- 19 Kasım 2007
- 8.389
- 52
-
- Konu Sahibi Sympathique
- #1.601
Kızlar çok enteresan bir şekilde hamileliğimin başından beri hiç kusmazken 4. Aydan sonra kusmaya başladım.
Hemde ne kusma günde 2 3 kere
ne iştah kaldı ne bişey
En rahat aylara girmemişmiydik ne oldu anlamadım.
çok rahat geçirdim derken kendi kendime nazarım deydi heralde
Kızlar çok enteresan bir şekilde hamileliğimin başından beri hiç kusmazken 4. Aydan sonra kusmaya başladım.
Hemde ne kusma günde 2 3 kere
ne iştah kaldı ne bişey
En rahat aylara girmemişmiydik ne oldu anlamadım.
çok rahat geçirdim derken kendi kendime nazarım deydi heralde
selam kizlarr nasilsiniz, evet bugun en sonunda indirimler basladi, az bi gittik bi magazadan aldim bikac bisey hepsi %50 indirimli
bugun babamiz yok biz 1 saattlik bi yerde abisiin yaninda kalcak, orda daha fazla indirim varmis %80 dedi ,artik orayada gideriz derken insallah indirim zamaninda tamamlarim cicilermizi
okadar guzel seyler varki insan almak istiyor ama ben yeni dogmus ve 3 aylik icin aldim ,buyudukce alinir zaten
iste benim bugunki aldigim ciciler
tesekkur ederim teyzeside ay seninkiler pek bi tatli yaahepsinidemi sen ordun ,hele o patiklere bayildim
bende orcem bugun ip aldim ama ben ancak tig isini beceririm digerinde oyle modeller falan bilmem sadece duze orup giderim
kiolayindan battaniye elbise patik orcem insallah
Günaydınlar;tesekkur ederim teyzeside ay seninkiler pek bi tatli yaahepsinidemi sen ordun ,hele o patiklere bayildim
bende orcem bugun ip aldim ama ben ancak tig isini beceririm digerinde oyle modeller falan bilmem sadece duze orup giderim
kiolayindan battaniye elbise patik orcem insallah
Canım senin sonuçlarda çok iyi çıkmış ne güzel. Oğluşunun ismini de çok beğendim. Bu arada idlem ismi dilemma'dan mı geliyor yoksa farklı bir anlamı var mı?
Kendine ve bebişine iyi bak canım...
aaksoyoğlu canım maşaallah çok güzel ciciler örmüşsün, ellerine sağlık iyi günlerde, sağlıkla, mutlulukla giydir inşaallah.
sempatikcim senin aldığım cicilerde çoookk güzel tabiii kız cicileri herzaman bir başka güzel oluyor.benim elim henüz hiçbir şey almaya gitmiyor. tembellikten mi bilmiyorum. ama bizdede anneanne ve babaannede hummalı çalışma var, annem şimdiden birşeyler örmüş ama henüz ondalar. cicilerimizi alınca becerebilirsem bende eklerim.
bella_83 ve aaksoylu arkadaşlar benimde ilk aylarda hiç bulantım olmamıştı. şimdide kötü değilim çok şükür ama eskisi gibi de değil arada bulantılarım oluyor. sağlık ocağından bir kitapçık vermişlerdi orda okudum çoğunlukla ilk üç ay bulantı olsada bazı hamilelerin mide bulantılarının 4. aydan sonra başlayabileceği yazıyor. galiba öyle bizimki de.
rudi canım kiloları boşveeeeeer hepimiz alıyoruz ki sen ikiz annesisin çok normal alman. napalım veririz elbet banada kızdı doktorum ama umrumdada değil sıkma canını. benim bir arkadaşım iki hamileliliğindede 25 kilo aldı hemde 1,50 lik boyuyla düşün şimdi ilk günkü gibi zayıf. yengem de iki hamileliğindede 25 kilodan fazla aldı şimdi 1,70 boyuyla 50 kilo felan. yani kilo almaktan ziyade bence sağlıklı verebilmek önemli yoksa naparsan yap hamilelikte kilo alınıyor. hele bir bebeklerimiz sağlıkla gelsinde, bizde veririz inşallah
ama bu aralar benim en büyük problemim kollarım çok kötü uyuşuyor sizdede var mı böyle bir şikayet arkadaşlar. öyle fenaki 1 kg fasülyeyi ayıklayana kadar ellerimi kapatamaz hale geliyorum. özellikle geceleri daha kötü sabah kollarımın uyuşmasından dolayı uyuyamıyorum işe gitmek için saatin çalmasını beklemiyorum 07:00 kalkma saatim oldu artık.
içimi rahatlattın azıcık kilo konusunda sağlıklı olsunlarda kilo verilir di mi?
Kollarının uyuşmasıyla ilgili doktoruna sordun mu ne diyor? Benim de bacaklarıma kramplar giriyor doktorum magnezyum desteği önerdi.bir danış istersen sende
canım benimde doktorum magnezyum kullanmamı önerdi.
Bacaklarım çok ağrıyor ve sürekli kramp giriyordu.
Bu ilaçla birlikte 4 e çıktı aldığım ilaç sayısı
demir hapı,elevit,omega 3 bide magnezyum...
Artık neyi hangi ara içicem bilemiyorum
ya benim doktorum çok rahat bir adam, nevişahsınamünhasır :84:, anladığım kadarıyla kendine özgü bir sitili var ve çok başarılı :97:, sadece elevit verdi, magnezyum demir omega dediğimde, bol yeşillik ye balık ye haplara gerek yok dedi, sadece cirnone ı geçen haftaya kadar kullandırdı
içimi rahatlattın azıcık kilo konusunda sağlıklı olsunlarda kilo verilir di mi?
kollarının uyuşmasıyla ilgili doktoruna sordun mu ne diyor? benim de bacaklarıma kramplar giriyor doktorum magnezyum desteği önerdi.Bir danış istersen sende
ya benim doktorum çok rahat bir adam, nevişahsınamünhasır :84:, anladığım kadarıyla kendine özgü bir sitili var ve çok başarılı :97:, sadece elevit verdi, magnezyum demir omega dediğimde, bol yeşillik ye balık ye haplara gerek yok dedi, sadece cirnone ı geçen haftaya kadar kullandırdı
kızlar nasılsınız?ördükleriniz harika bende yapmak isterim ama hic yetenegim yok örgü konusunda bebislerimiz de tam kışa geliyo cok isinize yarayacak bu arada dün ilk yürüyüsümüzü yaptık fazla zorlandım ama bacaklarım agrıdı insallah acılır yürüdükçe gelince da öyle yorulmusum ki hemen uyudum bu arada ikiz hamile arkadaslar yürüyo musunuz sizde?merak ediyorum neyse kızlar ayaklarım şiş di ne yapıcaz bu ayakları yüksege kaldırıyorum iniyo indirince tekrar şişmeye baslıyo :44: