- 10 Aralık 2009
- 4.284
- 6
- 35
-
- Konu Sahibi Sympathique
- #1.581
Canim gozun aydin cok sevindim rabbim hayirlisini nasip etsin, ikilide guzel cikmis cok sukur, benimde elif ismi cok hosuma gidiyor, anam siz ne guzel ogreniyorsunuz Benim doctor 18. Hafta ogrenebilirsin dedi anca. Benim randevu var bebisler 16. Haftalik olduklarinda AMA bir sonraki ransacked anca 20 haftalik gittimde ogrenebilcem. Bilsem hayirlisi ile hazirliklara basliycam gulsum cok sukur bugunleride gordukkk rabbime binlerce kere sukur olsun
canım papp-a=2 MIU ;1.90 MoM DİYOR.
Canımcım kızına çok sevindim. İsmi de çok güzel. Beyza adıyla güzel günler yaşasın...
Bu arada benim kızımı Sare'mi unuttunuz mu? 19 y da 20. haftamızda randevumuz var, kesinleşir inşallah...
hayırlı olsun canım benimde kesinleşti inş benimde bir kızım oluyor.kızlar artıyo topikte sempatik rosesteel sen ben 4 kişi olduk bakalım
kızlar bügün doktora gittik cok sükür bebisşlerim iyiymisbugun cok mutluyum cinsiyetlerine gelince biri kız biri erkekmis doktorum dedi aferin kız cifte vurgun dedi cok güldük neyse cok kilo almısım 63 400 gr doktor fırcaladı dedim cok dikkat ediyorum ama hareket etmiyorum ondan sanırım buna da kızdı düzenli yürürüs yapıcan dedi daha 4 aylık sonrası ne olucak dedi:18:korktum hatta yüz dedi bol bol esim dedi düz yolda yürüse yüzmesi geri kalsa dedi baya da mahcup oldum neyse kontrol 1 ay sonra cagırdı hersey yolunda dedi bu arada karın agrısı kasık agrısı bunların hepsi normal olması olur dedi iste böyle rabbim bundan sonrada hep güzel haberler vermeyi nasip etsin hepimize hepinizi kocaman öpüyorum
oooofff geçmiş olsun canım hiç duymamıştım böyle bir rahatsızlık allah şifanı versin. Dediğin gibi bebişler iyi olsun da
uzun zamandır yoğunluktan giremedim ama geçmişi okudum herkesin iyi olduğuna sevindim. 2'li, 3'lü, hatta 4'lü testler yapılmış, 4d randevular alınmış, maşallah isimler bile koyulmuş.
Bizde iyiyiz çok şükür. Geçen haftaki kontrolümüzde herşey yolunda gitti, oğlulcuğum gayet iyiymiş. Cinsiyetide netleşmiş oldu kesin erkek dedi doktor amcası.Demir, kalsiyum, mağnezyum düşüşe geçmiş tabii veee kilo başını almış gidiyor. Sempatikçim 62 olduk bile liste için duyrulur. Artık 1 kilo aldığımı anlayamadan 2 kilo almış oluyorum. Doktorumuz kızdı biraz çok kilo almışsın, kendini fazla yormadan yürüyüş yap dedi.
Biz 2'li 3'lü testleri yaptırmamayı seçmiştik inşaallah herşey güzel olur hepimiz için.
Arkadaşlar uzun zamandır hissedip emin olamadığınm hareketlerden artık eminim bebeğimi hissediyorum artık çok şükür çok güzel bir duygu allahım herkeslere yaşatsın. şimdide bir an önce hareketler dışardan hissedilsin ve babasıda bu duyguyu tatsın istiyorum.çok şey mi istiyorum
Gerçi hafta sonu babamız bizi kızdırdı biraz ama galiba kabul etmek istemesemde ben gergin olduğum için oluyor herşey. Normaldede çok duygusalımdır zaten ama hamilelkikte herşey katlanıyor galiba. Birde üstüne babalar günü eklenince.... Babamı kaybedeli 20 yıl oldu ama hala bablar gününde hüzünleniyorum canım sıkkın oluyor.
Konudan konuya geçiyorum ama uzun zamandır girameyince anlatacak çok şey var teyzeler sizlerle paylaşmayı özledik
herşeyden endişe eder oldum ama endişe zaten anneliğin en önemli getirisi galiba eee üstüne biz birde tüp bebek annesi olunca 2 kat artıyor endişelerimiz. Yani endişelerimin artık hiç bitmeyeceğini biliyorum ama baş etmeyi öğrenmek lazım dimi
maşallah size bi kız bi erkek sevincin çifter olmuştur.Allah bozmasın
amin insallah rabbim hepimizin mutlulugunu daim etsinn önce hayırlısı dedim ama aklımdan hep böylesi geciyodu bu arada büyük ihtimalle, eşim isim konusuna karısmıyo kızıma mina nur ogluma da ömer ismini koymayı düsünüyorum insallah
bende öğrenemedim daha cinsiyetini
amin insallah rabbim hepimizin mutlulugunu daim etsinn önce hayırlısı dedim ama aklımdan hep böylesi geciyodu bu arada büyük ihtimalle, eşim isim konusuna karısmıyo kızıma mina nur ogluma da ömer ismini koymayı düsünüyorum insallah
Kızlar çok enteresan bir şekilde hamileliğimin başından beri hiç kusmazken 4. Aydan sonra kusmaya başladım.
