2011 Kasim-Aralik Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

ben oda işini şöle düşünüyorum bakalım katılacak mısınız?
odasına büyüyebilen karyolalardan alıp odamada sallanabilen beşiklerden alıcam ama 3 4 ay sonra kendi odasına almayı düşünüyorum
sonrasında ayırmak çok zor oluyormuş
(kendi yatağında yatıran arkadaşlarım var 2 yaşına geldi çocuk hala odasına alışamadı bu sefer eşi salona taşındı rahat edemediklerinden )
park yataklara gelince mother care de sordum çok sağlıklı diil ilerleyen dönemde tehlikeli olabilir dediler

canım sempatiğede yazmıştım okumuşsundur belki park yatak ilerleyen zamanlarda sallanarak kullanmak istersen gerçekten tehlikeli düşme durumu var.ben normal içi ayrı sallanan küçük bir beşik almayı düşünüyorum 24 ay kullanılabilen.odasınada büyüyen beşikli bir oda takımı almayı düşünüyorum.yanından ayırmaya gelince ben çocuk gelişimi mezunuyum öğretmenlik yapmadım ama kendi işime yarar en azından uygularsam öğrendiklerimi:KK1: ben yanımdan ayırmak istemiyorum benimle uyusun isstiyorum aslında ama tutucam kendimi yanımda benim odamda ama beşiğinde uyutucam.odamdanda kendi odasına en geç 6 aylıkken geçirmem lazım ama yapabilirmiyim bilmiyorum minicik yavruma kıyamam nasıl yalnız yatsın:)
ha birde şu var bebeğin huyu benim kardeşimin bebeği 6 aylık şimdi.40 ı çıkana kadar hiç uyumadı çocuk.ne beşiğinde ne odasında.ayakta salladık olmadı çingen beşiği kurduk olmadı şimdide annesinin koynunda uyuyor.beşiğinde 1 gün dahi yatmadı:emir_bebek:

Son düzenleme:
evet park yatak turkiyede cok cesitleri var ama burda zaten oyle cok cesit bulamiyorum
dun komsudaydik bana dediler hangi besigi alcaksin ,bende dedim boyle boyle bi besik onlarda o one oyuncak gibi almisken dogru durut al bukadar bekledin o beisigimi alcaksin dediler, tabi herkes insanin icindekini ilmiyor herksin evi ayri cocuklarin odasi ayri ama benim ayri olmayinca oda istemiyorum ,ha icimde cok buyuk bi hevs oda yapmak ama malesef :KK43:
buyuzdende odama yine koca besik alamam yine kucuk bisey alcam ancak sigar
birde evden ayrilmamiz olabilir diyorum eger dogumdan bikac ay sonra olursa sepet alayim diye, yani anlicagin hic icinden cikamadim ,heralde besik isini en son aya birakcak gibiyim :KK43:

canım onların doğru dürüst dediği karyola gibi olan beşikler galiba ama inan odana sığsa bile onlar çok kullanışsız.sen kimsenin dediğine bakma kendi beğenine bak.ama tabiki birde kullanışlı olmasına bak sepetlerde çok küçük oluyo bazıları onların 24 ay kullanılanı var.onlara bakmanı tavsiye ederim ben öyle yapıcak gibiyim.oda alamıyorum diyede üzme kendini evini ayırırsın ileride ozaman istediğin odayı alırsın kızına.buarada aayakkabınıza bayıldım.hemen bakmalıyım:KK16:

içim rahatladı ... bu söylediğin çok mantıklı...inşallah benim durumum da böyledir...

bin de bilsen bir bilene danış diye boşuna dememeişler...

çok saol...

rica ederim nedemek burda hepimiz birbirimizden bişeyler öğreniyoruz.çünkü yaşayarak tecrübe ediniyoruz.

kızlaar dayanamadım dr a bugün gittim ben:KK17:
şükürler olsun bebeğim iyi veeeeeeeeeeeee artık kesin kızımız olcakmış
elifimiz geliyor yaniiiiiiiiiiiii
canım kızım hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
:nazar::KK9:

canım sempatiğede yazmıştım okumuşsundur belki park yatak ilerleyen zamanlarda sallanarak kullanmak istersen gerçekten tehlikeli düşme durumu var.ben normal içi ayrı sallanan küçük bir beşik almayı düşünüyorum 24 ay kullanılabilen.odasınada büyüyen beşikli bir oda takımı almayı düşünüyorum.yanından ayırmaya gelince ben çocuk gelişimi mezunuyum öğretmenlik yapmadım ama kendi işime yarar en azından uygularsam öğrendiklerimi:KK1: ben yanımdan ayırmak istemiyorum benimle uyusun isstiyorum aslında ama tutucam kendimi yanımda benim odamda ama beşiğinde uyutucam.odamdanda kendi odasına en geç 6 aylıkken geçirmem lazım ama yapabilirmiyim bilmiyorum minicik yavruma kıyamam nasıl yalnız yatsın:)
ha birde şu var bebeğin huyu benim kardeşimin bebeği 6 aylık şimdi.40 ı çıkana kadar hiç uyumadı çocuk.ne beşiğinde ne odasında.ayakta salladık olmadı çingen beşiği kurduk olmadı şimdide annesinin koynunda uyuyor.beşiğinde 1 gün dahi yatmadı:emir_bebek:

meslektaşız o zaman bende okul öncesi mezunuyum :))))))
gerçi bu sene evde olucam kuzum için seneye ancak dönerim işe :KK66:
huyunada bağlı dediğin gibi de ben elimden geleni yapıcam işte kendi odasında kalması için

ankara adaşım geliyor ölemi:21:

ya herkes kız doğuruyo bende istiyom:84: ikinciyi hemen yapsammı ne:78:

ankara adaşım geliyor ölemi:21:

Ya herkes kız doğuruyo bende istiyom:84: Ikinciyi hemen yapsammı ne:78:

evveeeettttt kızım oluyorrrrrrrrrr
valla bende 10 gündür kızım diye seviyorum
bugün dr erkek diycek diye endişe ettim dermişim:))
tabiki erkek de olsa benim evladım canımm ciğerimmmm
ınşallah 2.ler hemen gelir canım hepimizin
zaten bu kadar uğraştıktan sonra korunmayacağım ben..:KK1:

meslektaşız o zaman bende okul öncesi mezunuyum :))))))
gerçi bu sene evde olucam kuzum için seneye ancak dönerim işe :KK66:
huyunada bağlı dediğin gibi de ben elimden geleni yapıcam işte kendi odasında kalması için

aaa ne güzel meslektaş çıktık.sen yapıyorsun galiba öğretmenlik.ben yapmadım ya kpss ye girmedim özeldede çalışmak istemiyorum.gerçi devlette olsa çalışırmıydım bilmiyorum çünkü kendi mağazamız var orada çalışıyorum zaten.yani canım istediğinde çalışıyorum canım istediğinde evdeyim:)) buda benim işime geliyo:))

şimdi ben bebeğim benle uyusun istiyorumya benimkide benle uyumaz kendi yatmak ister:)))))))))

canım inş Allah seninde gönlüne göre versin.inanki burdaki herkez sürekli dua ediyoruz.Allahım bebek isteyen herkeze nasip eder inş
amin insallah aslinda ben baska bir topigi takip ediyorum tup bebek yaptiracaklar diye, bu topigi gorunce bi bakayim dedim cunku ilk defa tupbebek denememiz olacak ve heyecanliyim burada pozitif sonuc almis bebeklerini bekleyen anne adaylarini gorunce moralim daha da yukseliyor umudum da artiyor... Allah dualarimizi kabul eder insallah sizlerde hayirlisiyla kucaginiza alirsiniz:KK69:

aaa ne güzel meslektaş çıktık.sen yapıyorsun galiba öğretmenlik.ben yapmadım ya kpss ye girmedim özeldede çalışmak istemiyorum.gerçi devlette olsa çalışırmıydım bilmiyorum çünkü kendi mağazamız var orada çalışıyorum zaten.yani canım istediğinde çalışıyorum canım istediğinde evdeyim:)) buda benim işime geliyo:))

