2011 Kasim-Aralik Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

selam kızlar benide alın aranıza, inşallah bende 22 kasımda alıcam bebeğimi kucağıma...sat 15 şubat, doğum 22 kasım, yaş 27, kilo 68, tedavim izmir ege üniversitesinde oldu, çok şükür ilk denememde güzel haberi aldık...rabbim hepimizin yavrusunu kucağına almayı nasip etsin inşallah...

selam kızlar benide alın aranıza, inşallah bende 22 kasımda alıcam bebeğimi kucağıma...sat 15 şubat, doğum 22 kasım, yaş 27, kilo 68, tedavim izmir ege üniversitesinde oldu, çok şükür ilk denememde güzel haberi aldık...rabbim hepimizin yavrusunu kucağına almayı nasip etsin inşallah...

a.selam hoşgeldin canım...Çok şükür iyi haberını burdan okudum ve çok mutlu oldum canım:KK16::KK16::KK16: Hayırlı uğurlu olsun...Allahım senin içinde hepimiz içinde tamamına erdirmeyi nasip etsin:nazar::nazar::nazar:

İyi Geceler Arkadaşlar ,

Uzun zamandır giremiyordum...Yaresin yazdıklarını okudum ve çok üzüldüm onun adına...Geçmiş olsun Yares...Bu arada bende sıkıntılı bir dönem atlattım...Bir kaç gündür lekelenmem oldu...Doktorum yatmamı ve dinlenmemi söyledi...Onun içinde nete falan gelemedim...Kızlar ben size birşey danışcam...Benim lekenmelerim normal lekelenme gibi değil...Hatta çamaşırıma bile bulaşmıyor...Crınone jeli vücuttan atarken kahve rengi veya kırmızı bir renkte atıyorum...Sizde de böyle bişey oldumu ? Yares canım sende nasıl oldu bilgi verirsen sevinırım...Seninkide jeli vücuttan atarkenmi gözuktu yoksa normal kanamamıydı ?

a.selam hoşgeldin canım...Çok şükür iyi haberını burdan okudum ve çok mutlu oldum canım:KK16::KK16::KK16: Hayırlı uğurlu olsun...Allahım senin içinde hepimiz içinde tamamına erdirmeyi nasip etsin:nazar::nazar::nazar:

aminn..sağol canım çok teşekkür ederim..rabbim hepimizinki sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...:emir_bebek:

İyi Geceler Arkadaşlar ,

Uzun zamandır giremiyordum...Yaresin yazdıklarını okudum ve çok üzüldüm onun adına...Geçmiş olsun Yares...Bu arada bende sıkıntılı bir dönem atlattım...Bir kaç gündür lekelenmem oldu...Doktorum yatmamı ve dinlenmemi söyledi...Onun içinde nete falan gelemedim...Kızlar ben size birşey danışcam...Benim lekenmelerim normal lekelenme gibi değil...Hatta çamaşırıma bile bulaşmıyor...Crınone jeli vücuttan atarken kahve rengi veya kırmızı bir renkte atıyorum...Sizde de böyle bişey oldumu ? Yares canım sende nasıl oldu bilgi verirsen sevinırım...Seninkide jeli vücuttan atarkenmi gözuktu yoksa normal kanamamıydı ?

geçmiş olsun canım, inşallah bidaha yaşamazsın böyle şeyler, rabbim yardımcın olsun.

İyi Geceler Arkadaşlar ,

çok teşekkür ederim...telaş yapma benim kahverengi ve bazen kırmızıya dönen renkteydi ama günlük ped koyuyordum ve bulaşıyordu..doktorun ne dedi peki gittinmi kontrole.içini ferah tut canım güzel düşün güzel olsun

Sağolun arkadaşlar...Doktora gittim muayne oldum...Doktorum bebeğin sağlığının iyi olduğunu söyledi...Kalp atışlarını dinledi...Gayet iyi dedi...ama lekelenme düşük belirtisi olabilir dedi...İğneye başladık...Bol bol yat ve dinlen dedi...Onun dediğini uyguladım...Ayrıca tüp bebek merkezimlede görüştum onlarda coraspini kesmemi söyledi birkaç gün için ara verdim...Bugün normale döndu gibi..ama hala içimde korku var doğal olarak...