Hemde ne kusma günde 2 3 kere
ne iştah kaldı ne bişey
En rahat aylara girmemişmiydik ne oldu anlamadım.
çok rahat geçirdim derken kendi kendime nazarım deydi heralde
Selamlar ....
Göbeğimde çok eskiden et beni gibi bi kabarcık vardı...bu kabarcık hamileliğin 10. Haftasında artmaya başladı ve minik minik boynuma falan da attı...sivilce gibi beyaz bi ucu var...öle işte...
Moscollum diye bi virüsmüş...
şimdi bebeğe zararı yokmuş ama doğumdan sonra ten temasından dolayı bebeğe zararı olabilirmiş...
Bu yüzden bugün dondurma işlemi yapılacak...
Ve doktor geçiktiğimi söledi... Bu kadar yayılmadan gelseydin keşke dedi...
öle normalde bulaşıcılığı az ve kendi kendine geçen bir şeymiş bu ama...
Hamile ve çocuklarda bağışıklık sistemi zayıf olduğundan kolay yayılıp hemen geçmeyebiliyormuş...o yüzden bugün dondurcaz onları... En büyüü 3-4 mm kadar...
100 tlye ilk seans olacakmış...azaldıkça fiyat da düşecekmiş...
Neyse ben kendime çok kızdım gecikitiğim için siz de o yüsden lütfen siğil falan filan gibi bişişleriniz varsa bebek doğmadan önlemini alın şekerler ne olur ne olmaz...
Bebişlere bulaştırmayalım...
oooofff geçmiş olsun canım hiç duymamıştım böyle bir rahatsızlık allah şifanı versin. dediğin gibi bebişler iyi olsun da
uzun zamandır yoğunluktan giremedim ama geçmişi okudum herkesin iyi olduğuna sevindim. 2'li, 3'lü, hatta 4'lü testler yapılmış, 4D randevular alınmış, maşallah isimler bile koyulmuş.
bizde iyiyiz çok şükür. geçen haftaki kontrolümüzde herşey yolunda gitti, oğlulcuğum gayet iyiymiş. cinsiyetide netleşmiş oldu kesin erkek dedi doktor amcası.demir, kalsiyum, mağnezyum düşüşe geçmiş tabii veee kilo başını almış gidiyor. sempatikçim 62 olduk bile liste için duyrulur. artık 1 kilo aldığımı anlayamadan 2 kilo almış oluyorum. doktorumuz kızdı biraz çok kilo almışsın, kendini fazla yormadan yürüyüş yap dedi.
biz 2'li 3'lü testleri yaptırmamayı seçmiştik inşaallah herşey güzel olur hepimiz için.
arkadaşlar uzun zamandır hissedip emin olamadığınm hareketlerden artık eminim bebeğimi hissediyorum artık çok şükür çok güzel bir duygu allahım herkeslere yaşatsın. şimdide bir an önce hareketler dışardan hissedilsin ve babasıda bu duyguyu tatsın istiyorum.çok şey mi istiyorum
gerçi hafta sonu babamız bizi kızdırdı biraz ama galiba kabul etmek istemesemde ben gergin olduğum için oluyor herşey. normaldede çok duygusalımdır zaten ama hamilelkikte herşey katlanıyor galiba. birde üstüne babalar günü eklenince.... babamı kaybedeli 20 yıl oldu ama hala bablar gününde hüzünleniyorum canım sıkkın oluyor.
konudan konuya geçiyorum ama uzun zamandır girameyince anlatacak çok şey var teyzeler sizlerle paylaşmayı özledik
herşeyden endişe eder oldum ama endişe zaten anneliğin en önemli getirisi galiba eee üstüne biz birde tüp bebek annesi olunca 2 kat artıyor endişelerimiz. yani endişelerimin artık hiç bitmeyeceğini biliyorum ama baş etmeyi öğrenmek lazım dimi
biz geldik:)
kızlar 2 limiz temiz çıkmş şükür
vee bizimde cinsiyetimiz belli oldu
dr büyük ihtimalle kız dedi
kızım geliyor elifimiz geliyor yani
maaşallah bize
şükürler olsun
bende geldim
ikili testimi göstermeye doktora gittim ensesi iyi okeyde kan sonucunda yanlışık olmuş hiçbi değer gözükmüyo sadece paapp gibi bi değer varya onda 3,2 yazıyo doktor bu test tam çıkmamış bundan bişi anlaşılmaz temmuzun 6. da gel üçlüyü yapalım dedi benim biraz moralim bozuldu tabi
cinsiyetine bakalım ozman dedim belli olmaz dedi beni gönderdi
off canım sıkıldı yaa
bu arada beta hcg 35 çıktı erkek olması gerekiyordu şu istatisliğe göre ama kızım oluyor:)
saol canımcım keseydi kalp atışıydı derken cinsiyete kadar geldik
hala inanasım gelmiyor bazen
kızın uğuruyla gelsin sanada inşallah