2011 Kasim-Aralik Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

Merhaba canım, geçmiş olsun ilk önce. Yumurta toplamadan sonra jele başladığımda ilk 2 gün bende de jel kahverengi topak şeklinde vücudumdan atıldı. Henüz transferim falan olmadığı için korkmamıştım ben. O günden beri akıntım hep su kıvamında ve beyaz. Jeli bu şekilde atıyorum artık. Ama hemşirem o dönemde kahverengi topaklı olabilir jelin atılımı demişti. İçini ferah tut.

Sağolasın canım, henüz söylemedim ama idaredekiler dışında herkes biliyor :). Haklısın söylemem daha iyi olur benim içinde. Ben 7 aydan sonra nöbet tutulmuyor diye biliyorum.

Sağol canım bilgilendirme için...Şükürler olsun dünden beri düzene girdi...İnş. bir daha yaşamam...İnsan sorun olmadığını bilsede çok korkuyor...

Günaydın kızlar........... üşütmüşüm sanırım 2 gündür hapşurma burun akıntısı dökülüyorm resmen . Her hapşurmamada da korkuyorum bir zarar olur mu diye???????? Tüm doktorlar hapşurmadan birşey olmaz diyorlar (eşimde dahil) ama ben olayı psikopata bağladım sanırım herşeyden korkar oldum. Ihlamur içmekten meyve yemekten bir hal oldum :). Eskiden portakalı çok severdim ama hamileliğim başladığından beri düşünmek bile istemiyorum bende kividen c vitamini almaya çalışıyorum.

Canım geçmiş olsun, grip ve de diğerleri senden uzak olsunlar. Hapşurmadan korkma harbi bir şey olmaz inşallah.. Ama c vitaminine devam :))

Canım korkma ben test günüm öyle bir grip oldumki tam 8 gün öldüm öldüm dirildim...Öksürük , hapşırık , nefes darlığı...Bebeğim daha yeni tutunmuş...Korkudan uyku uyumuyordum...Koruyan Allah koruyor...Bizim düşündüğümüz kadar savunmasız değil bebeklerimiz...İçin rahat olsun canım...Geçmiş olsun...

İlginiz için teşekkür ederim bayanlar............ Ya akşam dişlerimi fırçalarken farkettim benim dudak üstümde kahverengi lekelenmem olmuş. Eşim farketmedi ( ama o bendeki büyük değişiklikleride farketmez zaten :)). Bıyıkların çıkmıştır diye dalga geçiyor benimle . Bu lekeleri ben 4-5. ay başlar diye biliyordum. Doğrudüzgün güneşte görmedik ki mevsim itibariyle. Sizlerde ciltte lekelenme olan var mı?

ya ben de şeyi meraak ediyorum bebeğin kollarının bacaklarının falan oynadığını kaç haftalıktan itibaren ebdominal ultrasonda görülür bilen var mı ?

ya ben de şeyi meraak ediyorum bebeğin kollarının bacaklarının falan oynadığını kaç haftalıktan itibaren ebdominal ultrasonda görülür bilen var mı ?

bildiğim kadarıyla 8. hafta kol çıkıntıları oluşmaya başalıyor. 10. haftada da biz hissetmesekte bebk hareketlenmeye başlıyor. uhtemelen 10. haftadan sonra görülebilir ama her an hareket etmediği için ultrason bakılırken denk gelirse görülür. Ama kol ve bacaklar tam olarak ne zaman hareketlenir bilemiyorum. Hayırdır nereden çıktı bu soru?????

KIzlar beni listeden çıkarın maalesef bebeğin kalbi durdu....

canim benimya ,nete fazla giremedim yogunluktan ,gec gordum yazini ama cok cok uzuldum ,neden olmus peki, senindemi lekelenmeler olmustu zaten az kisiyiz ve iki arkadasin basina geldi, rabbim digerlerine gostermesin cok zor her attigim acdida korkuyorum aceba bisey olurmu diye
Allah sana buyuk sabir versin diliyorumki en kisa zamanda yine hamile kalirsin ,dualarimdasin
listeden cikarmaya elim varmiyo ama cikardim malesef
dahada soyleyecek bisey bulamadim ,insallah bir daha hic bi problem yasamadan bebegini kucagina alirsin
sende umut tup bebekte oldun dimi tedaviyi, doktorun kimdi,onlar ne dediler peki ?

sikayetlerimizin hepsi ayni canimya gaz problemim var ,sislik var ,gogsumde sislik ve kacinma var ,zaten midem her daim agriyor
ve ozellikle anal fissur bendede var ya sen hic tedsavi oldunmu, son zamanlarda hep bunun uzerine arastirma yapiyorum sanirim dokora gitcem bende hamilelik oncesinde kabizlik problemim vardi ,iste zorlanmadan dolayi yirtilma olustu ,ozellikle kabiz oldugum zamanda felaket kanama oluyor agri oluyor , ama hamilelikten sonra kabizlik daha fazlalasti ve daha once fissur oldugunu bilmiyordum ve biraz arastirdimki ismi buymus
benimki sanirim yeni, aslinda yirtilma onceden var ama ozellikle devamlki agri yapmasi bikac haftadir varki okadar kotuyum kabiz olmasam bile felaket agriyor acitiyor, tuvalate gitmeye korkuyorum ,uzerine oturamiyorum ,bi tuvaletten cikim bir saat agri cekiyorum
nette ogrendim sicak suya oturma biraz faydali oluyormus, bende 3 gundur sicak suya oturuyorum ,sanki birazcik hafifliyor oturmadan sonra ama iste birde hamilelik var sicak suya oturuyorum bunun icinde korkuyorum bi zarari olurmu diye
ay valla hersey problem oldu yiyorum midem agriyor, afedersin cikarmada catlak agriyor Allahim ne yapcagimi sasirdim
dedigin gibi birde calisiyorum hic dinlenmem olmuyor, bir pazar oluyor oda tam bir haftalik ev temizligi olunca haftaya daha fazla yorgun basliyorum
rabbim bebeklerimizi korusun her saniye aklimda insallah bisey olmaz diye

of canimya gecmis olsun ( doktorum bana demisti Grip olmamaya calis dedi ,ve suan ondan korkuyorum bende ,grip olmayim diye
cunku ise gidip gelirken mecbur metro tren aliyorum ,orda yuzlerce insan ,birisinden gecer diye korkuiyorum insallah gecmez, aman sende dikkat et kendine insallah bisey olmadan atlatirsin
hapsurmayi benim doktorumda bisey olmaz dedi ama bende korkuyorum,cunku benim toza karsi alerjim var bir toz kacsin burnuma ,o gun akasma kadar hic durmadan hapsururum ,ve bir hapsurmada dusun 5 kez hapsurma olrki kendim zor nefes alirim ,normal hamilelik oncesinde bile bu hapsurmamdan korkardim ,suan dahada fazla korkuyorum ,ve ben hapsururken sancim oluyor ,karnimi sikica tutuyorum serbet birakirsam adaha fazla agri oluyor
valla bulantimiz yok ama problem cok ,Rabbim saglikli bi sekilkde bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip eder insallah

benim yuzumde zaten normalde az lele var ama suan bir lekelenme gormedim ,bende erken diye zannediyorum ,ve ozellikle son zamanlarda daha fazla artiyo sanirim ve birde ben kiz bebeklerede daha fazla lekelenme olur diye biliyorum ,yoksa kizinmi olcak

çok geçmiş olsun ben acısını çok iyi bilrim. ama sıcak suya oturma cnm, bebekler için zararlı olabilir. ben sırf bu yüzden hamilelik öncesi fissür ameliyatı oldum geçen sene.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…