Canım arkadaşın eşi acilde ama benim eşimde geçen sene çalışmıştı bizde rahat gidebiliyoruz. Dün doktora ultrasona girmenin bebeğe zararı varmı diye sordum oda bilinen kanıtlanmış hiçbirşey yok ama benim hocam hamileliği boyunca toplam 3 kere ultrasona girdi dedi ( ben şimdiden 3 kere girdim) . Eşime soruyorum oda zararı yok diyor ama insan düşünüyor yinede... Kısmet olursa 2 li teste kadar bir daha gitmeyi planlamıyorum. İnşallah bebişlerimiz iyidir.
Valla canim bende bilmiyorum bir problem olurmu , ama bizleri ki normal yolla olmadigi icin gidip gormek istiyoruz bende sonucu
ogrendikten sonra 4 kez girdim ve 13 nisanda yine gircem sanirim sonraki zamanlarda cok fazla girilmez​
Bebişi geç ben hamilelik için bile kıyafet almaya erken diye düşünüyorum. Kısmet olursada 7 aydan önce bebişe hiçbirşey almayı planlamıyorum. O beşikler güzel ama sanırım 6 aydan önce bebek için çokta gerekli olmaz. Yani daha 1 yılımız var o zamana :)
Seninki daha iyiymis :) zaten cinsiyette 5. Ayda ancak belli olur tabi Hersey degilde begendigimiz bisey neyse saglikli olsunda en onemlisi o , besik icinse cok kisi dogumdqn hemen sonra kullanmis bakalim oda haayirlisi :) nasil olsa olur
Sympathique farkında mısın en çok ikimiz yazıyoruz... Herkes nerede??????***** :84:

Ah canim ya sorma listede kac kisi var AMA kimse yok dicekken sesini duymuslar gelen olmus baya. Benimde bilgisayar evde degil telden yaziyorum baya gec yaziliyo :)

Hosgeldin canim aramiza sen gelirsinde biz almazmiyiz hic , hemde seve seve aliz annesiyle bebisini :) ne guzel sende ilk denemende hamile kaldin , bizde cok sey gecirdik AMA ilk denememizde kaldim. Peki canim problem neydi sizde? Rabbim insalllah kucagina , kucagimiza almayi nasip etsin. Canim Ben suan telden girdigim icin listeyi duzenleyemem AMA yarin eklerim listeye insallah hepimize hayirli ugurlu olur liste tekrardan hosgeldin kendine ve bebisine Iyi bak :KK71:

İyi Geceler Arkadaşlar ,

Evet canim kac gundur yoksun hatta geldin Geri kayboldun :) neyseki onemli bisey yokmus dicem AMA bu lekelenmeler neden oluyor inan bilmiyorum seni cok Iyi anliyorum gecen gunde Benim cok az bi lekelenmem olmustu mehtap dedi regly tarihinde olabiliyomus dedi ve devami gelmedi oyuzden icim rahat etti , insallah seninkinde bisey yoktur hepimiz az cok bunu yasiyoruz birde Ben jel falan kullanmiyorum belki jeldende olabilir

merhabalar bugün bebişimizi yine ultrasonda gördük. Aslında doktorumuza gitmedik hastanenin acilinde isteimiz üzerine görmeye gittik. Önceki cumartesi doktorum 6+2 demişti ona göre bugün 7+5 olacaktı sata göre 8+2 yim bugünkü ultrasonda da 8+2 çıktı :). Ölçüm hatasımı bebişim mi çabuk büyüdü anlamadık :). Yalnız bugün ultrasonda doktor ( kadın doğum değik radyoloji doktoruydu) rahimde hafif kasılma var yorgunluktan olabilir dedi. Korktum biraz. Gerçekten yorgunluktanmıdır acaba??? Bugün okulda nöbetçiydim yorulmuştum diğer günlere göre. İnşallah ondandır.

Mehtapcım, eşlerimizin işleri aynı olduğu gibi seninle de meslektaşız. ama ben şu anda öğrt.lik yapmıyorum. Müdürünün gebelikten haberi var mı? İstersen eşinle beraber görüş sana nöbet konusunda müsamaha gösterebilirler.Normalde sanırım 6 aydan sonra nöbet tutturmuyorlar anne adaylarına ama bence sen şimdiden söyle, sonuçta biz oldukça zor bir süreçten geçtik. Değerli bebekler bunlar... Kendine dikkat et, görüşmek üzere...

oh ne guzel ya esinin acilde calismasi :) canin istedigi zaman git gor
bende gormedigim icin korku icinde olyorum aceba yasiyomu bi problem varmi diye
13 nisanda randovu var ozamana kadar beklicem insallah bisy yoktur

canim aslinda dinlenmemiz gerekli ama calisan birisi olunca insan hic dinlenemiyor
aksam eve variyorum yemek yap ye kaldir derken hafta ici oyle geciyor,cumarteside calisiyorum
bir pazarim kaliyor ,pazarda ogleye dogru kalk kahvalti yap derken oglen oluyor, ve ondan sonra tam bir haftalik ev temizligi ,yetmez birde utu oluyor ,inan cok zaman pazarlari hic oturmadan pazrtesi ise geliyorum
bakalim doktora gittigimde biraz rapor alcam dinlencem ,belimden korkuyorum ,hepsi bi arada olunca insanda korkuyor
birde ise gelis gidisim baya uzak 3 saat yolda geciyor
insallah bebege bisey olmaz :KK43:

senin cumartesi paarin var ne guzel dinlen ,yat biraz insan hep bi sekilde korku icinde oluyor
bk ne guzel gidip bebisini gormusun ,insalllah darisi bize

Canım rapor konusunda doğru düşünmüşsün. Gerçi yurt dışında bu nasıl bilemiyorum ama ara ara rapor alıp dinlenirsen, sende kendini rahat hissedersin. Ayrıca şımarmaya da hakkımız var değil mi?

Kizlarr simdiye kadar hic bebisinize bisey aldinizmi ,ben daha bisey almadim tabi cok erken ama heyecandan gorup alan oluyormu diye merak ettim
heralde ben cinsiyeti ogrenene kadar bisey almam

birde bilginiz varmi oyun parki besik varmis Turkiyede ,nette baktimda cok guzel biseye benziyor, bulursam burda onu almayi dusunuyorum bende siz ne dusunuyosunuz o besik hakkinda

Bende henüz bir şey almadım, ama annemler örgü işine önceden girmişlerdi. Bende şimdi biraz bekleyin cinsiyeti belli olsunda sonra devam edin diyorum, hayırlısı bakalım..
Yatak ve beşik konusunda bende şu anda çok kararsızım. İlerleyen zamanlarda sanırım doğru kararlar veririz...

Hoşgeldin canım. Bebişine de mrb. Allah hayırlısıyla kucağına almanı nasip etsin...:KK64:

İyi Geceler Arkadaşlar ,

Canım mrb, geçmiş olsun. Bazen crinone jel biriktirip, sonra ara ara atıyor. Bende atık oldu ama renkli değildi, transferden hemen sonraki 3 gün içersinde renkli olmuştu, çok korkmuştum. Sonra arkadaşımında aynısı imiş telaş yapma ben sordurdum dedi doktora rahatladım. İnşallah sen de de bir şey yoktur. İstersen doktoruna telafon aç, rahatlarsın...

Sağolun arkadaşlar...Doktora gittim muayne oldum...Doktorum bebeğin sağlığının iyi olduğunu söyledi...Kalp atışlarını dinledi...Gayet iyi dedi...ama lekelenme düşük belirtisi olabilir dedi...İğneye başladık...Bol bol yat ve dinlen dedi...Onun dediğini uyguladım...Ayrıca tüp bebek merkezimlede görüştum onlarda coraspini kesmemi söyledi birkaç gün için ara verdim...Bugün normale döndu gibi..ama hala içimde korku var doğal olarak...

Ay canım bende ileriki yazını okumadan yazmışım, neyseki doktora gitmişsin ve de bir şey yokmuş, oh bir rahatladık walla. Kendinize iyi bakın bebişi ve annesi :)

kızlar dün doktora gitmiştim daireye uğrayamadım. şimdi okudum yazdıklarınızı. çok şükür bebeğimizin kesesini gördük kalp atışlarını duyamasakta görüntü olarak gördük.:nazar::nazar::nazar: çooookk mutluyum allahıma şükürler olsun gözlerimle görünce içim biraz daha rahat etti. SAT a göre dün 6+5 di ultrasonda da 6+4 çıktı. her şey yolunda gidecek hepimiz için inşaalah. allahım bu mutluluğu herkese yaşatsın.

Mai_ arkadaşım geçmiş olsun. arada hafif lekenmeler normal diyorlar ama insan korkuyor tabi neyseki doktor birşey yok demiş. dikkat et kendine

Karafesleğen sende aramıza hoşgeldin. inşaallah allahım kucamıza almayıda nasip eder.

şikayetlere gelince benimde gaz problemim çok var. özellikle akşamları iyice şişiyorum kıyafetlerim olmayacak kadar,
hamilelikten önce artık kronikleşmiş olan anal fisür yani çatlak ve kabızlık problemimde yine azdı,
göğüslerde şiş, halsizlik, uyku hali ve yorgunluk,......
ama her şeye rağmen çok iyiyim diyorum. allaha şükürler olsun bebeğimiz bizimle ya bütün sıkıntıların üstesinde geliriz.
ama çalışan arkadaşlara tavsiyem müdürlerine söylemeleri başka türlü zor. bende çalışıyorum ve sürekli araziye çıkmamı gerektiren bir işim var. arazi yolları çok bozuk normal hamileler için bile çok tehlikeli ki benim için daha da zor. ama müdürüm bildiği için araziye çıkamayacağımı söyledim, dairede kalıp büro işleriyle ilgileniyorum. o yüzden eski tempoma göre rahatım.

X