda doktor 5 + 3 dedi, kafam çok karıştı, inşallah bebişlerimizi kucağımıza alırız...
suan is yerindeyim hemen yazip cikicam
bende cok az lekelenme oldu birde sanki regli olcakmisim gibi karin agrisi oluyor arada
bende korkuyorum ya
yaresinkide lekelenmeyle basladi
sizde oldugumu hic lekelenme cok hafif yani
kardelenimsin canim benimki baya i agri yapiyor artik tuvalete girmeye korkuyorumgirincede baya acisini cekiyorum
nette arastirdim catlak olusupta agri olunca ismi anal fissurmus,yaziyor evde sicak suyun icinde biraz oturun zamanla o geciyor diyor, bende iki gundur oturuyoum ama birde hamilelikten korkuyorum
sutu ac karnina degilde sonradan bir bardak iciyorum
zaten doktorum kabizlik icin ilac verdi ama benimki kabiz olmasamda agri yapiyor
iste hep su icmeyi unutuyorum belki biraz fazla su icsem duzelir ,icmeye calisiyorum onuda
duss canim suan hic bir igne kullanmiyorum tranferden sonra kullanmistim o igneleri dedimben ,sanki onlarin yerinden itibaren basliyor gibi belimin agrisi
kayisi suyunu aksam eve varinca iciyorum ama kabizlik duzelse bile catlak olustugu icin yinede problem cekiyorum cok agri yapiyor ,insallah bi caresini bulurum
rosesteel canim bende ondan dolayi korkar oldum ki ozellikle bugun az bi lekelenme oldu hemen aklima geldi insallah bende oyle bisey yoktur diye, insanin korkmamasi elde degilrabbim kimseye yasatmasin cok zor
yarescim ,kendimizde bisey gorunce endiseleniyoruz dogal olarak
benimde bugun hafif bir lekelenme oldu gelde simdi endiselenme, dogrudan sen geldin aklima insallah bisey yoktur ;(
Merhaba kızlar uzun süredir forumu takip ediyordum ve üye olmak buğüne kısmetmiş,3 yıllık evliliğim sonunda çok şükür bende hamileyim , sat 5 şubat yaş 33 transfer 28 şubat ama geçen perşembe ultrasonda doktor 5 + 3 dedi, kafam çok karıştı, inşallah bebişlerimizi kucağımıza alırız...
hosgeldin canım masallah ya ,ne güzel usg zamanında gelmis bende gün sayıyorum görmek icin nasıl birsey cok merak ediyorum .önden mi gitmis senin bebis ben ayın 21 de ögrendim 3 hafta bitti bu hafta 4 .haftadan gün aldım ama farklı mı hesaplanıyo yoksa kafam karıstı