2011 Kasim-Aralik Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

canım seni merak ediyordum bugün
tebrik ederim demek paşa geliyor he çok güzel
sağlıcakla gelsin kuzu ınş
bakalım benimkinide keisnleştrcez perşemde günü daha % 100 demedi dr.hayrlısı olsun.
ben demirle kan hapına elevite başlayalı 10 gün oluyor.
hadi darısı bana canım yaa
bana da geldiler çünkü
göresim geldi.

saol canım
burda pek erkek yoktu kızçeler kapladı her yeri beim paşamda dağıtcak buraları
benim kalp çarpıntılarım başladı dr ondan verdi demir hapını iyi olsaydın bikaç hafta sona vercektim dedi ama ben aldım yinede
ben pipiyi ultrasonda gördüm açmış bakın diyordu sanki
hadi sende git gel bakalım kesinleşsin

evet canimya soylemistin sevincini bizle paylasmistin ,cok uzuldum inan, bugun mirac kandili herkes icin bol bol dua ettim insallah Rabbim kabul eder, insallah atkadasinda tez zamanda tekrardan hamile kalir,peki sebebi neymis dusmesin?
evet canim sadece esim bu ismini begendigini soyledi daha ortada bisey yok ve hala bakiyorum insallah guzel kizimiza yarasir bi isim buluruz.

ay masallah canim ilk aralik ayinin cinsiyetide belli oldu :) hadi bakalim insallah herkes guzel haberlerle gelir
benim kiz bikerem senin oglandan buyuk olcak ben kendinden kucuk kisiye kiz vermem

insallah test ssonucun guzel cikar bi problem olmaz
bak gitmeden korkuyodun geldinki tam geldin ,biz bu bebislerimizi kolay bulmadik onlarda annelerini kolay kolay birakmazlar

hemen ekliyorum canim listeye seve seve

listede en son bildirimi 12. haftada yapmisin ve cizelgeden gordugum kadar suan 16.haftadasin ozamandan bu yana bir kilo almissin ama arada yazmismiydin sen yada benmi kacirdim, kilom ayni demisinde

Son düzenleme:

iyiz canim sukur sen nasilsin ,ee tabi fazla gelmezde arada gelince okadar kaynatiyoruz bizde ama, cok gelen olmuyor, bakiyorum listeler dolu gelenler hep ayni
artik karinlar buyudu yatmalar prolem oldu hepimizde ayni sorun var canim ,ben sirt ustu uyuyamam yan yatiyorum ama sabah uyaninca yine sirt ustu oluyorum aynen belim cok agriyor
dahahic simdiye kadar sukur ne bas donemem oldu neden bulantim, ama devami gelememis sevindim demekki bazen olabiliyomus insallah daha olmaz

Kizlarrr hepinizin Mirac Kandili Mubarek Olsun, Rabbim bu guzel gunde insallah tum dualarimizi kabul eder
bende bol bol dua ettim hepimiz icin insallah dualarim kabul olur

Dun magazaya gitcektik gidemedik ,artik bugun sabah gittik cok feci sicak vardi canimda gezmek bile istemedi zaten gittik bir sattte geldik

bikac bebek magazasina bakim ,birisini komsum soylemisti 0_14 yas arasi cocuklar icin ,biraz para odeyip senelik uyelik kart aliyosun bu magazada bir sene boyunca alcagin tum kiyafetler hep %50 indirimli oluyor, ister hergun al ister ayda al ama tam bir sene gecerli ve o karta resmim oldugu icin sadece o kartla bi ben lalisveris yapabilirim bi bskasi yapamiyor yasak ve hemen elinden aliniyor, iste bugun biraz orayi gezdim birazcik biseyler aldim ,geride esime dedim ben niye burdan hemen aldimki nasil olsa aldiklarim bir sene boyunca hep indirimde olcak ,simdi esas indirimden alim bunu sonra aliriz dedim biraktim

yine bi bebe magazasina baktim ,burdada bebekle ilgili hersey var ,kiyafetleri ,odasi,ocuncaklar ,ayakkabilar,pusetler,falan filan he markali seyler
ve park yatak vardi turkiyede cok tutulan yataktan ,istedigim gibi degildi ama burda kime soylesem onu cok basit buluyor almisken dogru durust bsik al diyolar, oysa benim cok hosuma gidiyor eger istedigim gibi bulamazsam internetten alicaktim bugunde komsular oyle soyleyince bide sizlere sorum dedim park yatak hakkinda ne dusunuyosunuz?
aslinda kendi evim olsa oda yapicaktim ama oladigi icin odama bi besik alcam bi bunda kararsizim

ve baska bi spor magazasi vardi kapaniyomus hersey %50-%70 indirimliydi babamiz ordan bi nike ayakkabi gorup kizina aldi cok tatli bisey insallah yarin eklerim resmini

ve en sonunda yarin buyuk gun detayli randovumuz var hemde 4Dli:82:insallah guzel gecer

simidilik benden bu kadar e daha ne olsun artik dimi

ya KISLAR size bişi sorcam...

