- 10 Kasım 2009
- 155
- 6
- 46
-
- Konu Sahibi Sympathique
KIzlar beni listeden çıkarın maalesef bebeğin kalbi durdu....
İyi Geceler Arkadaşlar ,
Uzun zamandır giremiyordum...Yaresin yazdıklarını okudum ve çok üzüldüm onun adına...Geçmiş olsun Yares...Bu arada bende sıkıntılı bir dönem atlattım...Bir kaç gündür lekelenmem oldu...Doktorum yatmamı ve dinlenmemi söyledi...Onun içinde nete falan gelemedim...Kızlar ben size birşey danışcam...Benim lekenmelerim normal lekelenme gibi değil...Hatta çamaşırıma bile bulaşmıyor...Crınone jeli vücuttan atarken kahve rengi veya kırmızı bir renkte atıyorum...Sizde de böyle bişey oldumu ? Yares canım sende nasıl oldu bilgi verirsen sevinırım...Seninkide jeli vücuttan atarkenmi gözuktu yoksa normal kanamamıydı ?
Mehtapcım, eşlerimizin işleri aynı olduğu gibi seninle de meslektaşız. ama ben şu anda öğrt.lik yapmıyorum. Müdürünün gebelikten haberi var mı? İstersen eşinle beraber görüş sana nöbet konusunda müsamaha gösterebilirler.Normalde sanırım 6 aydan sonra nöbet tutturmuyorlar anne adaylarına ama bence sen şimdiden söyle, sonuçta biz oldukça zor bir süreçten geçtik. Değerli bebekler bunlar... Kendine dikkat et, görüşmek üzere...
Kızlarrrr artık 6+0 dayız. Merakla kalp atışlarını bekliyorum. 7 nisan büyük gün
Merhaba canım, geçmiş olsun ilk önce. Yumurta toplamadan sonra jele başladığımda ilk 2 gün bende de jel kahverengi topak şeklinde vücudumdan atıldı. Henüz transferim falan olmadığı için korkmamıştım ben. O günden beri akıntım hep su kıvamında ve beyaz. Jeli bu şekilde atıyorum artık. Ama hemşirem o dönemde kahverengi topaklı olabilir jelin atılımı demişti. İçini ferah tut.
Biz 6+2 de karından ultrasonda görmüştük kalp atışlarını, belki şimdi bile görebilirsin.
Günaydın kızlar........... üşütmüşüm sanırım 2 gündür hapşurma burun akıntısı dökülüyorm resmen. Her hapşurmamada da korkuyorum bir zarar olur mu diye???????? Tüm doktorlar hapşurmadan birşey olmaz diyorlar (eşimde dahil) ama ben olayı psikopata bağladım sanırım herşeyden korkar oldum. Ihlamur içmekten meyve yemekten bir hal oldum :). Eskiden portakalı çok severdim ama hamileliğim başladığından beri düşünmek bile istemiyorum bende kividen c vitamini almaya çalışıyorum.
Günaydın kızlar........... üşütmüşüm sanırım 2 gündür hapşurma burun akıntısı dökülüyorm resmen. Her hapşurmamada da korkuyorum bir zarar olur mu diye???????? Tüm doktorlar hapşurmadan birşey olmaz diyorlar (eşimde dahil) ama ben olayı psikopata bağladım sanırım herşeyden korkar oldum. Ihlamur içmekten meyve yemekten bir hal oldum :). Eskiden portakalı çok severdim ama hamileliğim başladığından beri düşünmek bile istemiyorum bende kividen c vitamini almaya çalışıyorum.
ya ben de şeyi meraak ediyorum bebeğin kollarının bacaklarının falan oynadığını kaç haftalıktan itibaren ebdominal ultrasonda görülür bilen var mı ?
şikayetlere gelince benimde gaz problemim çok var. özellikle akşamları iyice şişiyorum kıyafetlerim olmayacak kadar,
hamilelikten önce artık kronikleşmiş olan anal fisür yani çatlak ve kabızlık problemimde yine azdı,
göğüslerde şiş, halsizlik, uyku hali ve yorgunluk,......
ama her şeye rağmen çok iyiyim diyorum. allaha şükürler olsun bebeğimiz bizimle ya bütün sıkıntıların üstesinde geliriz.
ama çalışan arkadaşlara tavsiyem müdürlerine söylemeleri başka türlü zor. bende çalışıyorum ve sürekli araziye çıkmamı gerektiren bir işim var. arazi yolları çok bozuk normal hamileler için bile çok tehlikeli ki benim için daha da zor. ama müdürüm bildiği için araziye çıkamayacağımı söyledim, dairede kalıp büro işleriyle ilgileniyorum. o yüzden eski tempoma göre rahatım.
benim yuzumde zaten normalde az lele var ama suan bir lekelenme gormedim ,bende erken diye zannediyorum ,ve ozellikle son zamanlarda daha fazla artiyo sanirim ve birde ben kiz bebeklerede daha fazla lekelenme olur diye biliyorum ,yoksa kizinmi olcakİlginiz için teşekkür ederim bayanlar............ Ya akşam dişlerimi fırçalarken farkettim benim dudak üstümde kahverengi lekelenmem olmuş. Eşim farketmedi ( ama o bendeki büyük değişiklikleride farketmez zaten :)). Bıyıkların çıkmıştır diye dalga geçiyor benimle. Bu lekeleri ben 4-5. ay başlar diye biliyordum. Doğrudüzgün güneşte görmedik ki mevsim itibariyle. Sizlerde ciltte lekelenme olan var mı?
sikayetlerimizin hepsi ayni canimya gaz problemim var ,sislik var ,gogsumde sislik ve kacinma var ,zaten midem her daim agriyor
ve ozellikle anal fissur bendede var yasen hic tedsavi oldunmu, son zamanlarda hep bunun uzerine arastirma yapiyorum sanirim dokora gitcem bende hamilelik oncesinde kabizlik problemim vardi ,iste zorlanmadan dolayi yirtilma olustu ,ozellikle kabiz oldugum zamanda felaket kanama oluyor agri oluyor , ama hamilelikten sonra kabizlik daha fazlalasti ve daha once fissur oldugunu bilmiyordum ve biraz arastirdimki ismi buymus
benimki sanirim yeni, aslinda yirtilma onceden var ama ozellikle devamlki agri yapmasi bikac haftadir varki okadar kotuyum kabiz olmasam bile felaket agriyor acitiyor, tuvalate gitmeye korkuyorum ,uzerine oturamiyorum ,bi tuvaletten cikim bir saat agri cekiyorum
nette ogrendim sicak suya oturma biraz faydali oluyormus, bende 3 gundur sicak suya oturuyorum ,sanki birazcik hafifliyor oturmadan sonra ama iste birde hamilelik var sicak suya oturuyorum bunun icinde korkuyorum bi zarari olurmu diye
ay valla hersey problem olduyiyorum midem agriyor, afedersin cikarmada catlak agriyor Allahim ne yapcagimi sasirdim
dedigin gibi birde calisiyorum hic dinlenmem olmuyor, bir pazar oluyor oda tam bir haftalik ev temizligi olunca haftaya daha fazla yorgun basliyorum
rabbim bebeklerimizi korusun her saniye aklimda insallah bisey olmaz diye