şimdi ben bebeğim benle uyusun istiyorumya benimkide benle uyumaz kendi yatmak ister:)))))))))

evet canım ben okuldan sonra hiç ara vermedim kolejde çalışıyordum ama bu tüp bebek kanama derken eve kapanmak zorunda kaldım :KK43:
ama 1 yaşına gelsin kızım gene dönerim işe evde afakanlar basmaya başladı çünkü :KK35:
allah hepimizin gönlüne göre verir inşallah çocuklar kendileri belirliyo zaten yatacakları yeri

amin insallah aslinda ben baska bir topigi takip ediyorum tup bebek yaptiracaklar diye, bu topigi gorunce bi bakayim dedim cunku ilk defa tupbebek denememiz olacak ve heyecanliyim burada pozitif sonuc almis bebeklerini bekleyen anne adaylarini gorunce moralim daha da yukseliyor umudum da artiyor... Allah dualarimizi kabul eder insallah sizlerde hayirlisiyla kucaginiza alirsiniz:KK69:

amin canım inşallah tüm isteyenlere nasip etsin bu duyguyu
bu kadar emeğin karşılığını alırsın sende umarım
hepimiz hergün şükrediyoruz ve tüm izteyenler bebişine kavuşsun diye dua ediyoruz
habersiz bırakma bizi sonucundan bi sorun olursa da sor içtenlikle cevap verir herkes emin ol

amin canım inşallah tüm isteyenlere nasip etsin bu duyguyu
bu kadar emeğin karşılığını alırsın sende umarım
hepimiz hergün şükrediyoruz ve tüm izteyenler bebişine kavuşsun diye dua ediyoruz
habersiz bırakma bizi sonucundan bi sorun olursa da sor içtenlikle cevap verir herkes emin ol

cok tesekkur ederim tupbebek hakkinda pek bisey bilmiyordum:KK17:arkadaslar aydinlatti sagolsunlar :KK69: ama sorular bitmez tabiki :KK1:temmuzun sonuna dogru adetimle baslicam Allahin izniyle tabiki paylasirim sonucu, umarim bende anne olabilirim bugun topigimizde iki arkadasimizin test gunuydu ve ikiside hamile bayram var yani:KK66:

ne kadar guzel hamilesiniz insallah Allahim banada nasip eder
amin canim insallah Rabbim isteyen herkese versin hep dualarimizdasiniz

simdi yaptircaklari takip et insallah tedaviden sonra sonuc pozitif cikinca yeni hamisler yerini takip edersin
benimde ilk denememde tuttu ama baya senelerimiz gecti bunun icin ,insallah seninde ilk denemende tutar ,insan sonucu olumlu alan kisilerin yazisi okuyunca daha umutlaniyo, bende hep hamile kalanlari okurdum olumlu dusundum olumlu oldu, sende olumlu dusun olumlu olsun insallah

cok tesekkur ederim tupbebek hakkinda pek bisey bilmiyordum:KK17:arkadaslar aydinlatti sagolsunlar :KK69: ama sorular bitmez tabiki :KK1:temmuzun sonuna dogru adetimle baslicam Allahin izniyle tabiki paylasirim sonucu, umarim bende anne olabilirim bugun topigimizde iki arkadasimizin test gunuydu ve ikiside hamile bayram var yani:KK66:

hepimiz ayni yollardan gectik ,ozellikle ilk ben doktordan esimin sperminin 0 oldugunu duyunca ,normal yoldan hayatta cocuk sahibi olamicaktik, ozaman deliye donduk ,arastirmadigim yer ,sormadigim doktor kalmamisti, ve suan sukur bu haldeyiz, insallah herke emeginin karsiligini bi gun alir

Canlar merhaba. Birkaç gündür nete giriyorum yazdıklarınızı okuyup beğeniyorum, ama bir türlü yazamıyordum. Nedeni ise canımın çok sıkkın olmasıydı. Sizi de sıkmak istememiştim. Ama Allahıma çok şükür az önce eşim aradı, güzel haberler verdi. İnşallah hayırlara vesile olur. Bende hemen mutluluğumu sizinle paylaşmak istedim. Şimdi kuzucuğum da huzurludur eminim teyzeleri...

Bu arada Elifcim oğlun oluyormuş. Çok sevindim. Oğluşunu hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah.

Sempatikcim, kız o ne öyle ciciler. Çok beğendim. İnanki bulursam bende hemen alacağım. Bebeğimin odası konusunda da ben de hala kararsızım. Nasıl yapacağımı bilmiyorum... Artık burda karar veririz inşallah....

Diğer arkadaşlarında yazılarını okuyup beğendim. Hepiniz kendinize ve bebişlerinize iyi bakın...