ŞİMDİ BEN BİLİYOSUNUZ 16. HAFTADAN BU YANA HAREKET HİSSEDİYORDUM TEK TÜK... AMA 20 DEN SONRA ARTIK ÇOK SERT HATTA BAZEN BENİ ÜRKÜTEN HAREKETLERE BAŞLAMIŞTI BEBİŞ...

YA İKİ GÜNDÜR HAREKETLERİNDE HEM BİR AZALMA HEM DE BİR HAFİFLEME VAR...MESELA ... ÖNCEKİLERİ DIŞARIDAN BAKINCA GÖRÜYORDUM VE EŞİM DE HİSSEDİYORDU...

DÜNDEN BU YANA HAREKETLER SERT DEĞİL ÇOK YUMUŞAK...SANKİ ÖNCEKİ HAFTALAR GİBİ... YANİ KORKTUM... BUNA BENZER BİŞİ YAŞAYAN VAR MI ?

YARDIM LASIM...

tatlım kızın sağlıkla giysin cicilerini.park yatakları sormuşsun canım dediğin gibi türkiyede çok tutuldu bunlar hatta normal beşik okadar azaldıki.ama ben pek beğenmiyorum çok kaba geliyor bana bide alttan ayakları açılıp sallanıyo ya pek sağlıklı değil bebek ayaklandığı zaman beşikten ayağa kalksa Allah korusun düşer.benim beğendiğim beşikler ayaktan sallanmıyo ayaklar sabit beşik yanlardan ayaklara tutturulmuş ordada sadece yatağın olduğu yer sallanıyo.ben öyle bişey alcam inş canım.kaynanamla birlikte otursam bende almazdım oda şimdi almayı düşünüyorum ben ama beşikte alıcam kendi odama koyucam.küçücük şeyi ayrı odada yatıramam en az yaşına kadar benim odamda olur.buarada ben çocuk gelişimi mezunuyum benimle yatmasının iyi olmadığını biliyorum ama napıyım alışırsa alışsın yanıma

canım sen benden önce hissetmeye başlamışsın ben 17.haftada hissettim.19 haftanın ortalarında sertleşti hareketleri babamızdaa hissetmişti birkaç gün sonra dediğin gibi okadar yumuşadıki hareketleri sadece döndüğünü hissediyorum artık hiç vurmuyo.20.haftanın ortasında ayrıntılı ultrasona girmiştim doktor yeri çok geniş dedi.daha önce daha sertti hareketleri dedim oda karnın büyümüştür dedi.büyük ihtimalle öyle zaman zaman daha çok gerildiğini hissediyormusun karnını.ozaman yeri genişliyormuş onun için daha az hisssediyor olabiliriz.bebek büyüdükçe karın daha az genişliycek daha çok hissedicez ondan sonra

ben kızım olsaydı Berrak koycaktım yada Nisan. İklim ve Duru isimleride hoşuma gidiyor. bunlarıda bi düşün derim:82: dün gece bende çok dua ettim inş. Allahım herkese yaşatsın bu duyguyu die
bugun dr a gidecekti arkaadaşım bakalım dr nedenini sölecekmi bende merak ediyorum
canım ben 4 haftada bir gidiyorum en son 12. haftada gittim kilom değişmemiş aynı şekerim

