2011 Kasim-Aralik Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

Kızlar merhaba. Yaklaşık yarım saattir giremediğim günlerin geçmiş yazılarını okuyorum. Ama çok güzel haberler okudum hepinizden. Çok sevindim...

Hele ki alınan cicilere bayıldım. Allahım güle güle giydirmeyi nasip etsin.

Bizde bugün itibari ile 18. haftamızdayız. Yarıya yaklaşıyoruz yavaş yavaş. Kilom 68 oldu artık. Dediğiniz gibi ne yapalım artık, doğumdan sonra inşallah sağlıklı bir şekilde veririz kiloları :))

Kızlar ilişki konusunda ise bizde ilk defa 13. haftada denemiştik. 2 gün sonra kanama olunca çok korktuk. Artık bıraktık walla ne edek :)) Gerçi dr kanama dönemi yasaklamıştı, sonrası problem yok dedi ama korku başa bela :))

Herkese sevgilerimi yolluyorum, şimdiden iyi hafta sonları...

masallah canim size artik baya buyuyolar bebisler dimi :) kilolari veririz insallah onemli olan bebekler

bizimki tedaviye basladigmizda bi yasaklandi hala yasak ve aylar oldu yani, zannedersem sonuna kadar yasak olcak ,biliyosun hep problmli oldugum icin her seferinde doktor iliski yasak diyor, tabi bizim icin en onemlisi bebegin sagligi

Merabalar arkadaşlar,

21+0 da bugün detaylı ultrasona girdim...obsterik inceleme miyidi neydi adı?

5 gün sonra da şeker yüklemesine çağırdı doktorum... Yani 22. Haftanın bitimi gibi...

Işte böle detaylı ultrasona giren var mı başka ?

Bu arada bu şeker yüklemesi nası bişi acaba ? Bilen varsa bilgilendirir mi?

ben bilmiyorum canim seker yuklemesinin ne oldugunu
bizde suan 21+4 olduk insallah detayli ultrason icin carsambaya randovumuz ,ondan sonra ne olur bilmiyorum

iyi geceler kızlar naıslsınız,herkes iyi çok şükür
bizde iyiyz ama ben yine merak eidyorum kuzumu
bi belirti olmayınca insan rahat edemiyor vallayaaa
ah bi tepikler başlasa yaa o zaman usg ye gitmeyiz artık
perşembe kont var o güne kadar dayanırım ınş

insallah canim seninde bebeginin hareketleri baslarda gun gun takip edersin ,ama bazen hissedilemeyebiliyormus ozamanda yine icimiz rahat etmez sonuna kadar saglikli bi sekilde dogum yapsakdik hayirlisiyla

masallah benim bebek allhim bi hareketli, ozellikle karnimi doyururken bir hareketli nasil :) simdi yedim yemegimi basladi 5 dkden fazla tekmelemesi oldu :) ozellikle tali seyler yiyince basliyor, yani gun icerisinde ben cokca hissedebiliyorm insallah darisi san acanim

[sıze=3]günaydın bayanlar
dün gece yattıktan sonra kızım ilk kez kıpırdadı:) böle pıtı pıtı soldan sağa geçti ama çok güzel bi duyguymuş nasıl heyecanlandım anlatamam:KK69: şimdi bi daha ne zaman olacak onu bekliyorum bu doğum olana kadar paranoyak olucam sanırım ben :KK52:
[/sıze
ay canim cok sevindim senin adina ,ne guzel bi duygu degilmi, insanin karninda bebeginin olupta onun hareketini ,onun orda oldugu hissetmek
ben 20.haftama kadar hissedemistim suan 21+4 olduk masallah bir haftayi geckindir hic durmuyor benim cimcime devamli gun icerisinde harekette, ozellikle yemek yedikten sonra, tatli biseyler yedikten sonra basliyor :)
sende haftaya falan artik devamli hissedersin ,bende endiseleniyodum 20. hafta oldu neden hareketi yok diye simdi artik devamli hareketli ve ah bide babamiz hissetseydi insallah ileriki zamanlarda oda hisseder

[QU 868045][sıze=3][/sıze] bu arada kilom 56.8 olmuş hafta 18 bu hafta hamur işini abarttım sanırım:83:[/QUOTE]

cok fazla abartmamaya calis ,bndan sonra elimizde olmadan hizla kilo alcaz valla :)

kızlar siz geceleri naısl yatıyorsunuz ya,ben çok deli yatıyorum valla,bi bakmşım yüzüstü bi bakmışım bacağım kafamın yanında
yani bu hep böyle,bişey olmaz dimi bebişe

yuz ustuyu anladimda, taaa bacagin kafanin yanina nasil geliyo ya:KK9::KK9::KK9:

ben genelde sag tarafa yatiyorum ama sabah uyaninca sirt uzeri oluyorum yani normalde sirt uzeri uyuyamam ama uykuda oluyo galiba
simdi daha bebek kucuk oldugu icin bisey olmazda ileriki zamanlarda bilmiyorum ,zaten ileriki zamanlarda gobek iyice buyucegi icin yuzustu yatamazsin hayatta hep rahatsiz olursun
ben simdien basladim kivir kivir donmeye, belim cok kotu ariyo

Sympathique Azra ismini bende çok severim namuslu kadın anlamında bildiğim kadarıyla. Çok yakın bir tanıdığım geçen hafta doğan kızına bu adı koymasaydı bizimde listemizdeydi. Hoş daha bizim cinsiyette belli değil ya neyse :)). Şu gece yatma olayıyla ilgili birşey anlatmak istiyorum. 7. sınıfa giden bir kız öğrencim ekim ayıydı sanırım 1 hafta kadar gelmedi okula, merak edip evine gittik. Annesinin anlattığına göre kızlık zarında regli olduğumuzda akan kanın geçmesini sağlayan delik öğrencimde yokmuş ve ufak bir operasyonla onu açmışlar. Doktora sebebini sorduklarında doktor hamileyken yüzüstü çok yatarmıydın demiş anneside gerçekten çok yüzüstü yatıyormuş. Yüzüstü yatmak bebeğin iç organlarında yapışıklık yapabiliyormuş. Bana doktorum hep soluna yatacaksın dedi, ben psikolojik olarak transferden beri yüzüstü yatamıyorum zaten.

kızlar dün kızım için odasına ne alalım diye bi gezindik eşimle çokk güzl şeyler yapmışlar sonra baktık içinden çıkamıyoruz bi ihtiyaç listesi hazırlamaya karar verdik.Bi bakın bakalım eksik fazla var mı?
ilk çocuk olunca insan herşeyi tam olsun istiyo
e bide heyecan da var tabi
sizin de işinize yarar belki :97:

ay sorma heyecan olmaz olurmu hic
ben oda yapmicam yani oda yapmak en buyuk hayalim ama kaynanmlarla olunca yapamak istemiyorum ,aslinda bi tane oda var ama iste istemiyorum yanimda olsun ,her dakka kalkip onlar varken odaya gidip gelemem bide bu evde icimden gelmiyor
ben sadece odama bi besik alcam,bide kucuk esyalarini koymak icin dolap alcam, insallah ayri eve cikarsak ozaman yapicam odayi
ama diger ihtiyaclar hep ayni bende suan sadece bi hastane ihtiyaci icin gerekli olan seyleri yazdim
burda dogumdan sonra 4 gun hastanede kaliniyor bu yuzden baya gerekli seylker var ,kendi kendime gidemiyorm magazaya,ehliyetim yok havalarda cok sicak yanliz basima otobuse binipte gidemem, ancak hafta sonu gelirse babamizi bekleyip oyle gitcez, insallah tamamlarim eksiksiz
liste icin cok merci elimizde bulunsun ,kendim yazdim ama yine eksik olanlarida burda eklerim insallah

Sympathique Azra ismini bende çok severim namuslu kadın anlamında bildiğim kadarıyla. Çok yakın bir tanıdığım geçen hafta doğan kızına bu adı koymasaydı bizimde listemizdeydi. Hoş daha bizim cinsiyette belli değil ya neyse :)). Şu gece yatma olayıyla ilgili birşey anlatmak istiyorum. 7. sınıfa giden bir kız öğrencim ekim ayıydı sanırım 1 hafta kadar gelmedi okula, merak edip evine gittik. Annesinin anlattığına göre kızlık zarında regli olduğumuzda akan kanın geçmesini sağlayan delik öğrencimde yokmuş ve ufak bir operasyonla onu açmışlar. Doktora sebebini sorduklarında doktor hamileyken yüzüstü çok yatarmıydın demiş anneside gerçekten çok yüzüstü yatıyormuş. Yüzüstü yatmak bebeğin iç organlarında yapışıklık yapabiliyormuş. Bana doktorum hep soluna yatacaksın dedi, ben psikolojik olarak transferden beri yüzüstü yatamıyorum zaten.

Selem canim cok zamandir pek gelmiyosun insallah iyisindir gorusmeyeli
isim evet guzelde iste kendi fikrim degilya pek benimsemedim ama normalde cok severdim ,aslinda esim onceden demisti kiz olursa sen koy erkegi ben koyum diye :) oyuzden simdi o soylediya bende illaki baska isim bulum diyorum:KK1::KK1:

bak bu yatma konusunda hic bilgim yoktizaten az oncede yanlis yazmisim tekrar duzeltemedim,hamileligin ilk zamanlari hep saga yatiyodum ,sonradan bende nette okuyunca artik hep sola yatiyorum ,yuzustu daha hayatimda yatmadim hele simdi hic yatamam yatanlarada hayret ederim, sadece sabah uyaninca sirt ustu oluyorum ve heme duzeliyorum

ve cok sasirdim yazdigina iste bi anne bilmeden yattigi zaman demekki butur sonuclara maal oluyo Allah gostermesin cok zor bisey ,dogru yani yuzustu yatinca organlarda yapisiklik olabilir :KK43:

hayırdır elifcim ya nerden aldın haberi anlatma ama banada bende etkilenirim
merak etme iyidir bebişimiz ınşalah
bende endişe hiç eksik olmuyor hep var
benimde perşembe kont bende çok merak ediyorum kuzumu

hayırdır canım ya ne bu karamsarlık bak ne güzel yarın göreceksin bebişini
iyi düşün iyi olsun
mutsuz olmak yok bu saatten sonra üzme bebişini

canlarım..
geçenlerde yazmıştım ya bi arkadaşım tüple hamile kaldı 3. denemesiydi çok mutluyum diye
maalesef bebeğimiz düştü...
ona üzüldüm çok sevinmiştim bu haberle yıkıldım :KK43:

sempatikçim
Azra ismini bende beğeniyorum ama daha doğuma çok var aklına başka isimlerde gelir önemli olan manası biliyorsun. anlamı güzel olsun inşallah hayırlı bebekler olsunlar

canlarım..
geçenlerde yazmıştım ya bi arkadaşım tüple hamile kaldı 3. denemesiydi çok mutluyum diye

sempatikçim
Azra ismini bende beğeniyorum ama daha doğuma çok var aklına başka isimlerde gelir önemli olan manası biliyorsun. anlamı güzel olsun inşallah hayırlı bebekler olsunlar

canım çok üzüldüm arkadaşın adına biz artık öyle bi kaptırdık kendimizi sanki o ilk yaşadığımız tüm sıkıntılar bitti gitti
kız olduğunu duyduğumda biraz içim burulmuştu erkek çok istiyorduk çünkü çok şükür allahıma ya hiç olmasaydı ne yapardık diye çabuk toparlandık
allah yardımcısı olsun :KK43:

canlarım..

evet söylemiştin o haberi canım neden oldu ki acaba bak bende üzüldüm ama araştrsınlar ınş bidaha olur.
seninde yarın habeini bekliyorum.
bende perşembe gideceğim bakalım ınş.

arkadaşlar nasılısınız ?cok kaynatmıssınız :KK1:fazla okuyamadım neyse yatma konusunda benim hic keyfim yok saga dön sola dön sabahı sabah ediyorum:KK50:en iyisi sırt üstü yatıyorum ama ama bu kez de sırt ve bel agrılarım artıyo allahım günlerimizi su gecirsin insallah dün aksam yataga gittim kafamı yastıga koydum basım döndü cok korktum neyse sabah kalktım cok sükür iyiyim dönme felan olmadı internette arastırdım bu haftalarda oluyomus basnıza geldi mi ?benim ilk kez olunca cok korktum rabbim meleklerimizi korusun:nazar:

arkadaşlar nasılısınız ?cok kaynatmıssınız :KK1:fazla okuyamadım neyse yatma konusunda benim hic keyfim yok saga dön sola dön sabahı sabah ediyorum:KK50:en iyisi sırt üstü yatıyorum ama ama bu kez de sırt ve bel agrılarım artıyo allahım günlerimizi su gecirsin insallah dün aksam yataga gittim kafamı yastıga koydum basım döndü cok korktum neyse sabah kalktım cok sükür iyiyim dönme felan olmadı internette arastırdım bu haftalarda oluyomus basnıza geldi mi ?benim ilk kez olunca cok korktum rabbim meleklerimizi korusun:nazar:

canım benimde oldu bir iki kere bayılıcak gibi oldum ama yatarken değil oturuyodum.yatma konusuna gelince bende çok zorlanıyorum.dediğin gibi sırt üstü yatınca rahat oluyo aslında ama bu seferde zor nefes alıyorum.gece en az 10 kere uyanıyorum birde sıcak basmaya başladı.Allah yardımcımız olsun.şişmeyede başladım ben ayaklarım fil ayağı gibi oldu diye dalga geçiyorum kendimle:KK1:okadar da değil tabi ama acıyo şiş olduğu için üstüne zor basıyorum

kızlarr oğlum oluyorr :KK64:

bugunkü kontrolde gösterdi pipiyi :) yüzde yüz erkek dedi dr um

160 gram olmuş yavrum :nazar: herşeyi iyi dedi. üçlü test içn kan verdim haftaya sonuç alcam

ve demir hapı yazdı elevitle beraber kullancam

kızı olanlar savunun oğlum geliyoorr:))

sempatikçim kilo aynı 52 kiloyum cinsiyetimizede erkek yaz lütfen:nazar::KK1:

canım artık tansiyon düşmesi ve denge kaybı olabilirmiş normal diyo doktor.bende bazen afallıyorum. Tansiyonum düştü diye tuzlu ayran içim deme ama :)))))))))))
tuz yasakkkkkk:94:

kızlarr oğlum oluyorr :KK64:

bugunkü kontrolde gösterdi pipiyi :) yüzde yüz erkek dedi dr um

160 gram olmuş yavrum :nazar: herşeyi iyi dedi. üçlü test içn kan verdim haftaya sonuç alcam

ve demir hapı yazdı elevitle beraber kullancam

kızı olanlar savunun oğlum geliyoorr:))

sempatikçim kilo aynı 52 kiloyum cinsiyetimizede erkek yaz lütfen:nazar::KK1:

CANIMMMMMMM HAYIRLI OLSUN OĞLUŞUN :nazar: BAK DÜN ÜZDÜN BEBİŞİNİ O KADAR KİLOSU FALAN DA MAŞALLAH YERİNDE
ALLAH SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYIDA NASİP ETSİN :emir_bebek:

CANIMMMMMMM HAYIRLI OLSUN OĞLUŞUN :nazar: BAK DÜN ÜZDÜN BEBİŞİNİ O KADAR KİLOSU FALAN DA MAŞALLAH YERİNDE
ALLAH SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYIDA NASİP ETSİN :emir_bebek:

saol canım Allah razı olsun:KK16:
herseyi iyi şükür
inşallah üçlümüzde güzel çıkar:KK31:
canım oğlummmm :KK52:

ya üçlüyü niye istiyo doktorun onu anlamadım ben
2 li test iyi çıkınca 3 lüye gerek görmüyorlar
amniyosentez sıvı alımı yapcaklar mı

canım
benim ikili hatalı çıkmıştı yani hastaneden yanlış çıkmış hiçbi değer yoktu
bişi anlamadı doğal olarak
üçlüyüde yapalımmı dedi bende yapalım dedim ben istedm yani