Sevgiler...
:KK3::KK3:

benimde ayni oluyo moralim olmadigi zaman gelip bi kelime bisey yasim gelmiyor, zaten yazsam hic iyi seyler cikmicak en iyisi yazmamk diyorum
canim uzuntun neydi ,sevincimi sizinle paylasmak istedim demisin ama biseyde paylasmamisin ,soylede bizde sevinelim hani :)

cicilerimizgittikce artiyor canim ,dun o ayakkabidan sonra yine bi ayakkabi magazasina gittim ordanda aldim 2 tane tatli bi ayakkabi ve birsuru craplar, tabi hepside yine %50 indirimdendi, bu indirim firsatini kacirmiyorum gordukce aliyorum

ve dun bide kendime ayakkabi aldim ,tabi bol topuklu simdi giyemem ama seneye olur insallah
bi baktimki ayakkabi %80 indirim koymuslar, valla bana bedavaya geldi hemen attim cantaya:) heralde devamli magazaya giden biri olsam bilmem ne yaparim

amin canim insallah Rabbim isteyen herkese versin hep dualarimizdasiniz

simdi yaptircaklari takip et insallah tedaviden sonra sonuc pozitif cikinca yeni hamisler yerini takip edersin
benimde ilk denememde tuttu ama baya senelerimiz gecti bunun icin ,insallah seninde ilk denemende tutar ,insan sonucu olumlu alan kisilerin yazisi okuyunca daha umutlaniyo, bende hep hamile kalanlari okurdum olumlu dusundum olumlu oldu, sende olumlu dusun olumlu olsun insallah

hepimiz ayni yollardan gectik ,ozellikle ilk ben doktordan esimin sperminin 0 oldugunu duyunca ,normal yoldan hayatta cocuk sahibi olamicaktik, ozaman deliye donduk ,arastirmadigim yer ,sormadigim doktor kalmamisti, ve suan sukur bu haldeyiz, insallah herke emeginin karsiligini bi gun alir

cok tesekkur ederim ne guzel yazmissin Allah razi olsun:KK69: bizim aciklanamayan kisirlik, daha once hamile kalmistim kendiligimden bos gebelikti iki defa asilama yaptirdim ama oda olmadi :KK50: 25 yasindayim simdi tupbebek denicez Allah nasip eder insallah benimle ayni zamanda evlenen herkesin bebekleri oldu insan kiskanmiyorda uzuluyor yalan diyemem :KK43:

merhaba Arkadaslar,

Benim oda yapma sansim var , bilgisayar odasini, cocuk oadasi yapmayi dusunuyprum, cunku benim odam cok soguk ve fazla havadar degil iki kat oturdum ev, ust kat daha havadar, mutfagimin, salon banyo filan oldu yer... ordaki odayi dusunuyorum ama bende besikte karar kilmistim, sonra vazgectim cunku burdaki besikler cok buyuk ama sonra sadace yan eklerini aldin zaman genc yatagida oluyor ama tek kislik degil double oluyor size, benim bide ikiz nasil olur sigdiramam, o yuzden burda cok guzel parkyataklar var onlardan iki tane alayim diyorum ilerleyen zamanlarda daha az tutuyolar, ama kullanislimidirlar bende bilmiyorum, tecrubeli anneler yazsa ne guzel olurdu bize, arkadasalr fikir verin lutfen.... bende bilmiyorum, odaya besikmi alayim yoksa park yatakmi misafir geldi ben akcar CANLAR

[I]simdiye kadar baya bi heyecanlari attik ,simdi oda besikle kaldi :) evet senin ikiz oldugu icin problem olur ama neden ordaki besikler buyukki, burda her turlu boylari var ,canim ben derimki nasil olsa oda yapcaksin ,iyi bak arastir besik al ,uzun seneli olur park yataklar belirli seneye kadar kullaniliyor sonrasi yine normal besige donuyor, simdi sen park yatak alcaksin ,biraz buyuduklerinde normal besik alcaksin ,cifter cifter masraflar olcak
he ben park yatak konusunu sordum ama oda yapmicagim icin ve belki evden ayrilma dururmumuz olursa diye, degilde oda yapmis olsam kesinlikle bi bebek odasi takimi alirim

aramizdada hic tevrubeli anne yokki hepimizinki ilk :)
park yataklara kimisi cok guvenli derken kimisi guvenli degil diyor valla bende icinden cikamayip yardimci olamicam :KK43:
[/I]

X