Son düzenleme:
evet park yatak turkiyede cok cesitleri var ama burda zaten oyle cok cesit bulamiyorum
dun komsudaydik bana dediler hangi besigi alcaksin ,bende dedim boyle boyle bi besik onlarda o one oyuncak gibi almisken dogru durut al bukadar bekledin o beisigimi alcaksin dediler, tabi herkes insanin icindekini ilmiyor herksin evi ayri cocuklarin odasi ayri ama benim ayri olmayinca oda istemiyorum ,ha icimde cok buyuk bi hevs oda yapmak ama malesef
buyuzdende odama yine koca besik alamam yine kucuk bisey alcam ancak sigar
birde evden ayrilmamiz olabilir diyorum eger dogumdan bikac ay sonra olursa sepet alayim diye, yani anlicagin hic icinden cikamadim ,heralde besik isini en son aya birakcak gibiyim

canim isim konusu bizde hepten sorun valla herseyimiz sorun oluyo, tamam bunlar cok guzel isim bende begniyorum ama gelde kocaya begendir, yok ben bu ismi koymam diyor cikiyor isin icinden
ve en kotusu sevdigimiz isim bile olsa bunun fransizca soylenis sekli ve anlami var bu isimlerin anlamlrini bilmiyorum ama berrak ismini burda baya baya bi zor soylerler iki tane r ve k var :)
nisan degil nisa olur,iklim degil ilim yada ikim derler,durununda yine rsi var r genizden ciktigi icin soylenisi cok gicik oluyo

en iyisi isim koymayalim kalsin dimi

sempatik ama bunlar çok tatlı
burda da varmıdır acep?
ben ayakkabı manyağıyım zaten
eşim diyo bi kokoş vardı şimdi ikisiyle napıcam ben artık die

tesekkur ederiz teyzesi ,vardir tabi olmaz olurmu hic
zaten NIKE ayakkabilar kucuk buyuk heryerde oluyo, ozellikle spor magazalarinda falan olur
bende oyleyim ama daha babamiz demedi ikincisini ne yapcam ben diye artik allah kolaylik verir heralde

Canlar merhaba. Birkaç gündür nete giriyorum yazdıklarınızı okuyup beğeniyorum, ama bir türlü yazamıyordum. Nedeni ise canımın çok sıkkın olmasıydı. Sizi de sıkmak istememiştim. Ama Allahıma çok şükür az önce eşim aradı, güzel haberler verdi. İnşallah hayırlara vesile olur. Bende hemen mutluluğumu sizinle paylaşmak istedim. Şimdi kuzucuğum da huzurludur eminim teyzeleri...

Bu arada Elifcim oğlun oluyormuş. Çok sevindim. Oğluşunu hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah.

Sempatikcim, kız o ne öyle ciciler. Çok beğendim. İnanki bulursam bende hemen alacağım. Bebeğimin odası konusunda da ben de hala kararsızım. Nasıl yapacağımı bilmiyorum... Artık burda karar veririz inşallah....

Diğer arkadaşlarında yazılarını okuyup beğendim. Hepiniz kendinize ve bebişlerinize iyi bakın...

Sevgiler...

merhaba Arkadaslar,

Benim oda yapma sansim var , bilgisayar odasini, cocuk oadasi yapmayi dusunuyprum, cunku benim odam cok soguk ve fazla havadar degil iki kat oturdum ev, ust kat daha havadar, mutfagimin, salon banyo filan oldu yer... ordaki odayi dusunuyorum ama bende besikte karar kilmistim, sonra vazgectim cunku burdaki besikler cok buyuk ama sonra sadace yan eklerini aldin zaman genc yatagida oluyor ama tek kislik degil double oluyor size, benim bide ikiz nasil olur sigdiramam, o yuzden burda cok guzel parkyataklar var onlardan iki tane alayim diyorum ilerleyen zamanlarda daha az tutuyolar, ama kullanislimidirlar bende bilmiyorum, tecrubeli anneler yazsa ne guzel olurdu bize, arkadasalr fikir verin lutfen.... bende bilmiyorum, odaya besikmi alayim yoksa park yatakmi misafir geldi ben akcar CANLAR

Aşkolsun ama için sıkıldıkça yaz ki hafifleyesin valla ben kimseyle paylaşamadığım şeyleri size anlatıyorum
bizi bizden başka kim anlar demi ama :)

içim rahatladı ... bu söylediğin çok mantıklı...inşallah benim durumum da böyledir...

bin de bilsen bir bilene danış diye boşuna dememeişler...

çok saol...

ben oda işini şöle düşünüyorum bakalım katılacak mısınız?
odasına büyüyebilen karyolalardan alıp odamada sallanabilen beşiklerden alıcam ama 3 4 ay sonra kendi odasına almayı düşünüyorum
sonrasında ayırmak çok zor oluyormuş
(kendi yatağında yatıran arkadaşlarım var 2 yaşına geldi çocuk hala odasına alışamadı bu sefer eşi salona taşındı rahat edemediklerinden )
park yataklara gelince mother care de sordum çok sağlıklı diil ilerleyen dönemde tehlikeli olabilir dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…