- 12 Temmuz 2008
- 552
- 18
- Konu Sahibi Sympathique
- #1.741
ben oda işini şöle düşünüyorum bakalım katılacak mısınız?
odasına büyüyebilen karyolalardan alıp odamada sallanabilen beşiklerden alıcam ama 3 4 ay sonra kendi odasına almayı düşünüyorum
sonrasında ayırmak çok zor oluyormuş
(kendi yatağında yatıran arkadaşlarım var 2 yaşına geldi çocuk hala odasına alışamadı bu sefer eşi salona taşındı rahat edemediklerinden )
park yataklara gelince mother care de sordum çok sağlıklı diil ilerleyen dönemde tehlikeli olabilir dediler
canım sempatiğede yazmıştım okumuşsundur belki park yatak ilerleyen zamanlarda sallanarak kullanmak istersen gerçekten tehlikeli düşme durumu var.ben normal içi ayrı sallanan küçük bir beşik almayı düşünüyorum 24 ay kullanılabilen.odasınada büyüyen beşikli bir oda takımı almayı düşünüyorum.yanından ayırmaya gelince ben çocuk gelişimi mezunuyum öğretmenlik yapmadım ama kendi işime yarar en azından uygularsam öğrendiklerimi ben yanımdan ayırmak istemiyorum benimle uyusun isstiyorum aslında ama tutucam kendimi yanımda benim odamda ama beşiğinde uyutucam.odamdanda kendi odasına en geç 6 aylıkken geçirmem lazım ama yapabilirmiyim bilmiyorum minicik yavruma kıyamam nasıl yalnız yatsın:)
ha birde şu var bebeğin huyu benim kardeşimin bebeği 6 aylık şimdi.40 ı çıkana kadar hiç uyumadı çocuk.ne beşiğinde ne odasında.ayakta salladık olmadı çingen beşiği kurduk olmadı şimdide annesinin koynunda uyuyor.beşiğinde 1 gün dahi yatmadı
Son düzenleme: